Şimdi Ara

WOT Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu şuan indiriyorum Önceden LOL oynuyordum sizce oyuna alışmam uzun sürer mi ? Oyundaki amacımız ne ? Şu tankların özelliklerini kısaca anlatacak var mı ?
    Edit=Takım arkadaşımı öldürdüler yanımda haberim olmadı Alışmam zor olacak
    2.Edit=WOT bölümü çok ıssız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 8 Mart 2015; 23:31:54 >

• Oyuna cabuk alisirsin fakat ilk seviyelerde cengaverlik yerine bol bol pusu yapmayi ogren. RUS agir tanklarindan 5.nci seviye KV-1 in yolundan gidip IS-7 alana kadar devam et. O agactaki zirh degerleri acemilikteki hatalari kapatacak sekilde.
    Oyunda herkesin pustugu yerleri iyi ogren, haritaya ne kadar hakim olursan o kadar iyi oynarsin. Daha sonra tanklarin zayif noktalarini ogrenirsin bu cok daha onemli ama ilk seviyelerde pek isine yaramaz :)
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Teşşekürler Tekerleklerime vurdukları zaman ölmüş gibi oluyorum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Jayce

Teşşekürler Tekerleklerime vurdukları zaman ölmüş gibi oluyorum zaten

Bir arkadaş bul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım arkadaşımı öldürdüm hesap banlandı
  • Sebebin neydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NDS kullanıcısına yanıt
    Ateş ediliyor mu diye baktım Öldü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Portal Hakkında Bilgi
    17 yıl önce açıldı
    WARFACE (ANA KONU)
    10 yıl önce açıldı
    DayZ [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyundaki adin nedir? Soyle bi 3-5 tiere gelince haber verde elinden tutalim, rehberlik edelim. Gerci benim rehberligimde oyunucu degil troll olarak yetisirsin ama olsun, sonradan toparlarsin :)

• GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Zack_sniper_1 Pozisyon alamıyorum
    Edit=Takımdaki herkese sıkıyorum ama takımdakileri öldürmediğim halde banlandım
    Edit2=Yeni hesap açtım Zack_sniper_2 diye o biri banlandı
    Edit3=Adam aynı anda 5 10 mermi atıyor ben 1 mermi atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 9 Mart 2015; 20:37:50 >

• quote:

Zack_sniper_1 Pozisyon alamıyorum
    Edit=Takımdaki herkese sıkıyorum ama takımdakileri öldürmediğim halde banlandım
    Edit2=Yeni hesap açtım Zack_sniper_2 diye o biri banlandı
    Edit3=Adam aynı anda 5 10 mermi atıyor ben 1 mermi atıyorum

Bende lolden gectim baya zorlaniyorum suan. Tanklarin nereleeine atmam gerektigini bilmiyorum sidescrape yapmayi aci vermeyi bilmiyorum hala

• Benim olduğum takım oyunu kaybediyor Şuana kadar 1 kere mi ne kazandım Onları öğrenmem zaman alacak tabi o zamana kadar oyunu bırakmazsam
  • quote:

Benim olduğum takım oyunu kaybediyor Şuana kadar 1 kere mi ne kazandım Onları öğrenmem zaman alacak tabi o zamana kadar oyunu bırakmazsam

Cok iyi biliyorum o hissi bir ay kadar önce bende yasiyordum kötü oynadıkca oyunu bırakasın geliyor ama birzaman sonra oyun cidden sarmaya başlıyor. Lolun strateji oyunu olduğunu düşünürdüm ama asil stratejinin bu oyunda olduğunu gördüm kalkamıyorum suan başından

• Kendi takim arkadasina ates edersen 3ncu atisinda banlanirsin. Banlar ilk seferinde gecicidir, daha sonra kalici bana donusur. Bende az takim arkadasimi oldurmedim zamaninda :)

Tanklarin zayif noktalarini ogrenmeye calisin, ilk seviyeler onemli degil ama tier5 den sonrasinda zayif nokta bilmeden oynamayazsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Kendi takim arkadasina ates edersen 3ncu atisinda banlanirsin. Banlar ilk seferinde gecicidir, daha sonra kalici bana donusur. Bende az takim arkadasimi oldurmedim zamaninda :)

Tanklarin zayif noktalarini ogrenmeye calisin, ilk seviyeler onemli degil ama tier5 den sonrasinda zayif nokta bilmeden oynamayazsiniz.

Gurcell hocam tanklarin taretlerinin üstündeki kapolalar bütün tankların zayıf noktasimi?

• Genelde oyledir, alt plakanin oldugu yer, sofor ve makineli tufek yerleri genellikle zayif noktalardir
  • quote:

Genelde oyledir, alt plakanin oldugu yer, sofor ve makineli tufek yerleri genellikle zayif noktalardir

sağolun hocam zahmet olmazsa bir sorum daha olacak, az önce t20 tankını almış bulunmaktayım, ancak stok topu hiçbir tankı delmiyor , stok oldugu icin yavaş zaten zırhsız. hesapta premıum yok ben bunun son topunu felan acana kadar cok işkence çekerim gibime geliyor bildiğiniz püf noktalar varmı bu konuyla ilgili ne yapabilirim?
  • Oyunda haritalari ogrenene kadar sadece pusu yap. Onden giden takim arkadaslarini ilze, nereye saklaniyorlar nereden basiyorlar onlari ogrenmeye calis. Oyun genelinde "camp to win" gecerli oldugu icin pusu konusunda ozellikle ilk baslarda ne ogrensen ve ne kadar sabirliysan o kadar iyi olur senin icin.
    Haritalari ogrendikce pusudan cikip saldiri taktikleri ile oynarsin. Rakibi kendin bulup, durdurma veya oldurmedense sadece biraz geriden gidip gorunen hedeflere ates destegi saglaman yeterli olur.
  • quote:

Oyunda haritalari ogrenene kadar sadece pusu yap. Onden giden takim arkadaslarini ilze, nereye saklaniyorlar nereden basiyorlar onlari ogrenmeye calis. Oyun genelinde "camp to win" gecerli oldugu icin pusu konusunda ozellikle ilk baslarda ne ogrensen ve ne kadar sabirliysan o kadar iyi olur senin icin.
    Haritalari ogrendikce pusudan cikip saldiri taktikleri ile oynarsin. Rakibi kendin bulup, durdurma veya oldurmedense sadece biraz geriden gidip gorunen hedeflere ates destegi saglaman yeterli olur.

peki hocam sağolun tavsiyeleriniz için. peki ileriki zamanlar için (yani benim için) bir pre tank önerecek olsanız, gold atmadıgımız zaman çok iyi para getirisi olan bir tank ne önerirdiniz? aklımda lowe super pershıng ve is6 var ileride birini almayı düşünüyorum para sıkıntım olmaması için. sizce hangisi daha zevklidir?

• Oyundaki en cok para getirisi olan taklar Tier 8 Alman Lowe ile Tier 8 Amerikan T34 dur. Gerisi, attigi merminin hakkini vermekte zorlaniyor.
  • Karşımdaki tankın çok fazla kurşun atmasının sebebi nedir ? Oyundaki görevleri yaparsam ne kazanarım ? Oyunda nasıl ban yenir ? Arkadaşına vurmayı keşfettimde adamlar sinirlendi beni patlattılar
    Edit=Bazı videolarda gördümde nişan alınan yerin şeklini nasıl değiştiriyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 12 Mart 2015; 19:19:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.