Şimdi Ara

WoW battle chest hakkında yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
8.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: silent_blade

Arkadaşlar battle chest içinden çıkanlar
    1- 1 adet Game dvd-rom (yüklerken direk burning crusade install diyor) (üzerinde 2 adet authentication key var birisi wow classic birisi tbc için)
    2- 1 adet 10 günlük guest pass key
    3- 1 adet Wow classic game manual
    4- 1 adet burning crusade game manual
    5- 1 adet bradygames wow classic guide kitabı
    6- 1 adet bradygames burning crusade guide kitabı
    bukadar..
    bu Guide kitapları iyi ingilizce bilenler için çok güzel kaynaklar.fotoğraflı anlatımlar var.WoW u bir dünya olarak görüp kendi karakterinizi oraya yansıtmanızı öğütlüyor.oyunu level atlayıp sürekli yaratık kesmek üzerine değilde sosyal bir warcraft dünyasında yaşamak için kullandığınızda daha uzun süre keyif alarak oynayacağınız söylüyor.çok hoşuma gitti bakalım oyuna başlayıncada böyle devam edecek mi
    dün bilgisayarımı dvd install ederken açık bırakıp yatmıştım. gerçekten uzun sürüyor dememe kalmadı bu sefer Blizzard downloader yamaları yüklemeye başladı..
    Gerçekten sabır istiyormuş..Kısmetse oyuna başlayacağım.. şu an yüklenen yama 3.0.2 enGB 631mb lık..

Nasıl 1 adet dvd çıktı?? Bende hem WoW ana paket hem WoW TBC dvdsi var.

• oyigit kardeş çok teşekkürler..en son patch kalmıştı 469mblık..onu yavaş indirseydi wowwikiden indircektim ama şimdilik iyi indiriyor..umarım en kısa sürede oyuna girerim..
    iskorpit kardeş hatırlatman için saol en son patch de 55dklık süre bi anda 35 dkya indi umarım böle gider..ben nası fark edememişim ya upload da yaptığını...
    different kardeş, evet kutudan sadece tek dvd çıktı onun koruma kağıdının üzerinde hem wow classic hemde tbc resimleri vardı.üzerinde battlechest dvd yazıyor.ayrıca keyler üstüne yapıştırılmış.2 adet key var.belki sürüm farkı vardır bilmiyorum.seninkinin içinden başka neler çıktı_?

bu arada arkadaslar önemli bir sorum olacak..
    önce 10günlük free pass acount açıp hemen arkasından(hiç beklemeden) cdkeyler-authentication codlar ile 30 günlük süreyi ekleyip toplamda 40 gün yapmaya çalışacağım ancak >>>>acount açarken benden illa da kredi kartı veya pre-paid kard isteyecekmi_? yoksa hesap açmayacakmı_?
    ne kredi kartım var nede pre-paid kartım :(

• arkadaşlar dün nihayet oyuna girebildim..hesap açma olayında önce yeni bi account açıcam diyorsunuz sonra 10-day free-pass kartındaki kodu yazıyorsunuz.sistem sizden kredi kartı numarası istiyor..bende daha önce kapatılmış ama son kullanma tarihi 2012de dolacak bir kart numarası verdim.sorun çıkmadı hesap açıldı.sonra hesaba girip heasbı önce wow classic e sonrada burning crusade e yükselttim..toplamda 10+30 = 40 günlük kullanım sürem oldu..
    blood elf paladin yaptım kendime grim batol de.. şu anda level 6 oldum.oyun dünyası gerçekten büyük..ilk başlarda nedense çok fazla oyuncu ile diyaloga giremedim..hepsi biranönce yaratık öldürüp level atlama derdindeydi. açıkçası bi müddet sonra bende aynı derde girdim..sonra farkettimki saatlerce koşup yaratık öldürmüşüm ve oyunun internet oyunu değilde sanki evde tek diablo gibi bi oyun oynuyormuşum..heyecanım kaçtı sonra ama umarım ilerleyen zamanlarda böyle devam etmez..tek pişmanlığım ise keşke world of warcraft dünyasına yıllar önce girseymişim..

• quote:

Orijinalden alıntı: silent_blade

oyigit kardeş çok teşekkürler..en son patch kalmıştı 469mblık..onu yavaş indirseydi wowwikiden indircektim ama şimdilik iyi indiriyor..umarım en kısa sürede oyuna girerim..
    iskorpit kardeş hatırlatman için saol en son patch de 55dklık süre bi anda 35 dkya indi umarım böle gider..ben nası fark edememişim ya upload da yaptığını...
    different kardeş, evet kutudan sadece tek dvd çıktı onun koruma kağıdının üzerinde hem wow classic hemde tbc resimleri vardı.üzerinde battlechest dvd yazıyor.ayrıca keyler üstüne yapıştırılmış.2 adet key var.belki sürüm farkı vardır bilmiyorum.seninkinin içinden başka neler çıktı_?

bu arada arkadaslar önemli bir sorum olacak..
    önce 10günlük free pass acount açıp hemen arkasından(hiç beklemeden) cdkeyler-authentication codlar ile 30 günlük süreyi ekleyip toplamda 40 gün yapmaya çalışacağım ancak >>>>acount açarken benden illa da kredi kartı veya pre-paid kard isteyecekmi_? yoksa hesap açmayacakmı_?
    ne kredi kartım var nede pre-paid kartım :(

WoW battle chest hakkında yardım lütfen

Benim kutudan resimdekiler çıktı.

• Merhaba arkadaşlar ben oyuna yeni başlıyorum. World of Warcraft Battle chest aldım. İçinden 2 Cd çıktı şuan 36.9 da ve yavaş iniyor nasıl daha hızlı yapmalılıym ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemirbaba

Merhaba arkadaşlar ben oyuna yeni başlıyorum. World of Warcraft Battle chest aldım. İçinden 2 Cd çıktı şuan 36.9 da ve yavaş iniyor nasıl daha hızlı yapmalılıym ?

Bu eski konuyu nasil buldun Battlechest için ilk 3 paket var. Gerisi için yine download yapacak yani birinden hazır kurulu klasor alamiyorsan o download u bekleyeceksin.

• İstanbulda hali hazırda taşınabilir hard diskte tüm packler yüklü wow'um vardır. Anadolu yakasında bu zahmetlere katlanamayacak varsa veririm 10-15 dk ya atıyor.Direk oynuyorsun.İsteyen olursa pm atabilir .
  • lütfen yardım edin battle chest aldım haala %27 2 saat oldu fakat baska bir pcde mist of panderia yı hemen yuklendi lütfen yardım edin
  • Beyler bende battle-chest satın alıcam. Şuan oyun yüklü bende. Yani bi kısmı. 2-3 char.'i 20 lvl yaptım trial'da. Yeni bi hesap açıp onu yükselticem. Tekrar yükleme filan yapar mı ?
  • 2010 da private serverlarda oynadım.orjinale başlamak istiyorum wow'a ama direk 90 levelden baslamak istiyorum.

Bi paket var.drenaor ve 90 level veriyo.50 euro gibi bisey.onu alınca direk başlayabiliyor muyum oyuna ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

2010 da private serverlarda oynadım.orjinale başlamak istiyorum wow'a ama direk 90 levelden baslamak istiyorum.

Bi paket var.drenaor ve 90 level veriyo.50 euro gibi bisey.onu alınca direk başlayabiliyor muyum oyuna ?

wod oyunun son güncelleme paketi onu alıp direk başlayamazsınız sırasıyla battlechest - mop - wod satın almalısınız hepsini birlikte alırken indirim falan oluyor sitesini takip edin bu şekilde 1 karakerinizi 90 lvl yapabilirsiniz ve ayrıca 50 euro karşılığında başka karakterlerinizide 90 lvl yapabilirsiniz

• Teşekkürler.

Yalnız mop ve diğerini tam açabilir misiniz?
    Ve paket başına ne kadar ücret vereceğimi?
    Yanlış yapmak istemiyorum da.

• quote:

Teşekkürler.

Battlechest paketi oyuna başlangıç paketi ilk paket ve sonra ki 3 paketi bir arada yani ana oyun ve eklerinin bir arada olduğu bir paket yaklaşık 40 tl falan ayrıca bu paketi satın aldığın zaman 30 gün oyun süreside kazanmış oluyorsun. MoP - Mist of Pandaria paketi bu paket 45tl civarıdır extra oyun süresi vermez panda ırkı ve monk class ını seçebilirsin lvl 90 a kadar yükselebilirsin. WoD - Warlords of Draenor yıl sonuna kadar gelecek olan paket şuan ön siparişte bu paketi şimdiden satın alırsan 1 karakterini 90 yapma hakkına sahip oluyorsun ( oyun çıktıktan sonrada alsan boost hakkı vericek diyenlerde vardı ben hiç araştırmadım doğrusu sadece ön siparişle alanlara mı yoksa herkese mi bilmiyorum ) fiyatlar D&R dan falan baya oluyo bir arkadaşa bakmıştım ordan aklımda kalmış artı eksi 5-10 tl oynayabilir çok ucuza battlechest falan almanın yolu forumda vardı sanırım araştırırsan bulursun hem kendi sitesinden yani illegal birşey değil

• quote:

Orijinalden alıntı: AkagamiShanks

quote:

Teşekkürler.

Battlechest paketi oyuna başlangıç paketi ilk paket ve sonra ki 3 paketi bir arada yani ana oyun ve eklerinin bir arada olduğu bir paket yaklaşık 40 tl falan ayrıca bu paketi satın aldığın zaman 30 gün oyun süreside kazanmış oluyorsun. MoP - Mist of Pandaria paketi bu paket 45tl civarıdır extra oyun süresi vermez panda ırkı ve monk class ını seçebilirsin lvl 90 a kadar yükselebilirsin. WoD - Warlords of Draenor yıl sonuna kadar gelecek olan paket şuan ön siparişte bu paketi şimdiden satın alırsan 1 karakterini 90 yapma hakkına sahip oluyorsun ( oyun çıktıktan sonrada alsan boost hakkı vericek diyenlerde vardı ben hiç araştırmadım doğrusu sadece ön siparişle alanlara mı yoksa herkese mi bilmiyorum ) fiyatlar D&R dan falan baya oluyo bir arkadaşa bakmıştım ordan aklımda kalmış artı eksi 5-10 tl oynayabilir çok ucuza battlechest falan almanın yolu forumda vardı sanırım araştırırsan bulursun hem kendi sitesinden yani illegal birşey değil

Çok teşekkürler.Ben battlenetten almayı düşünüyorum hepsini.

İlk başlangıç paketi alacaģım.Sonra pandaria diyorsun da bu blizzardın sitesindeki wod'da paket içinde pandaria ve 90 boost var yazıyor.

O zaman bu şekilde başlangıç ve wod paketlerini alsam yeterli olmaz mı?

• Keomaa K kullanıcısına yanıt
    Tüm Paketler Burada battle net üzerinde orta resim EUR 14,99 yazan Battlechest paketi sonra en sağ paket MoP en sol tarafta ki de WoD ( WoD pektini almadan boost hakkı gelmez )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 9 Haziran 2014; 14:56:42 >
  • bu pakette süre var mı beyler?
  • quote:

bu pakette süre var mı beyler?

Soldaki süre veriyo 1 ay ama 4 euroya alabilmek mümkün diye biliyorum

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Bütün paketlerini tek tek almaya kalktığımda 80 euro ve 1 aylık kullanım süresi geliyor.

Resmini attığım full paketi alınca 65 euro diyor ama süre yok.

e 1 aylık süre zaten 13 euro değil mi? E oldu sana 78 euro

Blizzardın 2 euro için yaptığı hareketten dolayı kınıyorum.5 lira verim bu kocaman reklamdan vazgeçsin blizzard :D
  • Keomaa K kullanıcısına yanıt
    Süre verir ya niye vermesin. Suana kadar bu oyuna süre hediyesi almadan başlayan birini duymadım. İlla bi hesap açıp ona ilk paketi yukleyince süre verir.

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Tamam ilk pakete veriyor ama resmi olan complete paketi alınca süre verileceğine dair bir şey yazmıyor açıklamalarında.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.