Şimdi Ara

WOW'a geçtim. Çok kısa bir ko- wow karşılaştırması. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bprince

yani bu kadar yazı yazıyorsunuz ama indirmek için bir link bile koymuyorsunuz. valla helal olsun size başka ne diyeyim.

• quote:

Orjinalden alıntı: oNLySpik3

quote:

Orjinalden alıntı: ozdeniz72

yaklaşık 2-3 gündür wow oynuyorum. Wow hakkında duyduklarım ve okuduklarım azmış. Kısaca bir iki başlıkta karşılaştırayım iki oyunu.
    1. Ko bir kara kalem resim ise wow onun yanında yağlı boya tablo olur.
    2. Ko bir seviyesizlik diyarıdır wow ise seviye ülkesi.
    3. Ko yapımcıları ne kadar amatör ise wow unkiler de o kadar profosyonel.
    4. Ko aslında sizi kasar wow da ise siz o nu kasıyorsunuz.
    5. Tüm bu internet oyunları aslında bir aldatmaca ve ticari olaydır. Ama ko bunu en kötü yapandır. Wow da ciddilik varmış.

'İstediği kadar aldatmaca olsun ben zaten aldanmaya hazırım daha iyi yapacak birşeyim yok' diyorsanız eğer lütfen ko da değil wow da aldanın. Deneyin. Farkını göreceksiniz. Ko da harcadıgınız zamana üzüleceksiniz...

sen git wow oyna o zaman

adam haklı ama wow paralı beleş olsa herkes wow a geçerdi sende tek başına gezerdin cz de tower lara dalardın

• wow ile knight aynı kategoride oyunlar değildir karıştırmayın

ikisininde ayrı zevkleri vardır.

wow tam anlamıyla ultima kategorisinde bir oyundur.
  • arkadaşlar download linki koyarmısınız free server da bi oyunu deniyim
  • WoW internet'den İnmez Arkadaşlar CD'sini alıcaksınız. Ko yada diğer Oyunlar Gibi Bu Oyunu Netten İndiremezsiniz.. Sonra Bunun Oynadığınız Serverlara Göre Sürümlerini Yükselteceksiniz, Sonra Realimst'i Değiştiriceksiniz Sonrada Girdiğiniz Free Serverdan Üyelik Alıcaksınız Ve Bağlanacaksınız.. Biraz Uğraş Gerektiriyo ama Ben 1 gecede bütün püf noktalarını öğrendim.. Biraz Araştırma Yapın Her Şeyi Hazır Beklemeyin. Yukarda WoW Alt Forumu Var Ordan da Araştırın Biraz Eminim YaParsınız..
  • biri bi link atabilirmi bide free serverlarda kısatlama warmı?????
  • UCRETSİZ OLSUN OKE!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bosbossy

WoW internet'den İnmez Arkadaşlar CD'sini alıcaksınız. Ko yada diğer Oyunlar Gibi Bu Oyunu Netten İndiremezsiniz.. Sonra Bunun Oynadığınız Serverlara Göre Sürümlerini Yükselteceksiniz, Sonra Realimst'i Değiştiriceksiniz Sonrada Girdiğiniz Free Serverdan Üyelik Alıcaksınız Ve Bağlanacaksınız.. Biraz Uğraş Gerektiriyo ama Ben 1 gecede bütün püf noktalarını öğrendim.. Biraz Araştırma Yapın Her Şeyi Hazır Beklemeyin. Yukarda WoW Alt Forumu Var Ordan da Araştırın Biraz Eminim YaParsınız..

Bi daha Söylüyorum Oyunu Netten İndiremezsiniz..

Free Serverlarda Kısıtlamalar tabiki var ve bazı buglarda var.. Bunlar normaldir nede olsa free server..
  • Wow'dan SS ler Varsa Koyun PLsss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KissMe!® -- 16 Mayıs 2006; 19:05:52 >
  • ery

• pardon bu yanlış resim resim koyulmuyor büyük bir boyutu var
  • Bu Arada obur Arkadaş sen ya oyunu uynamamışın yada bilgin yok Çünkü oynasan yolda 60 tan üstün adamlar olduğunu ve ayrıca lvl sınırlaması olmadığınıda bilirdin ben ss koyacam ama boyutu büyük onu küçültmeye çalışıorum işallah küçülerde hangimizin bildiği belli olur
  • wow nas oynanıo. mantıksal farkı ne. dukan kiralıon filan dediler ama. savaslar itemler nası oluo. koyler ırklar ???
    yani knight gibi item alıon satıon savasa gidoj gibimi nası yani???
  • quote:

Orjinalden alıntı: bewildrecht_2

ery

o kadın çok çıtır var ya off bitiom ona.. bende videosu var bence dünyanın en güzel kadını

BU ARADA WOW U ÇOK MERAK EDİOM NASI BİŞİ??
  • Wow gercekten gusel bir oyun olabilir herkes met ediyor yalnıs surası var para sorunu...
    Bole bir sorunu olmayan herkes oynayabilir bende olsa hiç dusunmeden bırakırım knight'ı. Free serverlar
    olabilir yalnız onlardanda knighttan alacagınız zevkten fazlasını alabileceginiz sanmam parası olana o oyun
    Not: Ya alakasız bir şey ama WarCraft3' ü netten indirebilecegim bir link var mı? Varsa Yoolayın Pls
  • ya wow ile ko bence ayrı class lar..wow daha üstün çünkü paralı...ko yu beleşçilerde oynuyo...ko para tuzağı,wow eğlence amaçlı paralı bi oyun
  • Bedava serverda oynuorsan sanırım 150-180 fln olabilmek , kngiht ta LvL 50 olabilmek için gereken zaman gibi bişi sanırım .arkadaşlarımın konuşmalarına göre.Ben paralı serverdayım ve sadece 46LvL im
  • arkadasım bende hacklendıkten sonra basladım adamlar bı kutu verıyo sankı orgınal kıtap almıssın bı de wow da hacklenmek yoq sana kutunun ıcınde bı numara verıyolar hacklendıgın zman yada sıfrenı baskası degıstırdıgı zaman o numarayı yazıyosun sıtesıne ve charın sıfresını hemen msn yolluyolar ama arkadaslar msn almayın msn de cabuk hacklenıyo en ıısı gmaıl bız oyle aldık sıze soyleyım yani

• quote:

Orjinalden alıntı: bewildrecht_2

Bu Arada obur Arkadaş sen ya oyunu uynamamışın yada bilgin yok Çünkü oynasan yolda 60 tan üstün adamlar olduğunu ve ayrıca lvl sınırlaması olmadığınıda bilirdin ben ss koyacam ama boyutu büyük onu küçültmeye çalışıorum işallah küçülerde hangimizin bildiği belli olur

KARDEŞ SEN GALİBA OYUNU HAYATINDA HİÇ OYNAMADIN... BU OYUNDA 60 lvl ÜSTÜ OLMADIĞINI OYNAYAN HERKES BİLİR. BURDAKİLER BİLMİYOR DİYE KİMSEYİ KEKLEMEYE KALKIŞMAYALIM.

BU ARDA OYUNU MERAK EDEN VE NASIL İNDİRİLCEĞİNİ MERAK EDEN ARKADAŞLAR FORUMDA WOW İÇİN BÖLÜM VAR ORDAN HERŞEYİ ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

• beyler bende WoW ile ilgili tek video Drakedog die bi adamın charını silişi ama gördm grafikleri züperrr
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.