Yarım saatte bir crash oluyordu bütün akşam. Şimdi biraz düzeldi.
Bende bişey oluyo sandım Bu arada resimler nerde kaldı
Dün server çok kötü olduğundan fazla oynayamadım dolayısıyla ss alamadım fazla. Bugün işallah ssler gelcek :)
hevesle bekliyoruz yeni ss leri
oha hayalet orman tribimi gördüm? çok sağol ssler için
Ayrı bir konu açmayayım burda sorayım kusurabakmayın. Yaklaşık 6-7 ay önce guildimizin dağılması üzerine oyunu bırakmıştım. Ama şu sıralar oynama isteği geldi sizce WOTLK oyuna geri dönmeye değermi ?
quote:
Orjinalden alıntı: refuse2k3
Ayrı bir konu açmayayım burda sorayım kusurabakmayın. Yaklaşık 6-7 ay önce guildimizin dağılması üzerine oyunu bırakmıştım. Ama şu sıralar oynama isteği geldi sizce WOTLK oyuna geri dönmeye değermi ?
değer değer hemde nası değer benim su anda frozen sınavdan dolayı sınav bitsin anında northrend deyim
şimdiden char kasmaya başla derim
ben dağıldım satılmaya başlasa da yine kuyruğa girsek işe gitmeyip, hastalanıyoruz o gün :D
ben dağıldım satılmaya başlasa da yine kuyruğa girsek işe gitmeyip, hastalanıyoruz o gün :D
hehe bademciklerin mi şişiyo yoksa:D lvl 70 im zaten şimdi açsam nolacaksınavdan önce kaymasın bana
Raid ve dungeon ları hakkında pek bilgim yok yine tbc deki gibi koridorlardan oluşacaksa hiç dönmeyeyim pre tbc öncesi oynama fırsatımız az oldu ama o raidleri yapamadığıma epey morallim bozulmuştu gerçi naxx geri geliyomuş sırf onun için bile tekrar başlanır gibi geliyor
Bu arada ben de yeni konu açmayayım burda sorayım.. Şuanda lvl 70 warrior oynuyorum artık alacak bir şey kalmadı ve WotLK için alt char kasayım diyorum.. şuanki talentlere bakılırsa hangi class sizce pvpde eğlenceli olur..? çok uzun vadele pve düşünmüyorum bu arada.