Şimdi Ara

WOW'a geçtim. Çok kısa bir ko- wow karşılaştırması. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu topiği açtım çünkü ko dan sıkıldım diyeceğim ama bu kelime derdimi anlatamıyor malasef. Üzülüyorum ko için öyle diyeyim. Ko oynayanlar şöyle bir düşünün bu oyunda kosp var ,dupe var, binbir türlü bug var , hacklenmek var, upgrade denilen tuzak var vs vs. Lvl 64 oldum. Level 50 den beri aposdaydım. Bırakırken hala aposdaydım. Belki cz troll bazen. Başka da bi yenilik yoktu. Bir sürü param gitti. Çünkü gold üyeydim hep. Arada knight cash de aldım. Ama artık daha fazla dayanmak mümkün olmadı. Ne zamandır Wow hakkında tam tersi şeyler duyuyordum. Bir arkadaşım orginal cd sini almıştı. Bunların içinden 10 günlük misafir accounutu alabiliyorsun. bana verdi bunu. Şu anda o nu oynuyorum. Ve hemen ben de bir orginal cd alıcam. Çünkü yukarıda saydığım olumsuzluklarının hiçbiri olmadığı gibi burada anlatamayacağım kadar güzel bir oyun. Hakkını vermiş Blizzard firması. Atmosferi ile ambiyansı ile çok çok çeşitli haritaları ile hatta ve hatta müzikleri bile profosyonel çalışma ürünü. Ko ile arasında gercekten mukayese yapılamaz aslında. Ko amatör. Ancak oynayınca görebilirsiniz farkını. Sanırım free serverları da var. Ben orginal serverdayım. Ve bu şekilde devam edeceğim. Ko gibi üyelik para ile ama knight cash alma gibi bir para tuzağı yok. Zaten ihtiyacınız da yok. Oynayanlar bilir her iteminizi bileğinizin hakkı ile alıyorsunuz. Fazla anlatma imkanı yok burada. Sadecewww.wowturk.com a bir bakın. Kurtuldum sonunda ko dan. :)) Sevincimi paylaşmak için açtım bu topiği zaten. Bu arada belki bilen bilir olimpia da oynuyordum. Nikim BF_109 du. Ama 10 gündür girmiyorum. Charımı da bir arkadaşa hediye ettim. Saygılarımla!.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdeniz72 -- 17 Mayıs 2006; 2:48:53 >

• bıkmadınızmı...
  • Arkadaşlar wow u ücretsiz serverlerde oynamanızı tavsiye etmem bir zamanlar denedim kuş felan yoktu ücretsiz serverlarda haritada bi yerden bi yere gitmek cinnet geçirte biliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdeniz72

Arkadaşlar bu topiği açtım çünkü ko dan sıkıldım diyeceğim ama bu kelime derdimi anlatamıyor malasef. Üzülüyorum ko için öyle diyeyim. Ko oynayanlar şöyle bir düşünün bu oyunda kosp var ,dupe var, binbir türlü bug var , hacklenmek var, upgrade denilen tuzak var vs vs. Lvl 64 oldum. Level 50 den beri aposdaydım. Bırakırken hala aposdaydım. Belki cz troll bazen. Başka da bi yenilik yoktu. Bir sürü param gitti. Çünkü gold üyeydim hep. Arada knight cash de aldım. Ama artık daha fazla dayanmak mümkün olmadı. Ne zamandır Wow hakkında tam tersi şeyler duyuyordum. Bir arkadaşım orginal cd sini almıştı. Bunların içinden 10 günlük misafir accounutu alabiliyorsun. bana verdi bunu. Şu anda o nu oynuyorum. Ve hemen ben de bir orginal cd alıcam. Çünkü yukarıda saydığım olumsuzluklarının hiçbiri olmadığı gibi burada anlatamayacağım kadar güzel bir oyun. Hakkını vermiş Blizzard firması. Atmosferi ile ambiyansı ile çok çok çeşitli haritaları ile hatta ve hatta müzikleri bile profosyonel çalışma ürünü. Ko ile arasında gercekten mukayese yapılamaz aslında. Ko amatör. Ancak oynayınca görebilirsiniz farkını. Sanırım free serverları da var. Ben orginal serverdayım. Ve bu şekilde devam edeceğim. Ko gibi üyelik para ile ama knight cash alma gibi bir para tuzağı yok. Zaten ihtiyacınız da yok. Oynayanlar bilir her iteminizi bileğinizin hakkı ile alıyorsunuz. Fazla anlatma imkanı yok burada. Sadecewww.wowturk.com a bir bakın. Kurtuldum sonunda ko dan. :)) Sevincimi paylaşmak için açtım bu topiği zaten. Bu arada belki bilen bilir olimpia da oynuyordum. Nikim BF_109 du. Ama 10 gündür girmiyorum. Charımı da bir arkadaşa hediye ettim. Saygılarımla!.. :)

Abi char için teşekkürler

• ya ben freedeyim ve 185 lvlim orjinali tam olarak bilmiyorum orada 60 olabilir max level ama freede sınırsız söliyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bewildrecht_2

ya ben freedeyim ve 185 lvlim orjinali tam olarak bilmiyorum orada 60 olabilir max level ama freede sınırsız söliyeyim

Eet benim bildiğim de öle,normal serverlarda max 60 lwl ama free serverlerda galiba max 255 e çıkıo,1156 yı hiç duymadım,free serverlarda lwl atlamakda çok kolay!!
  • Bu gidişle wow'a geçen oyuncu sayısında patlama olacak. Biz de gün sayıyoruzş zamanı gelince wow üyeleri arasına katılacağız.
    Görüşmek üzere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bewildrecht_2

benim lvlim 185 arkadaşlar tabiki gm yim sonra ss koyacam server crazy wolf eski wowcular bilir

wowu indirenlerwww.wowstatus.net ten ücretsiz serverlarınıu indirebilirler C:/program files/world of warcraft ın içinde realmist diye bir dosya var onu wordpad ile açıyoruz servera tıkladığımzda serveradres var bunu realmist dosyasının içine yapıştırıoruz (set realmist in yanındakini silip bunu kopyala/yapıştır yapıoruz) isteyeni kasarım 2 günde 150 lvl olur
    arkaşdaşım atmasyon yapma wow limiti 60

• YA BİRİ BANA BU KADININ VİDEOSUNU GÖNDERE BİLİRMİ?
  • Gidin WoW'ın Reklamını Oranın Başlıında Yazın Burda Topic Kalabalıı Yapmayın

• isteyen gitsin yaw ne yapak!
  • Burda bi karşılaştırma var bilgilenmeniz için burda gereksiz 10larca topic var.Asıl kirliliği yaratan sizin saçma sapan post larınız burda kasmayın.Wow un reklamı falan yapılmıyor sadece WoW öneriliyor.Bu bataklıktan kurtulmanız için sadece bir öneri.Gayet faydalı.
    Asıl saçma ve gereksiz olan sokak diliyle yazılan post lar ve smileyleri.Kendiniz çok mu faydalı şeyler yapıyosunuz da ya da ' biz ne yapak(!)' diyebiliyorsunuz
  • wow çok daha kaliteli
  • anlamadım neden ko ile kıyaslıyorsunuz bi suru online oyun war.wow reklamını yapmaktan başka bişi degil yaptıgınız.BLizzard zengin etmeye dewam edin
  • @nd@c ben freeden söz ediyorum iyi oku
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.