Şimdi Ara

wow

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar world of warcraft oynuyorum ama analamdım bı konu var oynıyanlar bılırler buyu yaprken cast suresı var ve darbe aldında buyu cast olmaz ben 75 lvl mageım 70 lvl shamanı 5 kısı kezemıyoruz anlamıyorum ve bukadar damage alırken nasıl heal oluyo nalamdaım eger bu talent lerle ılgılı ıse bana bı yardımcı olurmusunuz yok baska bısıyse onuda ogrenım merak ettım gercekten

• diğer dördü lvl 1 mi
  • kardes busuru samn kestım hemde tek ama bu farklı bısı ya canını yarıya zor ındırıyoz ya dıgelerı 69 lvl duruıt 60 lvl paldın genelı 60 50 arası
  • shamanın earth ve frost shock'u konsantrasyon gerektirmez, yani hiçbir şekilde kesilmez../hareker ederken, damage alırken vs..) heal olayını ise lesser healing wave büyüsü ile yapıyor ve çok hızlı bir büyü ve fzla etkilenmiyor damagelerden.. ama 5 kişi dövememenizin imkanı yok, üstelik mage sin, shamanın en zayıf noktası health'inin düşük olmasıdır.. zayıf olduğu resistans'ı blulup ordan büyü sallayın.. sakın silahla dövüşe kalkışmayın çünkü armoru sağlamdır fazla etkilenmez..
  • Health'i dusuk mu? Zuahh

Ana statlarına bıdaha bak ıstersen Shaman'ın... Ayrıca eger orjınal oyunun varsa ordakı el kıtapcıgınıda bı oku, bak bakalım ne yazıyo..
  • Beyler ben bişey mi kaçırdım maximum seviye 60 oluyodu galiba siz biraz nirvanaya ulaşmışınız lvl 64 falan... Acaba korsan server muhabbeti mi??..
  • Yeah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wow yardım
    12 yıl önce açıldı
    wow private server önerisi
    9 ay önce açıldı
    WoW’daki PVP Eksikliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • VAlla benimde bi level 169 vardı tauren shaman baktım warrıor falan ezıp gecıyor benı... Zaten ne totem nede speller duzgun calısmıyor yada yok... Bende bir warrıor actım level 250 olduk... Bu seferde DRUID ler bela oldu basımıza... Bi spell var yerden sarmasık cıkıyor UYUZ edıyor ne yaklasabılıyoz ne kesebılıyoz... Potıon var engellemek ıcın ama oda CALISMIYOR hey allahım.... Level 250 yız ama level 10 kesemıyoz hehe... KAcan kacana....
  • eeeeet aga server korsan benim serverimdede adamlar buglardab olmalı 1 snyede lvl177 oluyolar ama ben onları lvl 19 halimle kesiyom
    quote:

Orjinalden alıntı: surur1

Beyler ben bişey mi kaçırdım maximum seviye 60 oluyodu galiba siz biraz nirvanaya ulaşmışınız lvl 64 falan... Acaba korsan server muhabbeti mi??..

• korsan serverda oynayip birde karakterlerin ozelliklerini bilmeden konusmayin burda adam isterse lvl 1 shamanla 500 kisi bile keser gelin orjinal serverd aoynayinda asil wow neymis gorun bakalim
  • lvl 1 lemi saçmaladın

quote:

Orjinalden alıntı: ducky

korsan serverda oynayip birde karakterlerin ozelliklerini bilmeden konusmayin burda adam isterse lvl 1 shamanla 500 kisi bile keser gelin orjinal serverd aoynayinda asil wow neymis gorun bakalim
  • kardes beım ogrenmek ıstedıgım su 5 ksıs 7 kısıde dalsak adam canını cok hzılı dolduruyor bunda bı sırır oldunu soluyo bıt akdıgı varıs ole dıo talentlemıdıcem aam yuh yanı 7 ksı nasıl kesemez ya bossu bıle dah kolay kesıyoruz yanı bunda bıs var ya ne
  • sunuda eklıym heal yapmadan doluyo cok hızlı bısekılde sprit dıcemde bedne 266 var ole dolmuyo canım adamınkı 500 de degıldır heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cou_de_GraCe

Health'i dusuk mu? Zuahh

Ana statlarına bıdaha bak ıstersen Shaman'ın... Ayrıca eger orjınal oyunun varsa ordakı el kıtapcıgınıda bı oku, bak bakalım ne yazıyo..

statlara bakman yetmio , o bir statın kaç hp verdiği önemli... bi prieste bak bir shamana farkı görürsün, priestin statı düşüktür ama hp si çok yüksektir... zaten shamanın hp si yüksek olsa hiç bir sınıf tarafından öldürülemez..

• bneım bıldım akdarıyla canı 8000 yanda 9000 arasında bneımkı 8300 ama olmuyyo olayda nalamadıgım sey su 7 kısıs nasıl kesemeyızya heal basmadan bıle kesmekte zorlanıyoz
  • abi siz ne yaptınız be 8k-9k canmı olur benim 46 paladin char ın 2k heali anca var.
  • itemlerele bole oldu lvl 75 ım ben bıde baska seylerı arastırm aceba bı hılemı var dıorum artık cunku sacma gelmeye basladı bı progmu kulanılıoy aceba bunun ıcın dicemde ole bısı yapacakbı adamade benzemıyo
  • mage ile nasıl beceremedin hayret. adam kendini heal ederken counterspell ile susturacan adamı sonra bütün instant cast büyüleri salliycan CoC, Fire Blast, PoM+ pyroblast
  • kardes sen dusn salamadım buyumu kalıyo butun buyulerı ozleıkle cast surerı sallıyorum hatta 5 kısı kesemıyoz ya varbıler ya ne
  • shaman anti mage dir duzgun shamanin yenemedigi mage yokki oyunda da siz harbi abartmissiniz bence orda talentlardan birkaci yanlis calisiyor shaman bi talentla dmg yediginde buyu cubugunun geri gitmemesini sagliyor lesse rhealing wavede ama 5 kiside dalarsaniz adamin manasi biter okadar heale nasil dayanir ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.