şuan ben kullandığınız kelimeleri bile anyalamıyorum oyunu çözmeden de orjinale bşlarsam çok frnasız kalıcam. ben yaatıkları kesip lvl yükseltmek istiyorum pvp oruncularla dövüşmek oluyor sanırım burda da onu nadir olarak yaparım istediğim karrakterde düşmana karşı iyi vuruşlar yapabilen hızlı vuruşlar olsun defansım kötü olmasın gibi özellikler isterim. oyunda tabiki her karakterim kendine özgü güçleri vardır ama bariz belli olan en iyi karakterler vardır en iyi tercih edilen budur diyebileceğiniz bir arakter varmı die merak ettim çünkü sizler artık karakterleri çözmüşsünüzdür.
arkadaşım benim sna bir tavsiyem var oyuna sakın private serverlerde başlama. çünkü private serverdeki kolaylığı orjinalde bulamazsın. onun için orjinalde başlarsan oyunu lvl 1 den 80 e kadar o kadar çok meziyetini öğrenirsinki 80 olduğun zaman hiç ama hiç zorluk çekmezsin. benim tavsiyem direk orjinalden başla. bu senin avantajına olacaktır. ama private serde oynayıpta orjinale geçersen kendini boş bir kuyuya düşmüşgibi hissdersin... Saygılar iyi oyunlar..
daha oyunu bile oynayamadım karakter nasıl açılır bilmiyorum hangi karakter nasıl kullanılır bilmiyorum. efet ben oyunun son günvel hallerini indirdim orj için olan sanırım bunlar. sizin anlamadığını ben ilk defa bu tarz oyun oynamıyorum bi boşluğa düşmek gibi bir olasılığım da yok. k.o oynadım 70 lv 2003-2005 arası sro oynadım max 71 lv kadar 2006-2008 kadar şimdi tekrar bi oyun oynucam wow denemek istedim çok duydum ama oynayana pek rastlamadım çevremde iyi derecede oynayan yani genelde sro oynuyor buradakiler. bu oynadığım oynları ble öğrenen kadar kaç karakter arada gitti değiştim yeniden yeni açılan serverlea girdim. siz tuturmuşsunuz orj başla öğrenmek belki 2 ayımı alıcak belki 3 neden boş yere 3 ay ücret ödiyim kendi paramı kendim kazanıyorum ama para kolay kazanılmıyor bunuda göz önünde bulundurun.
bana yardımcı olmak için orj başla diyorsunuz tşk ederim ama ben sizden bir yardım istiyorum ücretsiz serverda nasıl oynayabilirim neler lazım ne yapmalıyım. hepsi bu. msj yazan arkadaşların hepsine çok tşk ederim.
Arkadaşım bn de yeni wowcu sayılırım 5 aydır fln oynamaktayım bn direk orjinalde basladım.Şu anda lvl 80 charım var.
Birde kimse söylememiş wow sana denemen için 1 ay süre veriyor.Ama orjinal cd alman lazım ordaki kodu accountuna girince ilk ay için ücret ödemiyorsun.
zaten oyunda 10 gün bedava trial var onu dene ,kredi kartı soruyor üye olurken ama para cekmiyorlar güvenebilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme