Şimdi Ara

WOW BAŞLAMAK İSTİYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OYUNADAN ETKİLENDİM VE BAŞLAMAK İSTİYORUM İNTERNETTEN OYUNU İNDİRDİM ŞİMİD PATCH LERİ İNDİRİYORUM İNDİRDİİM YERDEKİ SÖYLENENLERİ YAPIUYORUM YANİ KURULUMUNUDA DAHİ BİLMİYORUM.
    PATCH 2.3.0 DAN 2.4.0 KADAR YÜKLÜCEM.
    OYUNDA FREE SERVERDE ÖRENMEK İSTİYORUM.
    OYUNDA EN İYİ KARAKTER HANGİSİDİR NE ÖNERİRSİNİZ.
    YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM İLGİNENEN ARKADAŞLARA TŞK EDERİM.

• DAHA ÖNCE K.O VE SRO OYNADIM ONLARA AİT TÜRK SİTELER KURULUP KARAKTER BİLGİLERİ OYUNU NASIL BAŞLAMAK GEREKTİĞİ BİLGİLER TARZI BULDUM ONA GÖRE BAŞLADIM HEP.
    ŞİMDİ BU OYUNA MERAK SARDIM VE İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUM SÜREKLİ KARAKTER DEĞİŞTİRMEK HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR.
    YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
  • Başlangıcın hata ile başlamış ama o kadar da önemli değil. Bir kaç şey özetleyeyim:

1. WOW bir MMO dur yani anlatmak istediğim şu diğer oyuncular ile beraber oynamak zorundasın. Yani önce arkadaş bul sonra oyna bence privatede. Ona göre ne yükleyeceğine karar verebilirsin anca.
    2. İyi bir başlangıç yapmak istiyorum demişsin. Orjinal almaya çalış. Sınırlarını zorla. İnan çok farkı var. Beğenmeyeceğini de zannetmiyorum.
    3. SROdan anlamam karakter konusunda şöyle diyebilirim.
    Hunter : Uzaktan ok atarsın. Bir de hayvanın var o da sana yardım eder.
    Mage/Warlock : Uzaktan büyü yaparsın. Warlock un bir de yardımcısı vardır yanında.
    Paladin: Çok zorlayabilir. Anlaman açısından.
    Shaman: Hem yakın dövüş vurursun hem de uzaktan büyü. Anlayabilrisen mantığını tabi.
    Warrior: Zannedersem başlangıç olarak anlaması kolaydır ama oynaması sıkıcı olabilir.
    priest: Normalde iyileştirme büyüleri yapar ama sen çoğunlukla tek başına olacağın için mage/warlock karışımı birşey düşün.
    Druid: Hoşuna gidebilir. Nasıl tarz istersen o şekilde oynayabilirsin. Bundan başlayabilirsin oyunu öğrenmek açısından. 3 Çeşidi vardır. Warrior olabilirsin. büyücü ve iyileştirici olabilirsin. Rogue olabilirsin.
    Rogue: Atlayıp zıplayacağın bi karakterdir. Çok zor değildir.

Bir yerlerde IMBA karakterler rehberi gibi bir yazı olacaktı onu bul karakterini seçebilirsin.
    Umarım anlamışsındır bir şeyler. Hiç bilmeyen birisine anlatmaya çalışır gibi yazdım. Gerçi kendim bile anlamadım ama :D

Bu arada karakter seçimine takma. Nasılsa hepsini deneyeceksin. 20 level olmadan da sıkıcıymış bu deme.

• En iyi karakter diye bi şey yok bir kere hepsinin kendine göre özelliği ve önemi var..karakter açarken pvp mi pve mi yapacaksın ona göre seçim yap..sonra melee mi istiyorsun yoksa spell mi ona göre seç..pve yapacaksan tank dps ya da healer olabilirsin.Ben sana hybrid classlardan açmanı öneririm. Paladin shaman druid..ister healer ister tank ister dps olabilirsin. Bence Druid aç derim fena tank sayılmazlar kedi formunda rogue gibi dps yaparsın ki çok fazla vuruyorlar ya da boomkin olursun spell ağırlıklı dps yaparsın healer olursun partylerde vazgeçilmez olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepennthe -- 13 Nisan 2009; 10:46:38 >
  • Mümkünse hiç privatelere bulaşmadan orjinale başla yoksa oyundan soğursun oyun öğrenmek vs. orjinaldede öğrenirsin.
  • şuan ben kullandığınız kelimeleri bile anyalamıyorum oyunu çözmeden de orjinale bşlarsam çok frnasız kalıcam.
    ben yaatıkları kesip lvl yükseltmek istiyorum pvp oruncularla dövüşmek oluyor sanırım burda da onu nadir olarak yaparım
    istediğim karrakterde düşmana karşı iyi vuruşlar yapabilen hızlı vuruşlar olsun defansım kötü olmasın gibi özellikler isterim.
    oyunda tabiki her karakterim kendine özgü güçleri vardır ama bariz belli olan en iyi karakterler vardır en iyi tercih edilen budur diyebileceğiniz bir arakter varmı die merak ettim çünkü sizler artık karakterleri çözmüşsünüzdür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kunter

Başlangıcın hata ile başlamış ama o kadar da önemli değil. Bir kaç şey özetleyeyim:

1. WOW bir MMO dur yani anlatmak istediğim şu diğer oyuncular ile beraber oynamak zorundasın. Yani önce arkadaş bul sonra oyna bence privatede. Ona göre ne yükleyeceğine karar verebilirsin anca.
    2. İyi bir başlangıç yapmak istiyorum demişsin. Orjinal almaya çalış. Sınırlarını zorla. İnan çok farkı var. Beğenmeyeceğini de zannetmiyorum.
    3. SROdan anlamam karakter konusunda şöyle diyebilirim.
    Hunter : Uzaktan ok atarsın. Bir de hayvanın var o da sana yardım eder.
    Mage/Warlock : Uzaktan büyü yaparsın. Warlock un bir de yardımcısı vardır yanında.
    Paladin: Çok zorlayabilir. Anlaman açısından.
    Shaman: Hem yakın dövüş vurursun hem de uzaktan büyü. Anlayabilrisen mantığını tabi.
    Warrior: Zannedersem başlangıç olarak anlaması kolaydır ama oynaması sıkıcı olabilir.
    priest: Normalde iyileştirme büyüleri yapar ama sen çoğunlukla tek başına olacağın için mage/warlock karışımı birşey düşün.
    Druid: Hoşuna gidebilir. Nasıl tarz istersen o şekilde oynayabilirsin. Bundan başlayabilirsin oyunu öğrenmek açısından. 3 Çeşidi vardır. Warrior olabilirsin. büyücü ve iyileştirici olabilirsin. Rogue olabilirsin.
    Rogue: Atlayıp zıplayacağın bi karakterdir. Çok zor değildir.

Bir yerlerde IMBA karakterler rehberi gibi bir yazı olacaktı onu bul karakterini seçebilirsin.
    Umarım anlamışsındır bir şeyler. Hiç bilmeyen birisine anlatmaya çalışır gibi yazdım. Gerçi kendim bile anlamadım ama :D

Bu arada karakter seçimine takma. Nasılsa hepsini deneyeceksin. 20 level olmadan da sıkıcıymış bu deme.

neden hatala olarak başladım biraz yardımcı olurmusun anlayamadım. açıklamaların içinde çok tşk ederim birazda olsa karakterleri öğrenmiş oldum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hatalı olarak başladın çünkü privateda orijinalde olan çoğu şey çalışmıyor veya yok

yeni başlayana her zaman hunter veya warlock öneririm çünkü yanında bi yardımcın var
    en çok yapılan hata warrior olmaktır, basit gibi görünsede aslında en zor oynanan sınıftır bence
  • nedir o olmayan yada çalışmayan şeyler? açıklarsanız daha çabuk oyunu öğrenmiş olucam.
    yeni başlayan için değil genel anlamda oyunda hangi karakteri önerirsiniz ben herzmn yeni oyunucolarak kalmayacam sonutçta öğrenmiş olucam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_blue

şuan ben kullandığınız kelimeleri bile anyalamıyorum oyunu çözmeden de orjinale bşlarsam çok frnasız kalıcam.
    ben yaatıkları kesip lvl yükseltmek istiyorum pvp oruncularla dövüşmek oluyor sanırım burda da onu nadir olarak yaparım
    istediğim karrakterde düşmana karşı iyi vuruşlar yapabilen hızlı vuruşlar olsun defansım kötü olmasın gibi özellikler isterim.
    oyunda tabiki her karakterim kendine özgü güçleri vardır ama bariz belli olan en iyi karakterler vardır en iyi tercih edilen budur diyebileceğiniz bir arakter varmı die merak ettim çünkü sizler artık karakterleri çözmüşsünüzdür.

spell bir karakter açarsan başlarda lvl atarken çok zorlanırsın ama ilerde çok kaymağını yersin hızlı vursun diyorsan rogue açacaksın ama defans yönünden ezik kalır ama hızlı ya da yavaş vurması bir + değil.bence de hunter aç hem pet olunca daha rahat lvl kasarsın ya da dediğim gibi druid aç kedi formunda yüksek dmg yaparken ayı formunda yüksek defans ve hp ile zorlandığın anlarda kurtulma şansın olur

• çalışmayan talentler oluyor
    görew alınan yerlerin bazıları orda değil yani görew alacağın adam bile olmayabilir olsaı gereken yerde
    acaip uzaktan olmamamsı gerek mesafeden vuruşlar
    dancınlara girecek adam bulamama
    tek başına oynama hissi
    açıkarttırmada bi bok olmamamsı çünkü
    mesela orijinal serverda 3k-5k kişi aynı anda oynarken koca haritalarda siz 80-90 kişi falan oluyorsunuz

bunların hiç birini ben tecrübe etmedim, ben 3.5 senedri orijinaldeyim
    bunları, allah kahretsin zamanım ziyan oldu diyen
    önce private sonra orijinale geçen arklarım dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_blue

nedir o olmayan yada çalışmayan şeyler? açıklarsanız daha çabuk oyunu öğrenmiş olucam.
    yeni başlayan için değil genel anlamda oyunda hangi karakteri önerirsiniz ben herzmn yeni oyunucolarak kalmayacam sonutçta öğrenmiş olucam.

Su anın asiri güclü karakteri paladinle basla..
  • gerçi ben hala oyunu yüklemyei itiremedim habire yüklüyo bişeyler ne zmn biter bu şimdi patch 3.0.2 yüklüyo TBC yazıo bunlar nedir kafam karıştı oyuna bile başlayamıcam hrealde :(((
  • oyunun son patch kaçtır.
    tavsiye edeceğiniz iyi bir free server varmı arkadaşlar.
  • Oyunun son patchi 3.0.9 . @rebel_blue arkadaşım bu oyunda karakterimizin özelliklerine etki eden çok fazla etken var. Bunlar talentlerden, giysilerden, glyphlerden (büyülere özellik katan kağıtlar), ve bufflardan geliyor. Bunların değerleri de %1li %2li %0,5li ufak ufak değerler. Bunlar bir araya gelerek %25 %50 li değerlere ulaşıyor. Free serverlarda bunların düzgün çalışacağını sanmıyorum. Free serverın patchi ile orjinalin patchi de uyuşmayacaktır. Orjinale geçtiğinde farklı bir oyunla karşılaşabilirsin. WOW'u yeniden öğrenmek zorunda kalabilirsin. Çünkü çok fazla şey değişiyor. Karar senin.

İyi oyunlar...
  • Sen free serverde oynamaya kararlısın ama durumun varsa hiç bulaşma diyorum ben.Bende direk orjinale başladım öyle düşündüğün gibi karışık değil yani çözersin bende oynamadan önce bu foruma girdiğimde bunlar neyce konuşuyor falan diyordum.Birde privatede oynarsan direk bıkarsın büyük ihtimal şöyleki private serverlerin çoğunda normal servera göre kat kat daha çabuk lvl atlıyorsun ama orjinal serverda bu daha zor o fark yüzünden bıkabilirsin.Ve privatede çoğu quest çalışmaz kırk yılda bir adam görürsün haritada hatta göremezsin.Moblar falan bugludur görev varsa bile yapamazsın.Dungeon raid vs. yapmak istersen adam bulamazsın bulsan bile ya raid hatalıdır moblar(canavarlar vs.) bugludur kesemezsin kessen bile ultra salaktırlar yapay zeka çok kötüdür.Sonra bunların hepsini yapsan bile birgün bir bakarsın server uçmuş bütün emeklerin gitmiş.

• durum murum olayı değil bu arkadaşlar
    bazılarında oyuna para vermem kültürü dewam ediyor
    yoksa ayda 20tl veremeyen adamın internnette işi ne

sanıyolar ki bu fifa veya spore
    sanıyolar ki bu age of empires veya total war
  • arakdaşlar para vermek sorun değil ben sro oynarken premiın + bot + silk silk satın alıyordum oyunu iyice öğrendikten sonra bunalrı almaya başladım. sizleri anlıyorum privatede birçok hata var burada okuduklarnmdanda ne hatalar olableceğini anladım. ama körü körünede oyuna başlamak istemiyorum oyun hakkında karakterim hakkında ufacık bi bilgim olsa bana yeticek test etme şansım bu sadece free server. sonrasında tabiki orjinale geçicem.
    kimsenin olmadığı bi serverde oynayacağıma bilgisayarımda empire eart oynarım örnk daha iyi yani.
  • bütün patchlerim bitti şimdi oyuna nasıl başlıcam nereden üyelik alıcam. yardımcı olurmusunuz. 15-20 gün free serverde takılayım oyunu oynayabilecek kadar öğrenirim. sonrada orj oyuna geçeriz.
  • Oyunu orjinal olarak update ettiysen privatelerde oynaman zor çünkü wowdaki en son sürüme sahipsin sen şuanda.Ama private serverler daha düşük versiyonda oluyor çoğunlukla.Private server forumlarına sor istersen bilgi almak için.

@tritone

Bu arkadaş öyle değil galiba ama Türkiyede bu geçerli en uyuz olduğum konu orjinal oyun alırsan salak oyuna paramı verilir der ben oyuna para vermem der ama gidip korsan oyun oynar.Korsan oyun oynamayın demiyorum ama bari oyunlara büyük emek verildiğinin farkında olsunlar.Keşke her oyunu orjinal alabilecek derecede iyi durumda olsam.(Durum kötü değil fakat parayı kendim kazanmayınca her istediğimide alamıyorum).
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.