Şimdi Ara

WOTLK yı Haziran 28-29 da test edebilirsiniz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herhalde birkaç hafta sonrada open beta çıkar bizlerde TR den test edebiliriz

• guzel haber
  • İyi haber. Haziran'da test edeceksek Temmuz ortası Ağustos başı gibi çıkar herhalde..
  • Test serverında sadece bitirilmiş 2 bölge olacak o kadar. ve gene test serveriında yeni talentlerin hiçbiri olmayacak çünkü belli değil daha.

WoLK'un çıkış tarihi 2009 demişmiydim ben daha önce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

Test serverında sadece bitirilmiş 2 bölge olacak o kadar. ve gene test serveriında yeni talentlerin hiçbiri olmayacak çünkü belli değil daha.

Hmm hadi ya O zaman bu sezon 4 de son sezonu olmayacak TBC'nin.. Off
  • quote:

Test serverında sadece bitirilmiş 2 bölge olacak o kadar. ve gene test serveriında yeni talentlerin hiçbiri olmayacak çünkü belli değil daha.

Amazon Pre-Order'dan baktığımda release tarihini Eylül 2008 olarak belirtmişti. 2009 tarihi tahminin yoksa offical bir açıklama var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galameth -- 19 Mart 2008; 11:56:04 >
  • Sezon 4 büyük ihtimalle son sezon olabilir. çünkü 2.4 yaklaşık 3-4 hafta sonra gelicek. Sezon 3, patch 2.4 çıktıktan 4-5 hafta sonra bitecek. Yani tahminler sezon 4'ün haziran başı gibi geliceği yönünde. Bu durumda sezon 4'ün 5-6 ay süreceğinide düşünürsek (her sezon o civarda sürüyor) Aralık ayı gibi sezon 4 biter. TBC çıkmadan önce gelen before the strom benzeri bir patch ile tüm sezon 3-4 itemleri honora konur. Ve 1-2 ay sonrada WoLK çıkar level kasmaya başlarız.

@Xecutor

Offical açıklama yok ama hem WoW çıkmadan önce, hemde TBC çıkmadan önce yaklaşık 7-8 ay süren talentlerin açıklanması-dengelenmesi-test serverın açılması sürecinin daha başlamamış olması gerçeğinden yola çıkarak, WoLK'un 7-8 aydan erken çıkmayacağını söyleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 19 Mart 2008; 11:58:18 >
  • WOTLK'un çıkış tarihi 2008 sonudur... veya 2009 başı...
  • @oray

Valla 2008'de çıkarsa büyük şok geçiririm.

Blizzardı tanıyan herkezin bildiği gibi, adamlar kıçlarını kaldırma konusunda çok isteksiz :) . Zamanında gerek diablo 2nin çıkışında gerek warcraftın çıkışında, WoW'un çıkışında bizi çooook uzun süreler bekletmiş bir şirketten bahsederken ümitli olmamayı öğrendim.

Ama tabi hayat süprizlerle doludur, Blizzard bir crismas armağanı vermeye hazırlanıyorda olabilir.
  • Ya Arkadaşlar Yeni konu acmak ıstemedım bu s2 ıtemler honor a dusucekmis bu nezaman olucak kesin bi bilgisi olan varmi Bi yardimci olursaniz sevinirim
  • WOTLK un cıkışı warhammer ve aoc un cıkısı ve göstermesi muhtemel basarilara bakar. Bence bu iki oyunun durumuna göre ya yaz sonu yada rahat rahat 2009 basina sarkar.
  • Çoğu kişi WotLK'u 1-2 aya çıkarıyor ama 2008'de çıkma ihtimali gözümde %10'dan yüksek değil(çıkarsa da aralık civarı çıkar).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorian -- 19 Mart 2008; 15:12:14 >
  • İyide bu tarihlerde orada olanalr beta oynayacak diyor????
  • o tarihte orada olanlar, WoLK'un küçük bir bölümünü görebilecek. Ve daha önemlisi daha sonra açılcak WoLK betası için key kazanacak.
  • Abi wotlku sırf gri mavi melankolik atmosferi yüzünden bile beklerim, outland iyi tasarlanmış güzel hoş da, çok fazla renkli, ne biliyim undead olup lvlingi lordaeronda yaşadığım için, bu tarz atmosfer her zaman hoşuma gitmiştir, onun dışında pvp açısından süper olaylar olması da cabası (bknz:pvp territory(sadece pvp için),siege weapons, destructable buildings) fln, yeni heroic classlar derken rahat 1 yıl var çıkmasına, bu test olayı küçük çaplı testtir fikrimce, beta teste daha çok var.
  • Allah belamı versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziksibus -- 19 Mart 2008; 20:54:15 >
  • Bence blizz birazda ortama gore serbet vericektir soyle diyim bu Warhammer vs. vs. gibi oyunlarin cikma tarihlerine denk getirmek isticektir diye dusunuyorum ama rahat 1 senesi var galiba (ve oyle bir tarihte cikarcakki tam birakiyorum wowu derken akliniza su soru gelcek " Yeni bir oyuna gecip sifirdan başlamak mi yoksa bu kadar uzun sure oynadigim oyunun hikayesini bitirmek mi )
  • quote:

o tarihte orada olanlar, WoLK'un küçük bir bölümünü görebilecek. Ve daha önemlisi daha sonra açılcak WoLK betası için key kazanacak.

Nasıl olacak o? :S
  • Bir tür festival gibi bişey bu blizzardın düzenlediği. Giriş için para falan ödüyorsun (70 dolar olması lazım) sana içeri girerken bir kutu veriyorlar içinden belli hediyeler çıkıyor. Mesela noncombat petinin ismini değiştirebildiğin bir item alabileceğin bir kod gibi şeyler. Ve aynı zamanda bu kutudan belli bir ihtimalle wolk close beta keyide çıkacak.
  • Tamam ben yazın paris'e gidiyorum. Nicolarda kalırım artık :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.