Şimdi Ara

WOW a başlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar,orjinal wow dvd si aldım.60 level a kadar bunla oynandığını biliyorum.ayrıca para ödememe gerek varmı? yükleyip başlayabilirmiyim?

birde imzamdaki laptopta nasıl performans alırım? şimdilik günde bir kaç saat oynabilirim,cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC61787AD -- 6 Haziran 2010; 22:41:18 >

• 1 ay boyunca rahatlıkla oynıyabilirsin ama dediğin gibi level sınırı 60
    laptop gayet iyi sorun çıkarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo-Boost

mrb arkadaşlar,orjinal wow dvd si aldım.60 level a kadar bunla oynandığını biliyorum.ayrıca para ödememe gerek varmı? yükleyip başlayabilirmiyim?

birde imzamdaki laptopta nasıl performans alırım? şimdilik günde bir kaç saat oynabilirim,cevaplarınız için teşekkürler.

Orjinal paket sana 1 ay bedava oyun verecektir. Ayrıca para ödeme olayı bu süreden sonra başlar.
    İmzandaki dizüstü de gayet yeterli, ben 2005 yılından kalma bir bilgisayarla oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eveon

quote:

Orijinalden alıntı: Turbo-Boost

mrb arkadaşlar,orjinal wow dvd si aldım.60 level a kadar bunla oynandığını biliyorum.ayrıca para ödememe gerek varmı? yükleyip başlayabilirmiyim?

Orjinal paket sana 1 ay bedava oyun verecektir. Ayrıca para ödeme olayı bu süreden sonra başlar.
    İmzandaki dizüstü de gayet yeterli, ben 2005 yılından kalma bir bilgisayarla oynuyorum.

anladm sağolun

• trial acıp basla sora keyi gir 40 gun olur ardından birde tbc trial yparısn 50 gun
  • tbc nedir
    ayrıca ben eğer wpw 3 paketiyle beraber alırsam 3 etkinleitirsem benım 30 gun bedeva oynama hakkım olur yoksa 90gun+10free iel 100 gun mu?
  • tbc 2. paket
    sadece clasic pakette 30 gun bedava vardır eklentilerde yoktur
    ama benim dedigimgibi yaparsan
    sırasıyla 10trial-clasic key-10trialTBC-tbckey-10trialWOTLK-wotlkkey =60gun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad'a Giriş !!
    9 yıl önce açıldı
    WoW Game Time Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    WoW'a başlayacam..
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet, güzel fikir :) Ama bence tbc'yi alıp da başla, blood elf aç :) Ben de başta senin gibi 1. paketi aldım ama sonra hemen 2. paketi alıp blood elf açmak istedim :) Nasıla bağlanacaksın WoW'a hehe :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.