Şimdi Ara

oyuna türkçe yama yapmak istiyorum yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben satısfactory oyununa yama yapmak istiyorum ama bu konuyla alakalı az bilgim var bana bilgili birisi yardım edebilirmi
    discord:!değişik#3416
    gmail:akdoganmuharrem652@gmail.com
    burdan ulaşabilirsiniz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Satisfactory Türkçe Yama Yapımı

Satisfactory'nin Türkçe dil desteği sunmadığı için oyuncular, oyunu Türkçe oynayabilmek için Türkçe yama yapmaya başvuruyor. İşte Satisfactory Türkçe yama yapmak için adım adım bir kılavuz:

• Türkçe Yama Dosyasını İndir: İnternetten "satisfactory türkçe yama" araması yaparak Türkçe yama dosyasını indirin.
    • Yama Dosyasını Oyun Klasörüne Kopyala: İndirdiğiniz yama dosyasını oyunun kurulu olduğu ana klasöre kopyalayın. Oyunun kurulu olduğu klasörü genellikle "Steam\steamapps\common\Satisfactory" konumunda bulabilirsiniz.
    • Oyunu Başlat: Yama dosyasını oyun klasörüne kopyaladıktan sonra oyunu başlatın.
    • Ayarları Kontrol Et: Oyun başlatıldıktan sonra oyun ayarlarını kontrol edin ve dil seçeneğinin "Türkçe" olarak ayarlandığından emin olun.
    • Altyazıları Aç: Oyun ayarlarında "Altyazılar" seçeneğini etkinleştirin. Ardından, altyazı dili olarak "Türkçe"yi seçin.

Yaygın Sorunlar ve Çözümleri:

• Satisfactory Türkçe Yama Olmuyor: Yama dosyasını oyun klasörünün doğru konumuna kopyaladığınızdan emin olun. Ayrıca, oyunun güncel olduğundan emin olun.
    • Satisfactory Altyazı Açılmıyor: Oyun ayarlarında altyazı seçeneğinin aktif olduğundan ve altyazı dilinin "Türkçe" olarak ayarlandığından emin olun.
    • Satisfactory Dil Değiştirme Yöntemi: Yukarıdaki adımları izleyerek oyun dilini Türkçe olarak değiştirebilirsiniz.

Not: Diğer oyunlar için Türkçe yama yapma adımları farklılık gösterebilir. Ayrıntılı bilgi için ilgili oyunun özel forumlarını veya destek sayfalarını kontrol edin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bildiğim kadarı ile SatisFactory Türkçe Yama yapılıyor. Oyunu bende oynuyorum ve merakla bekliyorum. SatisFactory'nin kendi sitesinde bi bölümde link var oraya girdiğinde yönlendirdiği sitede Türkçe'nin %69 olduğu yazıyor. Muhtemelen direk oyunun içinde gelicek Türkçe.
  • ben crakli oynuyorum bana gelmicek o yüzden yama yapmak istiyorum ama hiç bulamadım
  • Muharrem Akdogan. M kullanıcısına yanıt
    Oyun klasörünün fotoğrafını atar mısın?
  • Ben dosyalarına bakmıştım. 15 gb'lik dosyanın içine gömülü. Bence biraz daha beklemenizde fayda var. Henüz Türkçe gömülümü olucak. Ayrımı olucak belli değil. Birde çevrilen oyunu tekrar çevirmek gereksiz olur. Çeviri tamamlandığı zaman duruma göre hareket etmek daha mantıklı olur. Birde oyunun ingilizcesi çok zor degil. Ben 15 saat oynadım şuana kadar ve hiç bir yerde takilmadim.
  • Oyunu oynayan var mı orijinal alan??
  • Ben orijinal aldım ve oynuyorum. 15 saat civarı oynadim
  • oyunun türkçe yaması ile ilgili hiçbir şey bulamadım googlede
  • ElysionHD kullanıcısına yanıt
    oyuna türkçe yama yapmak istiyorum yardım
    oyunun olduğu dosya budur
  • Konuşmacıyı %100 el çevirisi olarak paylaşıyorum. Hazır eklenmiş pak dosyası. Oyunun direk olarak Satisfactory\FactoryGame\Content\Paks içine dosyayı atıp değişime evet deyin. Değiştirmeden önce pak dosyasının yedeğini almayı unutmayın.

Diğer dosyaları da çevireceğim. Eski dosyayı aktarmayı deniyorum. Üstüne çeviri yapmayı düşünüyorum.

Eğer türkçe çeviride ingilizce bilgisi iyi olan birisi varsa devam edebilir veya çevrilecek dosya+programı gönderebilirim. 5671 satır var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutzgvn -- 16 Eylül 2024; 20:51:24 >

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

Merhaba benimle iletişime geçebilir misin?

discord:ayssada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.