Şimdi Ara

Wow account sıfırlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benm arkadsın account hacklendi daha sonra geri aldık snra birdaha hacklenmiş, şimdi gm ile konustuk ayarladı yeni pass girdik ama battle netten accountuna giriş yaptıktan sonra hani wow1 wow2 diyor ya ona basınca bu cıkıyor. smdi gizli soru vs degiştmeyi denedik ama olmuyor gizli soruyo hatirlamadıgı icin. ne uapabilirz ticket attik

https://www.wow-europe.com/account/account-locked.html?accountName=MOTORCUGENC

• gizli soruyu hatırlamadığınız için büyük ihtimal birkaç yanıt isteyecekler. cd key ad soyad gibi. onları yanıtlayınca gizli soru yanıtını söylerler.
  • cd keyleri durmuo lich kng bc ve catac keyleri duruoymus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 9 Aralık 2011; 18:29:07 >
  • ad soyad tutuyorsa accountun ya da en azından cevaba yazarsanız; diğer keylerle de alırsınız tahminim
  • ben de gizli sorumu unutmuştum zamanında. bütün cd-keyleri,kimlik fotokopisini falan yolladım.söylediler.hatta işi sağlama almak için aylık ücretini ödediğim kredi kartı ekstresinin fotokopisini bile yollamıştım ama sadece cata cd-key ve kimlik fotokopisi de yeterlidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.