Şimdi Ara

WoW battle chest hakkında yardım lütfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
8.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İkinciye de veriyordur, içinde battle chest var sonuçta.

Eğer 4 euroluk battle chest ile tek tek almak bile daha pahalıysa toptan almaktan, complete editionu al, bence vardır 1 aylık game time hatta %99 diyorum.

Not: Şimdi olmayacak şey olur çıkmaz falan kendimizi garantiye alıp %1 hata payı bırakalım /miniçakalmode

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeveResT -- 9 Haziran 2014; 18:40:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keomaa K kullanıcısına yanıt
    ayrı ayrı alırsan 4euro(battle.netten) battlechest + 35 tl(internetten) pandaria =46 tl ye şuanki içeriğe sahip olabiliyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

ayrı ayrı alırsan 4euro(battle.netten) battlechest + 35 tl(internetten) pandaria =46 tl ye şuanki içeriğe sahip olabiliyosun.

Arkadaş wod preorder da alacak onu da eklemek lazım. Açıkçası ben preorderı saçma bir siteden yapmazdım direkt battle net en mantıklısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeveResT

quote:

Arkadaş wod preorder da alacak onu da eklemek lazım. Açıkçası ben preorderı saçma bir siteden yapmazdım direkt battle net en mantıklısı.

Arkadaşlar ben complet editionu aldım.Ama oyunu yükleyemiyorum.Sürede başladı

Nasıl yükleyecem.bana code verdi giriyorum bir yerlere olmuyor.Bi yardımcı olursanız sevinirim.Launcher öyle duruyo.

Nerden yükleniyor bu oyun yaw !!!

Not battlenetten aldım.

90 boostlu olanı.

account > games & codes > download clients
    ya da
    account > summary > wow > install game
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Nerde 4 avro yahu battle chest ? Battle.net in sitesinde 14 avro. 4 avroysa bende alayim bir tane daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcknrll

Nerde 4 avro yahu battle chest ? Battle.net in sitesinde 14 avro. 4 avroysa bende alayim bir tane daha.

Wow bölümüne bi gozatin forumda goreceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

quote:

quote:

Arkadaşlar ben complet editionu aldım.Ama oyunu yükleyemiyorum.Sürede başladı

Nasıl yükleyecem.bana code verdi giriyorum bir yerlere olmuyor.Bi yardımcı olursanız sevinirim.Launcher öyle duruyo.

Nerden yükleniyor bu oyun yaw !!!

Not battlenetten aldım.

90 boostlu olanı.

Oyun battle net accountında görünüyor mu? Eğer görünmüyorsa cd keyini yan tarafta bulunan add a game keyden ekle. Eğer zaten her şeyin hazırsa bir client indirmen kaldıysa yine yanda add a game key bölümünün altında download clients a basarak indir.
     WoW battle chest hakkında yardım lütfen

• NeveResT kullanıcısına yanıt
    Tamamdır kardesim.Girdim oyuna.ordanda paso düşüyorum.Sanırım oyun tam yüklenmediği için.

Sağolsun bi arkadaş oyundanda yardımcı oluyor.iste wow daki bu ortamı seviyorum ben ya.

Bıkmadan usanmadan gece 4 e kadar bana yapacaklarımı anlattı.

Tam daily q ları yapacaktıkki oyun beni attı bir dahada sokmadı :)dediğim gibi yüklemeyle alakalı sanırım.

İnşallah ünideki gibi bağımlı olmam.Sınırlama koyacağım bu kez,çünkü başka aktivitelerimede zaman Ayırmam gerek.öğrencilerimin karşısında mal gibi oldum bugün.

• Eski konu ya RAF çakalları daha gelmemiş sanıyorum :)

Evet eğer tam yüklenmedi ise atar oyundan, fakat benim bildiğim %40 tan falan sonra girip oynayabiliyorsun oyunda küçük sıkıntılar olsa da oynatıyor, clientta download barının yakınlarında yazıyor oynayıp oynayamayacağın.

• quote:

Evet eğer tam yüklenmedi ise atar oyundan, fakat benim bildiğim %40 tan falan sonra girip oynayabiliyorsun oyunda küçük sıkıntılar olsa da oynatıyor, clientta download barının yakınlarında yazıyor oynayıp oynayamayacağın.

Oynuyorum yine ama 10 dakkada bi atıyordu.açık bırakmıştım pc yi ins yüklemiştir.Akşama bi girim :)

• Aslında oyundan atmaması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abattage

Aslında oyundan atmaması lazım

Sizce neden?

• Arkadaşlar nerdesiniz bnde bugün yukledimm ama hangi realm bilemedim

• Battlechest ve bedava genişletme paketi hala geçerli mi ? Ne oldu belirsiz mmolardan çok sıkıldı.Burama kadar geldi artık :) biriniz aydınlatın beni
  • Ve tanrı onu yarattı V kullanıcısına yanıt
    geçerli evet, şu anki paketi söyleyeyim gördüğüm kadarı olanı tabi. WoW Classic(1. paket) Burning crusade(2.) wrath of the lich king(3.) cataclsym (4.) mist of the pandaria (5.) + 15 günlük oyun süresi 35 lira şu an için.
  • Apakk kullanıcısına yanıt
    Bu paketi ggde gordum ancak pek guvenemedim.Wowun kendi sitesinde benzer bi paket goremedim. Muhabbete acik birisi benle pmlesebilir mi :) aklimda ki basit bir kac soruyu sormak adina

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.