Şimdi Ara

WOW CARACTERLERİNİS??WE SİZCE EN BABA CAR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satın alma müdürü dediğin sıradan bir meslek bro, ha global bir şirketse bilemem ama sanmıyorum öyle bir sıçrama gerçekleştireceğini.yine de baya yol katetmişsin o günlerden bugünlere tebrikler.o değil bir bende mi olmadı bu apaçi dili ve edebiyatı anlamadım, k yerine q, l yerine L, v yerine w, z yerine s kullanmadım hiç, belki ergenlik bana teğet geçmiştir kim bilebilir.reklamları izlediniz, şimdi haberler.

• khalef kullanıcısına yanıt
    yalnız değilmişim demekki. bende bu trendmidir rezillikmidir nedir uymadım hiç. bide millet msn de garip garip nickler koyardı benim nick direk zahiddi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genc_Legend

bişey yazmışım, aslında o da yanlış. Birşey yazmam gerekiyordu, ama demek istediğimi sen zaten anladığın için başka diyecek sözüm yok ;)

Birşey değil, bir şey.

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    harbi, garip garip simgeler koyarlardı harf kombinasyonlarıyla yapılan, adam bildiği her şeyi yazmış, potpori yapmış bildiğin, bende sadece ismim-soyismim yazardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: khalef

harbi, garip garip simgeler koyarlardı harf kombinasyonlarıyla yapılan, adam bildiği her şeyi yazmış, potpori yapmış bildiğin, bende sadece ismim-soyismim yazardı.

Ben bi ara sadece smileylerle konuşuyordum. MSN de giflere falan harf atayarak herşeyi gifle resimle yazmak mümkündü

O zamanlar liseliyi bırak ilkokulluydum
  • Muhabbete bak görende adamların ergenliği pirü pak geçmiş zannedecek :D :D

@[__Zahid__] @khalef
  • quote:

Orijinalden alıntı: undomiels

Muhabbete bak görende adamların ergenliği pirü pak geçmiş zannedecek :D :D

@[__Zahid__] @khalef

inanmamakta özgürsün bro kimseye yalan borcum yok

@gece şarkısı: senin tbc döneminde açtığın oyuna giremiyorum konunu görmüştüm zaten şaşırtmadın

• z harfine karşı bir fobisi var sanırım
  • Vuu 2005 diye girince keyifli dalgalı bişey diyecek zannettim meğersem adamda boyundan büyük kompleks varmış.
    2005teki yazı için değil son yazdığı yazı için daha çok tiksindim lan.. yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ST4RKY

Vuu 2005 diye girince keyifli dalgalı bişey diyecek zannettim meğersem adamda boyundan büyük kompleks varmış.
    2005teki yazı için değil son yazdığı yazı için daha çok tiksindim lan.. yazık.

+1 gülüp geçebileceği bi şeyi bildiğin gurur meselesi yapmış, tipik ezik insan harakaeti. muhtemelen bi *ok da değildir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.