Şimdi Ara

Wow Baslamayi Dusunuyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• bak orta okullu çıktı :D

paşam sen bi üniversiteye başla büyüdüğünde ben seni görürüm. :) ergen atarlarını ailene sakla
  • 1 sene kalınca o yaşadağın şok wow oynamanı engellememiş ya ben ona hayret ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 15 Ağustos 2010; 20:56:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazuach

quote:

Orijinalden alıntı: Php

vebali boynunuza arkadaşlar. arkadaş oyuna başlar ve hayatına zarar verirse günahı sizlerin boynuna.

aynı oyunu oynayıp aynı foruma yazı yazıp(benden çok postunuz var ayıptır :D) kim daha sosyal yarışmasına girmeyin. ben orada sosyal hayattan soğudum yazmıyorum. sınıfta kaldım yazıyorum. kafanıza göre yorumluyorsunuz. wow ayırdığım süreyi dışarıda harcayabilirdim diyorum. hiç dışarı çıkmadım kafayı bi gömdüm 5 sene sonra kaldırdım yazmıyorum. ama nedense heralde beni o kalıba sığdırmak kendinizi daha iyi hissettiriyor olsa gerek. "YANSITMA" yapmayın arkadaşlar :)

wowdan anlıyorum diye geçiniyorsunuz. sabah raid yapan türk guildi mi var ? gece 3 lere kadar raid yapıyorduk. okula uykusuz gidiyordum bu yüzden derslerimden kaldım. ha ortaokulluysanız tabi anlamamanız doğal .

beni bilen bilir lafını da bi bırakın.. sanki internet celebirity siniz :D türkiyede kurulan ilk forumdan beri birilerini bilen biliyor zaten

ya illa konuşturucaksınız adamı
    6 yıldır dolu dolu oyunumu oynuyorum bütün sabah vaktini kendime ve derslerime ayırıp hep geceleri wow oynadım hayatımda hiç sınıfta kalmadım lise sondayım Bursa'nın en iyi 2. anadolu lisesine gidiyorum hayırlısıyla össdede güzel bir puan alıcam.Son kez söylüyorum bütün suçu oyuna yüklemeyin eğer sınıfta kaldıysanız hayatınız oyunsa bunun tek suçlusu SİZSİNİZ insan çokda güzel herşeye vakit ayırır abartmayın bu kadar altı üstü bi oyun nası bi insanın hayatını karartır ya kendinde arıyıcaksın suçu başkasında yada başka bişeyde değil.

mpal de misin ? (hos mpalliler kabbullenemez 2. olduklarını şşal mı yoksa?)

@php

şimdi de yaşa savur tabii. nasıl olsa o senden küçük tabi haksızdır zaten. merak ediyorum da adama liseliyim demese ne diyecektin, türkiyenin ilk forumunda mod olduğunu falan mı anlatıcaktın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rockafeller skank

quote:

quote:

vebali boynunuza arkadaşlar. arkadaş oyuna başlar ve hayatına zarar verirse günahı sizlerin boynuna.

aynı oyunu oynayıp aynı foruma yazı yazıp(benden çok postunuz var ayıptır :D) kim daha sosyal yarışmasına girmeyin. ben orada sosyal hayattan soğudum yazmıyorum. sınıfta kaldım yazıyorum. kafanıza göre yorumluyorsunuz. wow ayırdığım süreyi dışarıda harcayabilirdim diyorum. hiç dışarı çıkmadım kafayı bi gömdüm 5 sene sonra kaldırdım yazmıyorum. ama nedense heralde beni o kalıba sığdırmak kendinizi daha iyi hissettiriyor olsa gerek. "YANSITMA" yapmayın arkadaşlar :)

wowdan anlıyorum diye geçiniyorsunuz. sabah raid yapan türk guildi mi var ? gece 3 lere kadar raid yapıyorduk. okula uykusuz gidiyordum bu yüzden derslerimden kaldım. ha ortaokulluysanız tabi anlamamanız doğal .

beni bilen bilir lafını da bi bırakın.. sanki internet celebirity siniz :D türkiyede kurulan ilk forumdan beri birilerini bilen biliyor zaten

ya illa konuşturucaksınız adamı
    6 yıldır dolu dolu oyunumu oynuyorum bütün sabah vaktini kendime ve derslerime ayırıp hep geceleri wow oynadım hayatımda hiç sınıfta kalmadım lise sondayım Bursa'nın en iyi 2. anadolu lisesine gidiyorum hayırlısıyla össdede güzel bir puan alıcam.Son kez söylüyorum bütün suçu oyuna yüklemeyin eğer sınıfta kaldıysanız hayatınız oyunsa bunun tek suçlusu SİZSİNİZ insan çokda güzel herşeye vakit ayırır abartmayın bu kadar altı üstü bi oyun nası bi insanın hayatını karartır ya kendinde arıyıcaksın suçu başkasında yada başka bişeyde değil.

mpal de misin ? (hos mpalliler kabbullenemez 2. olduklarını şşal mı yoksa?)

@php

şimdi de yaşa savur tabii. nasıl olsa o senden küçük tabi haksızdır zaten. merak ediyorum da adama liseliyim demese ne diyecektin, türkiyenin ilk forumunda mod olduğunu falan mı anlatıcaktın ?

şşal forever sen nerden biliosun mpal filan yalan şşal 2. benim gözümde

• quote:

/>

bak orta okullu çıktı :D

paşam sen bi üniversiteye başla büyüdüğünde ben seni görürüm. :) ergen atarlarını ailene sakla

kimsenin ergen atarı filan yaptığı yok saçma sapan nedenler ortaya atıp laf yapman üzerine bende söyledim lafımı sen bi oyun yüzünden sınıfta kaldın diye herkez kalıcak değil konuşuyosun konuşuyosunda malesef boş konusuosun ya.
  • quote:

@php

arkadaşım yaşa savuracak bir konu değil bu. olaylar farklı. üniversitteyle orta okulu bir tutamazsın. ha bunu ayırt etmek için de yaş lazım arkadaş üstün zekalı diye 11 yaşında PHd almadıysa orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

1 sene kalınca o yaşadağın şok wow oynamanı engellememiş ya ben ona hayret ettim.

Buda phpnin savunduğu şeyi haklı çıkarıyor
  • quote:

quote:

@php

arkadaşım yaşa savuracak bir konu değil bu. olaylar farklı. üniversitteyle orta okulu bir tutamazsın. ha bunu ayırt etmek için de yaş lazım arkadaş üstün zekalı diye 11 yaşında PHd almadıysa orası ayrı

doğru ben 2 sene sınıfta kalmadım özür dilerim bir değiliz gerçekten olamayızda

• quote:

quote:

quote:

@php

arkadaşım. lisede kendini zorluyor zannediyorsun. dersleri zor zannediyorsun. ne lise zor ne öss zor. tartışmayı buraya çektiğine halen inanamıyorum ama üniversite bambaşka bir yer. bütün end game contentini bitirdim de bana lise okurken eyvallah. hormonlarının esirisin. dünyaya baş kaldırıyorsun kendi aklınca. forumlarda cevaplarınla alt ettiğini zannediyorsun ego inşaa ediyorsun yine kendi kafanda. Sen gerek yaşın itibariyle gerek deneyimin itibariyle başkasına tavsiye verebilecek konumda ve durumda değilsin. ben lisede sınıfta kalmadım. üniversitede sınıfta kalma davası zaten yok. derslerim aksadı laf kalabağılı olmasın diye sınıfta kaldım yazdım. Allah sana da mühendislik okumayı nasip ederse makine,elektronik,fizik,nükleer vs gibi billurlu bölümlerden birine girersen, dünya kaç bucak, anya neresi konya neresi , hepsini o biyoloji dersinde gördüğün sindirim sisteminin bittiği noktadan zorlaya zorlaya nasıl soktuklarını öğrenirsin. ama yine söylüyorum konumuz bu değil. sen bursada bi okul kazandın diye dünyanın hakimi zannediyorsun o da hormonal.
    umut sarıkayanın güzel bir karikatürü var :)

Wow Baslamayi Dusunuyorum

ben ne kadar konuşsam boş takmayacaksın ve beni kendinden çok üstün sanmaya devam edeceksin.

başlığı açan arkadaşım. sana yalvarıyorum başlama şu oyuna. diğerlerinin gram umrunda değilsin. tüm samimiyetimle söylüyorum başlama.

• quote:

lise ile üniversitede kalmayı kıyaslamışsın ya gerçekten tebrik ediyorum seni . hani söylemekle olmuyor sizde oralara gittiğinizde anlarsızın zaten ne demek istediğimi :)

her neyse... burda sadece deneyimimi paylaşıyorum Eğer Tıp yada Mühendislik Fakültesinde okuyor yada lisede okuyupta buraları hedefliyorsanız ,ya oyun saatinizi ayarlayın(ki php bu konuda haklı kaptırıyorsun bi yerden sonra WoWa) yada bu oyuna hiç başlamayın. Ben zamanlamamı yaparım diyorsanız ve gerçekten uygulayabileceğinize inanıyorsanız oynayın. karar sizin.

Unutmayın Hayatınız/Geleceğiniz > ALL

ve bunu da başlığı açan arkadaşımıza yazıyorum burda herkesin yazılarını incele ve Düşün birşeyi yapmak istiyorsan başlarsın istemiyorsan yapmazsın hayatında verdiğin kararlar başkalarının yönlendirmesiyle olmasın sadece burda yazılanları fikir olarak al tamamiyle/harfiyen benimseme iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadeve -- 16 Ağustos 2010; 1:54:25 >

• quote:

bak orta okullu çıktı :D

sabah sabah koptum
    okuyom ben yaa

yazuach işine gelmesede durum aynen Php'nin dediği gibi.. lisa ile üniversite bambaşka dünyalar..
    lisedeyken hiç ders çalışmadan sınıf geçiyorduk.. üniversitede 2 hafta sürekli ders çalışarak 100 üzerinden 12 (oniki) aldıgım dersler oldu.
    üniversitede sabaha kadar oyun oynayıp okula gidersen söbas olur sınıfta kalmayı bırak okuldan bile atılırsın

• kardeşim adam damarıma bastığı için o cevapları verdim ben önceki mesajları okuyun önce lütfen ya saçma sapan bir oyunla ilgili yorum yapmak için üniversiteyemi gitmemiz lazım lütfen biraz mantıklı konusun adam yukarda ne zaman cevap veremicek olsa yaşı tecrübeyi soktu araya geçiştirdi yapmayın şimdi lise sondayız diye çoluk çocuk dedi yaşın tutmaz dedi tecrübe lazım dedi bu konularda üniversiteliyle liseliyi bir tutamazsın dedi onları görmüyorsunuz şurda yazdığım 2 postu görüp laf yapıyorsunuz konumuz wow orda arkadaş wowa başlamak istemiş gelmiş burda bir oyun için hayatını karartır diyor biz açıklamasını yapıyoruz baktı cevap veremicek durumda yaşı tecrübeyi sokuyor işin içine tabi doru WoW oynamak için üniversite bitirmek gerekiyor olmuo öle belli bi yaş sınırı var oyunun napıcaz biz eyvah eyvah.
    Benim en başta dediğim şey herşey insanın kendisinde biter isterse herşeye vakit ayırır bütün hayatı wow olmaz dedim arkadaş herkezi kendisi gibi sandı heralde yok hayatını karartır vs vs bi sürü şey dedi ya günde bi oyuna 50 kuruş vermeye bile baba parası yemek kolay dedi ya ben bişey demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 16 Ağustos 2010; 11:12:31 >

• oyuna başlayacak arkadaş için: ilk cd keyi al oyuna başla beğenmessen bırakırsın. hunter aç kedisi köpeği falan var kolay kasarsın.

muhabbet nereden nereye gelmiş. ramazan ve sıcaktan dolayı mıdır nedir insanlar çok gergin bugünlerde.
    tecrübe yaşayarak öğrenilir.
    tabiki ortaokul lise üniversite lisansüstü doktora iş evlilik falan hepsi artarak büyüyen yükler; ama oyun 12 yaşındayken çıktıysa bu o arkadaşın suçu değil. wow bırakılmıyorsa kalmana neden oluyorsa her yaşta olan bir şey bu. eğer oynamayı bilmiyorsan ilerde evlenince eşinde bırakıp gider. işten de atılırsın.

kadeve ve php iki yakın arkadaşsınız sanırım. pc başından kalkıp, buluşup bir kahve falan için ayılın. aşırı tepki gösteriyorsunuz.
  • benim bir tepkim yok açıkçası sadece yanlış kıyaslamasını eleştirdim... onun dışında zaten yazımın geneli yazuach a değil . Oyuna başlamayı düşünen arkadaşa bir tavsiye verdim
    ikimiz arkadaşız doğru ve zaten yeri geldiğinde sıkça görüşüyoruz günümüzü forumlarda dolanıp heryeri yorumlarımızla da 'süslemekle' geçirmiyoruz hani dikkat edersen yazılarımız gece yazılmış o zaman da dışarı çıkıp bi kahve içemezsin değilmi? onun dışında zaten pc başından kalkmayan asosyal bi tip olsam DH forumlarındaki toplam mesajım 199 değil 9999 fln olurdu sanırım
  • İşinize gelince karşınızdakini eleştiri yağmuruna tutarsınız işinize gelmeyince yaşı araya sokarsınız. Büyükseniz büyüklüğünüzü bilceksiniz, haddinizi bilceksiniz yol göstereceksiniz. Böyle terbiyesizce gelip laf atıp atıp sonra yaşı araya sokmak bir delikanlının yapacağı iş değildir. ''Akıl yaşta değil baştadır'' ne kadar güzel söylemiş demi atalarımız? Üniversiteye gidiyorsunuz ama daha hiç birşey öğrenememişsiniz. Ne hayattan ne derslerden...
  • Ustam insan gibi oynayacaksan sorun yok. uyuşturucu gibi kullanırsan ,arkadaşında dediği gibi üniversitede daha bi serbestsin iyice bağlanıyon. oyna ama 3-4 saat max
  • Burda Tuhaf bir nokta var. Üniversiteye giden gençler oyuna kendilerini kaptırıp ders çalışmaya ve sosyal yaşama zaman ayıramıyor( kendilerine dur diyemiyor ). Fakat liseye yada ortaokula giden (daha) genç nesil diyebiliyor. Burada büyük bir problem var.

Oyuna başlamak isteyen arkadaş. İlk olarak world of warcraft oyununun ilk paketini al. Hem ucuz hemde 1 ay bedava oynama imkanı sunuyor. Bu süreç içerisinde zaten oyunu ögrenirsin. Eğer öğrenemediysen 1 ay sonunda 14 günlük 2. paket denemesi olucak ( oyunu aldığın ve daha önce deneme kullanmadığın için) 2 haftada bunu oynadığında zaten kafanda bu oyun şekillenmiş olucak. En basit ve kesin çözüm budur. Oyun hakkında hiç bilgin yoksa, paladin, mage, shaman, hunter classlarını öneririm. Server seçiminde ise, kalabalık olanları seç. Medium ve daha azını seçme. Oyunda insan fazlalığı iyidir. Bunun dışında türklerin çok olduğu server istiyorsan forumları araştır oradaki incelemelerin yardımcı olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.