Şimdi Ara

wow (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nedir bu yahu lvl 200 ler 300 ler dondum kaldım, biz orj serverde lvl diye göbeğimiz çatlıyor,millet kırmış zincirlerini gidiyor 300-500...........
  • kardes oyunda durit mage paldın budrıt salldırıyoz 4 ksı heale bıle ıhtıyacı olmuyo nerdeyse bıara ıkı kısı denedık ben ve bı duruıt canın anca yude 20 ınıyo asagı sonra kendılınden doluyo ben tekrar ındıryom sonra bıde heal basıyo ohoh yanın ımkansız herkezde boledıo ama
  • Bence birseyler vardir. Hangi chara 5kisi dalarsa dalsin yerden yerevurur. Hadi kendini healliyor peki mana da mi bitmiyor ? Mana bittimi oturur spelleri yemege bakar, ki 4-5 kisinin ayni anda saldirisi 1,5saniye castli buyuyu bile 10larca saniyeye cikartacaktir.Vardir bir oyunu....
  • kardes bu hangı talet
  • karde bana sankı belı bı sureden sonra damge almıyo gıbı gelıyo heal olayında degılım cogu zman yapmıyo bıle cunku sankı spirt 500 mus gıbı cok hızlı yenılıyo kendını bısure sıonra bzım vurduklarımız sankı bosa gıdıyo
  • anlamsız anlamsız gülmende çok saçma..
    her bir stat farklı sınıflara farkı health mana, attack rating, critical strike vs.. verir..
  • 5 kişi ile öldürememenizin tek açıklaması onun hile yapmasıdır.. 5 kişi aynı anda ona en az 1500-2000 damage verirsinizki lesser healing wave'ın son rankı 900 civarı health doldurabilir.. ayrıca ne kadar dayanabilirki manası biter..

spirit istediği kadar yüksek olsun yaw, 5 kişi dalınca dayanmaz.. hile olabilir..
  • valla banda olemıs gıbı geldı ımkanın yok yoks aya ben ınanamıyorum onunlvlsınde bıcok saman kestım ama ona ıslemıyo endense adanım ıkı defa kesıldını gordum oda oyundan dsumtu galba ve boss bıle daha kolay kesıliyo yanı ama bu hıle ne olabılır cok merak ettım ya bulamadım arastırdım ama
  • eğer böyle bir hile varsa 1 günde lvl 30 olurum (20den)
  • topic dead
  • 1 günde lvl 30 zaten olabilrsin , yüksek lvl'li bir karakterin yada arkadaşın varsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebEX -- 8 Haziran 2005, 14:50:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.