Şimdi Ara

WoW'a çok ama çok geç başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013'ün Haziran'ında güneşli bir günde başlamıştım. Oyunu çok sevdim. 1 hafta sonra da bilgisayarım bozuldu, 2 ay oynayamadım.

Warcraft 3'ü 2002'de oynadım. Sürekli War3 oynuyordum. 1 yıl sonra pc dergilerinde WoW haberlerini görünce heyecandan kalbim duracaktı, "Warcraft 4 geliyor," dedim . Gerçekten MMO ne demek bilmiyordum. 2005'te WoW Avrupa'da çıktığında korsan cdciye gidip WoW almıştım. Hani şu naylonlu cd kapları vardı ya işte onlardan. Tabii o zamanlar korsan yasak değildi. Oradaki adam, "Bu oyun bitmiyor," demişti, ben heyecandan ölecektim. Bana bir kağıt verdi üzerine giriş bilgileri yazan. Ne yazdığına inanamazsınız:

Acc: player
    Pass: offline

Gittim eve oyunu yükledim, saatler süren update sonunda giriş ekranına geldim. Yalnız, giriş ekranında portal yoktu. Bir orman vardı, şu Nelf leveling zonelarına benzeyen. Bu bilgilerle oyuna giremedim tabii ki. Yalnız, oyun parola yanlış dedi. Demek ki player diye bir account varmış. Şifreyi "online" olarak yazdım yine olmadı. Sonra kendim register yapayım dedim, şifre istedi. Cd kabının arkasında hep xx falan yazıyodu ya da o kısım simsiyahtı tam hatırlamıyorum. O zaman oyunu almam lazım dedim, bizimkilerden istedim, ama almadılar. O kadar oyun aldılar, bir WoW almadılar. Zaten bütün vaktim bilgisayarın başında geçiyordu, bir şey değişmeyecekti. Neyse, hayal kırıklığıyla zaman aktı geçti. O arada diğer MMOları deniyordum. Silkroad-Knight zamanıydı, Cabal da çok oynamıştım.

2007'de TBC satışları haberlere çıkmıştı. Marketlerde kuyruklar oluşmuştu ve oyunu alan kutuyu havaya kaldırıyordu, diğerleri de alkışlıyordu. İşte o zamanlar oynamam lazımdı oyunu. Hatta, "FOR THE HORDE", diyen de vardı. Ah ulan ah, bu hayattaki en büyük pişmanlığımdır aileme oyunu almaları için biraz daha ısrar etmemek.

2015'in Mart'ında bıraktım, zaten subscriptionlar çok düştü o aralar. Geri dönmeyi düşünüyorum, çünkü WoW asla bırakılmaz, ara verilir. Dönersem sırf Archimonde için dönerim başka bir şey için değil.

• Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LondonTipton

Tamam

Evet
  • Yazının başına ''Sevgili günlük'' ekliyeydin tam olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Yazının başına ''Sevgili günlük'' ekliyeydin tam olurdu

Sevgili hayatlık oluyor bu
  • altı üstü oyun abartmaya gerek yok, çektir karttan gir oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

altı üstü oyun abartmaya gerek yok, çektir karttan gir oyuna

Oyunun altın çağını kaçırdım, aynı şey değil ki
  • 2006 dan beri wow oynayan biri olarak bu yeni gelen cd simdiye kadar gelenlerin en iyisiydi bence.
    Özellikle Garrison sistemi harika bir olay :) bence wowun altın cagı simdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakaLLi00

2006 dan beri wow oynayan biri olarak bu yeni gelen cd simdiye kadar gelenlerin en iyisiydi bence.
    Özellikle Garrison sistemi harika bir olay :) bence wowun altın cagı simdi :)

Draenor en başta iyiydi de sonradan sıktı. Bu aralar Nostalrius Vanilla serverında oynuyorum, bayağı hoşuma gitti, ama oyun çok yavaş. Erişim bu kadar kısıtlanmış olmasa harika olurmuş. Yalnız, şu andaki WoW'dan kat kat daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.