Arkadaşlar COD2 1.0 versiyonunda internetten online olarak oynamak için gerekli IP leri nereden bulabilirim bilen varsa yazabilirmi?
Not: Versiyon 1.0
v.1 pek kalmadı zor bulursun up
Hocam o versiyonda bulman çok zor,geç 1.3'e rahatla
1.3 ü yükleyemiyorum...Yüklerken "Setup could not determine the current version of your Call of Duty2 installation.Please verify that the game has been properly installed" diye hata veriyor Türkçesi ne bunun veyada neden yüklemiyor olabilir?
quote:
Orjinalden alıntı: Baran-06
1.3 ü yükleyemiyorum...Yüklerken "Setup could not determine the current version of your Call of Duty2 installation.Please verify that the game has been properly installed" diye hata veriyor Türkçesi ne bunun veyada neden yüklemiyor olabilir?
Up..
oyunu galıba başka pc den kopyala yapıştır yaptıgın icin registry kayıtlarını bulamıyor patch ve bu yüzden cod2 yi update edemiyorsun..komikaze arakadaşımız bi forum başlıgında vermişti,registry kayıtlarını hangi forum başlıgı onu bulamadım,eger kendınde hala duruyorsa burda kesin verir..
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 2] "codkey"="CDKEY" "InstallPath"="D:\\Oyunlar\\Call of Duty 2" "InstallDrive"="G:\\" "Language"="eng" "Version"="1.0" "EXEString"="D:\\Oyunlar\\Call of Duty 2" "MultiEXEString"="D:\\Oyunlar\\Call of Duty 2\\cod2mp_s.exe" "QA"="14.0" "PatchLog"="D:\\Oyunlar\\Call of Duty 2\\cod2patch.ini"
CDKEY ini aralarında - işareti olmadan yaz yolları oyunu kopyaladığın yere göre düzelt ve uzantısı .reg olarak kaydedip çift tıkla registrye ekle sonra yamalarını kur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme