Şimdi Ara

WOT İsim Değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi oyun içinde bir çok kişide oyuna başlarken hata ile garip isimler veya şekiller ile bir isim açmış olabilir ve bu durum sizi çok rahatsız ediyor olabilir. Bunun elbette WOT içinde bir çözümü var durumunuzu belirtir mantıklı geçerli bir sebep belirttiğiniz takdirde WOT Support bu konu ile ilgileniyor ve size en kısa sürede cevap veriyor uygun bulursa 1 kereye mahsus isim değşikliği yapıyor.

WOT hesabınız ile giriş yapıp durumunuzu anlatacağınız linkhttps://support.worldoftanks.eu/

Ben bu konudan muzdarip olduğum için olan arkadaşlarında fikirlerini almak isterim. Support'tan destek alıp isim değişikliği yaparken ismimin yinede yanlış yazıldığını farkettim hemen tekrar ticket atarak durumu anlattım ama malesef 2 kez değşiklik yapamayacaklarını söylediler. Bu yüzdendir forumlardada aynı olsun diyerek bu kullanıcı adı ile devam ediyorum. Bendeki harf hatası neyse Deathlykiss olacak iken Deatlykiss oldu Siz siz olun tam olarak kontrol ediniz böyle bir başvuruda bulunursanız.

İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deatly -- 16 Nisan 2012; 18:47:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pokémon GO [ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.