Şimdi Ara

wow acc si almak istiyorm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elinde oyundan sıkılmıs yada çeşitli nedenlerden dolayı oyunu bırakıp acc sini satmak isteyen varsa ben talibim ama bana lvl 60 suyum var falan die gelmesnler charları silecm cunku makul bir fiyat bekliyorm saygılar

• ee kardesim sen lvl 60 bir car icin ne kadar ugras gerektiginin farkinda degilsin sanirim ben 4 aydir cabaliyorum lvl 60 tauren shammy war tutup sana werip silditmem wallaha o benim icin daha degerli oldu artik 4 aylik uykusuz geclerimin sac yolmarimin karisligi o shaman benim orjinde oynayan diger arkadaslarinda ole dusundugunu tahmin eidyorum eger satarlarsa mecbur kaldiklari icin satarlar sikildigi icin satacak adam olacagini pek sanmiyorum
  • dostum benim yazımla seninkinin ne alakası var ben senin lvl 60 karekterine veya diğerlerininkine laf etmedim ki eger ecc nin içinde char varsa fiyatı artıyo bana lvl 60 charım var satcm 200 ytl falan die gelmein yazdım yoksa bende oynadım az cok yakın arklarda var oynayan nasıl emek harcandını biliorm sen merak etme benim derdim yüksek fiyattan lvl 60 char almak istememem para meselesi anlıyacağın saygılar ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.