Şimdi Ara

WoW - butun boss ların health ları ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda arattım bulamadım umarım yoktur.

suan wow daki butun boslarin healtlerini yazan bir liste varmı ?
    misal en cok health olan su en az olan su diye bir liste varmı ?

• Ben soylim cani en az olanin 3k falan en cok olaninda milyon kusur. Umarim kafanda soru isareti kalmamistir. Aklima baska boss gelmedi zaten fazlada yoktur toplasan kac boss varki quest bosslari dungeon bosslari raid bosslari 50-60bin tane falan var.
  • bossların healt'leri yerine boss taktiklerini öğrenmende fayda var bu bilgi raidlere girmende sana cok kolaylık sağlar. . . ortalama cata raid boss hp leri 30m hcler 100m
  • o anlamda sormadım.

19 levellik bosslarin healtleri kimi ilgilendirir.

ben suanki 10 ve 25 kişilik raid bosslarini sordum.

butun bosslar derken onlarida kastedecegimi dusuneceginizin farkına varamadım.

eskiden 70 lerle kesinler simdi 85 lerle ölmek bilmiyor.

tek tek arastırmaktansa bir listesi varmı bunları diye sordum.

misal Deathwing 85,892,000 healt var. ya diyerleri ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 17 Ağustos 2011; 0:40:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

o anlamda sormadım.

19 levellik bosslarin healtleri kimi ilgilendirir.

ben suanki 10 ve 25 kişilik raid bosslarini sordum.

butun bosslar derken onlarida kastedecegimi dusuneceginizin farkına varamadım.

eskiden 70 lerle kesinler simdi 85 lerle ölmek bilmiyor.

tek tek arastırmaktansa bir listesi varmı bunları diye sordum.

misal Deathwing 85,892,000 healt var. ya diyerleri ?

Eski Raidler bufflı.
  • Bunu bilmek ne işine yarayacak onu anlamadım? Raid'e girip ilgili boss'a geldiğinde bakarsın ne kadar hp'si olduğuna.
  • Gerekli bir bilgi değil ki zaten bunun için konu açmanda gereksiz çünkü istediğin bossa bak wowheadden yazıyor zaten hpsi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 17 Ağustos 2011; 2:26:10 >
  • ben sana kısadan geçem kardeşim.
    şu anda en baba bossumuz Ragnaros abimiz ve hp si 201.000.000
    Deathwing amcamızı soracak olursan ki bence iki kez düşün 853.000.000 hp var.
    yani burdan çıkardığımız senaryo şudur, Ragnarosla Deathwing arasında 650.000.000 hp farkı var. buda demektirki bu oyun için daha çok paketler ve patchler çıkar.. hadi görüşürüz...
  • Lich kingin hpsi ne kadardı heroicte 100 müydü kaç milyondu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

Lich kingin hpsi ne kadardı heroicte 100 müydü kaç milyondu ?

25 Heroic 103M
  • hakkaten isterse zilyon olsun ne farkederki.. bossların hpsi ancak private serverlada önem arzeder.. hiç bir taktik olmadıgı için tank spankla enrage'e girmeden kesebilmek için kaç kişi gerekir hesabı yapmaya yarar..

benim bildigim en yüksek hpli boss uldular girişteki tank.. tüm towerlar upken 25 mande 500 m hpsi oluyor.. işini bilen 4-5 demo ile tereyağ gibi eriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

hakkaten isterse zilyon olsun ne farkederki.. bossların hpsi ancak private serverlada önem arzeder.. hiç bir taktik olmadıgı için tank spankla enrage'e girmeden kesebilmek için kaç kişi gerekir hesabı yapmaya yarar..

benim bildigim en yüksek hpli boss uldular girişteki tank.. tüm towerlar upken 25 mande 500 m hpsi oluyor.. işini bilen 4-5 demo ile tereyağ gibi eriyor..

Stack Pyrites... Stack Pyrites
  • quote:

Orijinalden alıntı: eddyy_law

ben sana kısadan geçem kardeşim.
    yani burdan çıkardığımız senaryo şudur, Ragnarosla Deathwing arasında 650.000.000 hp farkı var. buda demektirki bu oyun için daha çok paketler ve patchler çıkar.. hadi görüşürüz...

Deathwing şuan aktif değil yani oyunda değil oyuna geldiğinde hpsine nerf gelecek yani oyuna 853m ile hp ile girmiyecek
  • şu anda aktif olarak en çok majordomo staghelm'in hp'si var. 480m
  • 80 levela göre baya yüksekmiş lk hp şu an ki bosslara yakın en azından. bir illidanın 3 milyon hpsi varken lk in 103 milyon oldu. garip.
  • hp nin bir anlamı yokki. ryolith te %80 damage reduction ile baslanıyor. canı cok az ama bir sey ifade etmiyor.

stabil fightlardaki bossların canları daha cok, hareketli fightlardakilerin canı birazdaha azdır. raidde 5 healer 2 tank 18 dps olsa. 1 dps 25k yapsa, raidin dps 18*25.000 kadar olur. bazı fightlar 10dk dan fazla sürerken bazı fightlar 5 dk sürmüyor. 5 dklık bir fight icin bossun canı 18*25000*5*60=135milyon kadar dır. eğer 10dklık bir fight olursa 270milyon civarı olur.

majordomo da 1 tank 5 healer varsa ve 1 dps 25k dps yapsa(tankında 18k yaptıgını heasplayıp 25k ya eklersek yaklasık 26k yapar)

480.000.000/(19*26.000)=971 sn=16dk civarı yapar.

bu tür hesaplamalar (berserk time icin gereken ortalama dps hesapları vs) haric bossun canı bir anlam ifade etmemektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 17 Ağustos 2011; 14:03:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

Bunu bilmek ne işine yarayacak onu anlamadım? Raid'e girip ilgili boss'a geldiğinde bakarsın ne kadar hp'si olduğuna.

quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Gerekli bir bilgi değil ki zaten bunun için konu açmanda gereksiz çünkü istediğin bossa bak wowheadden yazıyor zaten hpsi...

lazımki sordum. konu acmadan oncede baya arastridim. lazım olmasa neden arastirayim. buraya konu acmadan once siz gelip izinmi almam gerekiyor?
    bi konu acilmis bir soru sorulmus varsa bilgisiniz yazin yoksa birakin yoneticiler isini yapsin siz izleyin.

quote:

Orijinalden alıntı: eddyy_law

ben sana kısadan geçem kardeşim.

öncelikle cevap icin tesekurler.
    bu saydıgın isimleri bire bir görüp mü o rakamları yazdın yoksa nette mi gördün ? nette gördüysen nerde gördün ?
    ben bir kac siteye baktgimda daha duşuk yaziyordu o boss larinki.

quote:

hakkaten isterse zilyon olsun ne farkederki.. bossların hpsi ancak private serverlada önem arzeder.. hiç bir taktik olmadıgı için tank spankla enrage'e girmeden kesebilmek için kaç kişi gerekir hesabı yapmaya yarar..

fikrini yazmak yerine bana neden sordugumu sorma nezaketi göstermiş olsaynın öğrenirdin ne fark edecegini

arkadasalar bu wow bolumu hepmi boyle ? konulara yardımcı olamk yerine saldırmayımı seciyorsunuz ?
    oyunda yetmiyormu sağ sola saldırmak ? bir bilginiz varsa yardımcı olun yoksa neden ukalalık yapıyorsunuz ?
    bu yazdıklarınızı bizde biliyoruz. sormamızın bir sebebi varki souyoruz birsey icin lazım bu kadar basit.

bu mesajdan sonra cevap verecek arkadaslara simdiden tesekurler. ben daha mesaj atmıyacam.

• quote:

arkadasalar bu wow bolumu hepmi boyle ? konulara yardımcı olamk yerine saldırmayımı seciyorsunuz ?
    oyunda yetmiyormu sağ sola saldırmak ? bir bilginiz varsa yardımcı olun yoksa neden ukalalık yapıyorsunuz ?
    bu yazdıklarınızı bizde biliyoruz. sormamızın bir sebebi varki souyoruz birsey icin lazım bu kadar basit.

bu mesajdan sonra cevap verecek arkadaslara simdiden tesekurler. ben daha mesaj atmıyacam.

1. Neden "Kalın" harflerle yazıyorsun? Nerede forum nezaketi?
    2. Neden mal kaçırır gibi soruyorsun ve siz söyleyin gerisi sizi ilgilendirmez snopluğunu yapıyorsun? İnsanlar doğal olarak kendi kafalarına göre cevap veriyolar sorunu spesifik sormadığın için.
    3. Kimse sana cevap vermek zorunda da değil çünkü daha meramını doğru düzgün nazik bir dille ve tevazuyla anlatmıyorsun.
    4. Türkçe'yi doğru düzgün kullanmayanı adam yerine konup cevap verilmesini pek beklememek lazım.
    5. Kimse sana saldırmamış, sadece öneminin olmadığından bahsetmiş.
    6. Oyunu iyi biliyorsan MC-Lucifron'dan başlayarak FL-Ragnaros 25M Heroice kadar HP havuzlarını listelemen wowpedia'dan bakarak en fazla yarım saatini alır.

• quote:

quote:

fikrini yazmak yerine bana neden sordugumu sorma nezaketi göstermiş olsaynın öğrenirdin ne fark edecegini

Neden sorduğun sorulduğunda "lazımki sordum" diyorsun.. bana da "neden sordugumu sorma nezaketinde bulunsaydın" diyorsun..
    arkadaşım rahatsız mısın? 3 satır cümle kurmuşsun, kendi içinde çelişkiye düşmüşsün..

mesaj atmazsan küseriz.. ne olur at.. daha çok irrite et insanları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 17 Ağustos 2011; 14:55:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

hp nin bir anlamı yokki. ryolith te %80 damage reduction ile baslanıyor. canı cok az ama bir sey ifade etmiyor.

stabil fightlardaki bossların canları daha cok, hareketli fightlardakilerin canı birazdaha azdır. raidde 5 healer 2 tank 18 dps olsa. 1 dps 25k yapsa, raidin dps 18*25.000 kadar olur. bazı fightlar 10dk dan fazla sürerken bazı fightlar 5 dk sürmüyor. 5 dklık bir fight icin bossun canı 18*25000*5*60=135milyon kadar dır. eğer 10dklık bir fight olursa 270milyon civarı olur.

majordomo da 1 tank 5 healer varsa ve 1 dps 25k dps yapsa(tankında 18k yaptıgını heasplayıp 25k ya eklersek yaklasık 26k yapar)

480.000.000/(19*26.000)=971 sn=16dk civarı yapar.

bu tür hesaplamalar (berserk time icin gereken ortalama dps hesapları vs) haric bossun canı bir anlam ifade etmemektedir.

yok majordomo hc de ekstradan bi bar geliyordu yanılmıyorsam concentration diye. ne kadar doluysa o kadar çok dps yapılıyor arcane mage/mana oranı gibi. hasar aldıkça düşüyordu bir de o bar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.