Şimdi Ara

Wow Baslamayi Dusunuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEyler Wow a baslamyi dusunuyorum ama basladigimda nasil bir karakter aciyim hangi sw de oynamya basliyim bunlar hakkında hic bir bilgim yok bana bunlar konusunda yardim ederseniz cok sevinirim.Daha önceden knight,silkroad,gunz gibi oyunlar oynadim ama wow a güzel diyorlar o yüzden baslamak istiyorum.

• wow güzel değil boşa para ödüyon bide vakit harcıyosun beleş oyunlar daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlouriousGlory

wow güzel değil boşa para ödüyon bide vakit harcıyosun beleş oyunlar daha güzel
    başlamayın şu oyuna manyaklıktan başka bişey değil. günde 2 saat harcanarak oynanacak bi oyun değil bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

başlamayın şu oyuna manyaklıktan başka bişey değil. günde 2 saat harcanarak oynanacak bi oyun değil bu.

Alıntıları Göster
    Günde 2 saat oynamıcamkı daha fazla bi süreç icerisinde oynucm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLMasterS

Günde 2 saat oynamıcamkı daha fazla bi süreç icerisinde oynucm

Alıntıları Göster
    dediğim gibi boşa para harcarsın saçma bi oyun zaten hiç uğraşma aion guild wars falan var çok daha güzeller zaten blizzard çok kötü warcraft 3 falan saçma bi oyundu hatta diabloya diyecek sözüm yok o ne öyle dere bayır gez tıkla babam tıkla saçmalık
  • quote:

dediğim gibi boşa para harcarsın saçma bi oyun zaten hiç uğraşma aion guild wars falan var çok daha güzeller zaten blizzard çok kötü warcraft 3 falan saçma bi oyundu hatta diabloya diyecek sözüm yok o ne öyle dere bayır gez tıkla babam tıkla saçmalık

Alıntıları Göster
    5 senemi aldı. 2 kere sınıfta kaldım 2 milyara yakın param gitti.. başlamayın arkadaşlar. anlık oyunlar oynayın gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

5 senemi aldı. 2 kere sınıfta kaldım 2 milyara yakın param gitti.. başlamayın arkadaşlar. anlık oyunlar oynayın gidin.

Alıntıları Göster
    Siz bana nasil bir online oyun önerirsiniz o zamn türk ün cok oldugu ama zevkli bir oyun ne önerirsiniz.suana kadar knight,sro,gunz,cabal,mu bunlari hep oynadim degisik bir oyun önerirseniz sevinirim
  • quote:

Siz bana nasil bir online oyun önerirsiniz o zamn türk ün cok oldugu ama zevkli bir oyun ne önerirsiniz.suana kadar knight,sro,gunz,cabal,mu bunlari hep oynadim degisik bir oyun önerirseniz sevinirim

Alıntıları Göster
    online mmorpg oynama. git fps oyna strateji oyna ne yaparsan yap moorpg ye sarma bi daha. bu tarz oyunlar seni sosyal statü geliştirme psikolojisine sokan iğrenç bağımlılık yapan şeyler. sonu olmaz bunların. süreklli sonrası gelir. achievement tır geardır paradır derken herşeyiyle hayatını mahfeder. sonradan bırakamıyorsun da. hayatını erteleme. benim tüm çevrem bu oyuna başladı benim yüzümden. kurtulabilen oldu kurtulamayan oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Php

online mmorpg oynama. git fps oyna strateji oyna ne yaparsan yap moorpg ye sarma bi daha. bu tarz oyunlar seni sosyal statü geliştirme psikolojisine sokan iğrenç bağımlılık yapan şeyler. sonu olmaz bunların. süreklli sonrası gelir. achievement tır geardır paradır derken herşeyiyle hayatını mahfeder. sonradan bırakamıyorsun da. hayatını erteleme. benim tüm çevrem bu oyuna başladı benim yüzümden. kurtulabilen oldu kurtulamayan oldu.

Alıntıları Göster
    Bende zaten nightdan kurtulmak zordur bilrisin bende biraktim bayada oldu ama ramazan evde bos bos oturuyorum canim sikiliyo o yüzden birseyler oynamak istiyorum kardesim

• quote:

Bende zaten nightdan kurtulmak zordur bilrisin bende biraktim bayada oldu ama ramazan evde bos bos oturuyorum canim sikiliyo o yüzden birseyler oynamak istiyorum kardesim

Alıntıları Göster
    Oyna ben 2 yıldır oynuyorum gayet mutluyum verdiğim parayada acımıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Oyna ben 2 yıldır oynuyorum gayet mutluyum verdiğim parayada acımıyorum.

Alıntıları Göster
    bende baslamayi dusunuyorum ama ilk olarak hangi karakter le basliyim hangi sw de bana yardim ederler onlari bilsem baslicam
  • quote:

bende baslamayi dusunuyorum ama ilk olarak hangi karakter le basliyim hangi sw de bana yardim ederler onlari bilsem baslicam

Alıntıları Göster
    burning legion da türk vardır türk türk diyosun sürekli horde olursan sürüyle var

karakter olarak kendin seçecen o onu döver yok waryor keser mage ezik falan yok bu oyunda,sürekli değişiyo,bi denge var
  • quote:

burning legion da türk vardır türk türk diyosun sürekli horde olursan sürüyle var

karakter olarak kendin seçecen o onu döver yok waryor keser mage ezik falan yok bu oyunda,sürekli değişiyo,bi denge var

Alıntıları Göster
    bende biliyorum bu karakter guclu bu gucsuz yokmus wow da ama ben ilk defa oynucagimindan aksarken flan rahat edebilciegim bi karakter ariyorum ayni zamanda pvp dede iyi olacak bi karakter onun icin bi öneri istedim sizden
  • quote:

bende biliyorum bu karakter guclu bu gucsuz yokmus wow da ama ben ilk defa oynucagimindan aksarken flan rahat edebilciegim bi karakter ariyorum ayni zamanda pvp dede iyi olacak bi karakter onun icin bi öneri istedim sizden

Alıntıları Göster
    hunter aç o zaman
  • quote:

hunter aç o zaman

Alıntıları Göster
    Hunter mage basit başlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Hunter mage basit başlarda.

Alıntıları Göster
    dostum yol yakınken başlamaaaaaaaaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

dostum yol yakınken başlamaaaaaaaaaaaaa

Alıntıları Göster
    Bazilari diyo basla bazilari diyo yol yakinken dön napicagimi sasirdim :D
  • quote:

Bazilari diyo basla bazilari diyo yol yakinken dön napicagimi sasirdim :D

Alıntıları Göster
    para verip oynama wow u baglanır kalirsin sırf parama deysin diye oynarsın illa oynayacam diyorsanda priv serverda oyna ögren sonra al game card bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonare -- 15 Ağustos 2010; 1:31:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonare

para verip oynama wow u baglanır kalirsin sırf parama deysin diye oynarsın illa oynayacam diyorsanda priv serverda oyna ögren sonra al game card bence..

Alıntıları Göster
    2 Kişi var wow oynuyan onada sordum senin gibi priv oyna dediler beyenirsen baslarsin dediler.bana önere bilecegin bi pri sw varmı kardeşim
  • quote:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.