Şimdi Ara

Wow Aylık !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar world of warcrat ve blizzard diye ayrı ayrı para cekilmis aylık yatırıldıgında 24,26 bi ödeme 25,12 başka bi ödeme 1 aylık cekiyor görünüyor ama blizzard entertainment diye de bi ödeme daha cıkıyor neden bilen varmı ? ya da başına gelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaddD -- 24 Kasım 2006; 18:12:36 >

• arkadaslar herkesden cekilmis bu tutar bilen yokmu ? ben cok arastırdım ama bi sonuc yok WORLDOFWARCRAFT ve ayrıca BLİZZARD diye 2 ödenmis e-dekont var elimde BLİZZARD ın ödeme emrini ben vermişim bide ole bisi yok halbuki (yavastan soyuluyormuyuz )

BLİZZARD

• acikcasi ben 1 aylik para yatirdim charter silinmesin die baydir oynamiyodum icime oturdu dogrusu werdigim para cok abi orjinal bir oyunun 60-70 mln arasi satildiigni dusunursek ki bu yeni oyunlar icin gecerli 2 ayda bir orjinal 1 oyun parasini wowa gomuyo insanlar cok ilginc bir olay ozellikle oyun aliyosun bi ton para ona sayiyopsun bide para aliyo ustune neymis serwer bakimiymis utune her bakimdan sonra serwerda pingler deli oluyo 3 gun kendine gelmesi suruyo bencede
  • nedeni parayı çektiği andaki dolar kurundan kaynaklanıyor.. bendede 2 account var.. birisinin çekim günü farklı diğerinin farklı ve 2 sindede çok ufak oynamalar olabiliyor.. normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: shaddack

nedeni parayı çektiği andaki dolar kurundan kaynaklanıyor.. bendede 2 account var.. birisinin çekim günü farklı diğerinin farklı ve 2 sindede çok ufak oynamalar olabiliyor.. normal

anladığım kadarıyla arkadaşta 2 account yok ama

bankayla görüş ve blizzard a mail at arkadaşım ayrıca bi hack olayıda olmuş olabilir senin kredi kartı bilgilerine blizzardın böyle birşey (soygun) yapacağını zannetmiyorum.
  • bc yi zorlamı satıyolar yoksa :)
  • Blizzard so9n zamanlarda kredi kartları ile oldukça çok sorun yaşıyor ama soygun gibi birşey sözkonusu olamaz tabii..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 AYLIK TİNDER GOLD
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.