Şimdi Ara

Worrior İçin Silahlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi aslına bakarsanız asıl sormak istediğim şey şu Bir worrior için en iyi silah hangisidir diye sorucam ama hemen hemen herkez heralde raptor falan diyecekte...

1- Atağı daha iyi olan bir silah mı daha iyi atak gücü verir. Yoksa atak düşük olsa bile bir silah bir başka silahtan daha iyi atak verebilirmi.
    Mesela Raptor +1 in 130 civarında atağı var; Bir bill in diyelim ki +6 150 atağı var. Hangisi daha kullanışlıdır ? ( Burada +1 ile +6 yı karşılaştırmayın sadece örnek olsun diye sordum )

2- Karakterin elindeki Silahlar atak hızı olarak Normal-Slow-Very Slow gibi değişik hızlarda olabiliyor. Bir Very Slow silahın atack hızını yükseltme yani silahı daha da hızlandırma şansımız varmı ?

Ve ayrıca Mesela atağı 110 ama slow olan bir silah bu durumda 130 ama very slow olan bir silahtan daha iyi olabilirmi ?

3- Silahlardaki + ları scrollar ile yükseltebiliyoruz ve atıyorum poision, lighting, yada glacier gibi ek damageler ekleyebiliyoruz. Bir Worrior için bu ek güçlerden hangisi daha kullanışlı olur. Mesela yine atıyorum; +8 150 attack yanında 70 lighting mi, +8 150 attack yanında glacier mı, +8 150 attack yanında posion mu yada bir başka özellik var ise tabi daha iyidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: GeeK

Şimdi aslına bakarsanız asıl sormak istediğim şey şu Bir worrior için en iyi silah hangisidir diye sorucam ama hemen hemen herkez heralde raptor falan diyecekte...

1- Atağı daha iyi olan bir silah mı daha iyi atak gücü verir. Yoksa atak düşük olsa bile bir silah bir başka silahtan daha iyi atak verebilirmi.
    Mesela Raptor +1 in 130 civarında atağı var; Bir bill in diyelim ki +6 150 atağı var. Hangisi daha kullanışlıdır ? ( Burada +1 ile +6 yı karşılaştırmayın sadece örnek olsun diye sordum )

2- Karakterin elindeki Silahlar atak hızı olarak Normal-Slow-Very Slow gibi değişik hızlarda olabiliyor. Bir Very Slow silahın atack hızını yükseltme yani silahı daha da hızlandırma şansımız varmı ?

Ve ayrıca Mesela atağı 110 ama slow olan bir silah bu durumda 130 ama very slow olan bir silahtan daha iyi olabilirmi ?

3- Silahlardaki + ları scrollar ile yükseltebiliyoruz ve atıyorum poision, lighting, yada glacier gibi ek damageler ekleyebiliyoruz. Bir Worrior için bu ek güçlerden hangisi daha kullanışlı olur. Mesela yine atıyorum; +8 150 attack yanında 70 lighting mi, +8 150 attack yanında glacier mı, +8 150 attack yanında posion mu yada bir başka özellik var ise tabi daha iyidir.

1- Tabiki verdiğin örnekteki gibi +6 bill atağı 150 ise +1 raptordan daha iyidir. Yani her silah için geçerli bişi.

2- Hayır hızları yükseltemiorsun. Ben atağı yüksek olanı tercih ederim slowla very slow arasında pek fark yoktur.

3- Poison daha iyi olur. Genellikle o kullanılır hatta hep o kullanılır zaten glacier yada lightning dmgler genellikle drop itemlerde (rare item) olur.

4- Umarım yardımcı olmuşumdur. iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho.Sensei -- 17 Mart 2006; 11:05:51 >

• bildiğim kadarıyla

axe lere lighting
    raptor glave vb. için pozisyon daha iyi

zaten resmi siteyi iyi karıştırırsan ve az birazda ingilizcen varsa

hemen hemen herşeyi öğrenirsin itemlerle ilgili
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman21

bildiğim kadarıyla

axe lere lighting

Kılıçlara da flame damage eklenebilior.Tabi bunlar kendiniz anvilde basarsanız.Rare olarak glacier damageli kılıç düşebilir.
  • quote:

bildiğim kadarıyla

axe lere lighting

Şimdi dediğin gibi zaten baktım. Baktım da silahlarında insanlar ve yaratıklar gibi level leri var. Raptor +1 yanılmıyor isem lvl 60. ama 137 damage var. Öte yandan bill +8 level 56. Bakın bir karışılkıl olmasın diye daha net yazalım

Raptor +1
    Attack: 137
    Level: 60

Bill +8
    Attack: 139
    Level:: 56

Şimdi bu durumda Raptor un çok daha güçlü bir silah olduğu muhakkak hele +8 ile +8 kıyaslandığında. Ama sanırım benim sormak istediğim soruyu burda daha net anlayabilmişinizdir. Yukarıdaki örnekten yola çıkacak olursak bana mı öyle geldi acaba diye kendi kendime sorduğum bir soru oldu olunda. 2 tane main silahım var. Ne olur olmaz diye 2 sinide taşıyorum. Biri nin durability si düşünce yada bitince hemen diğerini kapıyorum ama 2 silahtan attack power ı daha yüksek olanı aldığımda ne hikmetse char ın attack gücü daha düşük oluyor. Burada da öğrenmek istediğim asıl konu..

Silah Gücü = Silah lvl*Silah Attack Power gibi bir şey mi oluyor da bu değişikik söz konusu oluyor ? Bu yüzden sordum zaten en başta en iyi silah hangisidir diye ?

Diğer taraftan bilindiği gibi silahların ek yani yan güçleri mesela poision; asıl işi nedir ? Tabiki poision karşısındakini zehirlemek ama mesela glacier yavaşlatmak için kullanılıyor. Lighting tam olarak nedir asıl ne işe yarar bilemiyorum ama bu durumda Glacier worriorar için daha iyi olmaz mı diye düşünürken genelde poision tercih edilmesi de ilginç.

• eğer silahın +8 değilse herhangi bir ek dmg(poison gibi) basma. eğer basarsan arada sırada göreceksinki rakibine 1500 dmg vermen gerekirken 100-150 dmg vermişsin
    hatta +8 de bile kullanmanı tavsiye etmem ama bu senin seçimin tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeeK

quote:

bildiğim kadarıyla

axe lere lighting

Şimdi dediğin gibi zaten baktım. Baktım da silahlarında insanlar ve yaratıklar gibi level leri var. Raptor +1 yanılmıyor isem lvl 60. ama 137 damage var. Öte yandan bill +8 level 56. Bakın bir karışılkıl olmasın diye daha net yazalım

Raptor +1
    Attack: 137
    Level: 60

Bill +8
    Attack: 139
    Level:: 56

Şimdi bu durumda Raptor un çok daha güçlü bir silah olduğu muhakkak hele +8 ile +8 kıyaslandığında. Ama sanırım benim sormak istediğim soruyu burda daha net anlayabilmişinizdir. Yukarıdaki örnekten yola çıkacak olursak bana mı öyle geldi acaba diye kendi kendime sorduğum bir soru oldu olunda. 2 tane main silahım var. Ne olur olmaz diye 2 sinide taşıyorum. Biri nin durability si düşünce yada bitince hemen diğerini kapıyorum ama 2 silahtan attack power ı daha yüksek olanı aldığımda ne hikmetse char ın attack gücü daha düşük oluyor. Burada da öğrenmek istediğim asıl konu..

Silah Gücü = Silah lvl*Silah Attack Power gibi bir şey mi oluyor da bu değişikik söz konusu oluyor ? Bu yüzden sordum zaten en başta en iyi silah hangisidir diye ?

Diğer taraftan bilindiği gibi silahların ek yani yan güçleri mesela poision; asıl işi nedir ? Tabiki poision karşısındakini zehirlemek ama mesela glacier yavaşlatmak için kullanılıyor. Lighting tam olarak nedir asıl ne işe yarar bilemiyorum ama bu durumda Glacier worriorar için daha iyi olmaz mı diye düşünürken genelde poision tercih edilmesi de ilginç.

Attack power yüksek silahı aldığında charın atağı dierine göre daha fazla olmalı.Senin kıyasladığın 2 silah hangisi? veya sen battle preist misin ; çünkü priestlerde örneğin raptorun atağı daha fazla olmasına rağmen mirage sword ile daha fazla damage yapabilir.Denediğin 2 silahında aynı sınıf için olmasına dikkat et.

Silahlara basılan ek damagelere gelince :

spear ve dagger için poison basabilirsin(glacier veya flame vs. ekleyemezsin ancak rare düşerse)
    sword lara flame
    axe lara glacier
    impact falan türü priest silahlarına da lightning die biliorum tabi yanlışlık olabilir aklımda kalanı yazdım...

lightning damage rakibi kilitlemeye yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OuterHeaven -- 17 Mart 2006; 12:09:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.