Şimdi Ara

WOW CARACTERLERİNİS??WE SİZCE EN BABA CAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hep bole nf2 arabalarinis falan diye baslik atiyolardi ben bu wow karakterlerinis hakkinda falan gibi baslik bulamadim abi o yusden actim resim koymayi bulursam foruma koyacam benim carin resmini ama bulamadim caracterinisin resmini koyar ve sizce en baba car hangisi onuda yasarsanis sewinirim tabe irklarida yasin size sahmet

• Reklamlardan gozukmuyor alta aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 1 Haziran 2005, 23:14:05 >
  • car ne be? arabamı demek istedin?
    madem piçingilizce yazacaksın, doğru düzgün yaz bari
    character

caracterinis şeklinde türpiççe bir kelimede üretilemez
    ulan memlekette adam olamadınız, oyunlarda adam olmaya çalışıyorsunuz, onu bile beceremiyorsunuz iyimi!
  • En babası bu al hehe... Hay reklamınıza yahuuu GOZUKMUYOR..

WOW CARACTERLERİNİS??WE SİZCE EN BABA CAR?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

car ne be? arabamı demek istedin?
    madem piçingilizce yazacaksın, doğru düzgün yaz bari
    character

caracterinis şeklinde türpiççe bir kelimede üretilemez
    ulan memlekette adam olamadınız, oyunlarda adam olmaya çalışıyorsunuz, onu bile beceremiyorsunuz iyimi!

bak kardeşim seni hep görüyorum ve hep dengesizce konuşuyorsun ve nedense hep bu dil muhabbetleri ile ilgili olarak ingilizce takıntısından nefret ediyormuş gibi yazıyorsun.... buraya kadar tamam... pekiiii...

1.Tek akıllı senmisin senin nick in bile ingilizce ama biz görmüyoruz dimi...muratremix?
    2. Bu tip oyunları oynamam ama oynayanları bilirim topic e girdim ve senin yazın yüzünden buraya yazmak durumunda kaldım... Bu tip oyunları oynayanlar hesaplarına Car derler... Hem kısa olduğu için hemde herkes bunu kullandığı için böyle derler... Umarım bunu kafan alır kendini ingilizce düşmanı sanan muratremix...
    3.Kİmseye bu kadar sert çıkamazsın burda ne senin babanın ne de benim babamın forumu burası...külhanbeyliği yapamazsın.. Ha çok yapmak istersen benim gibi eğer profilinde bulunduğu yer varsa bulur kapışırsın tabi bunu da senin kapışman için yazmıyor insanlar sevgili muratremix...

Bana kalırsa en güzeli bu post unu bu topicten silmen olur... Sen sildikten sonra bende silecem...

• amiga bravo çok güzel kılıcımızın daha da parlaması için ne yapmamız gerek şu merchant lar mı ne parlatıyo ya o ilerledikçemi daha fazla parlıyacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 2 Haziran 2005, 10:53:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackCross

amiga bravo çok güzel kılıcımızın daha da parlaması için ne yapmamız gerek şu merchant lar mı ne parlatıyo ya o ilerledikçemi daha fazla parlıyacak

Valla benım aldıgım modelı böyleydı... Yani parlatılmışını kullanıyom extra bişi yapmadım...

• Şanslısın Çokda Yakışmış
    quote:

Orjinalden alıntı: AmigamaN

quote:

Orjinalden alıntı: BlackCross

amiga bravo çok güzel kılıcımızın daha da parlaması için ne yapmamız gerek şu merchant lar mı ne parlatıyo ya o ilerledikçemi daha fazla parlıyacak

Valla benım aldıgım modelı böyleydı... Yani parlatılmışını kullanıyom extra bişi yapmadım...

• http://www.uploadyourimages.com/viewer.php?pix=476414wowjp.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invade -- 2 Haziran 2005, 11:34:55 >
  • Eleman dil kanserinden can çekişiyor yaklaşmayalım arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wreath

Eleman dil kanserinden can çekişiyor yaklaşmayalım arkadaşlar.

O zamanlar MSN vardı ICQ vardı herkes böyle konuşuyordu yadırgamamak lazım
  • hangi dil bu ?
  • Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    Salgın vardı hatırlıyorum ben de vardım o zamanlar, arkadaş taşıyıcı herhalde virüsle yaşamayı başarmış. Tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wreath

Salgın vardı hatırlıyorum ben de vardım o zamanlar, arkadaş taşıyıcı herhalde virüsle yaşamayı başarmış. Tebrikler.

Konu 2005 te açılmış salgının tam ortasında. Virýş taşıyıcı değil kurban sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bismillahirrahmanirrahim, bu ülke çok zor dönemler atlattı alksdajklsfjk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undomiels -- 2 Eylül 2014; 22:12:56 >
  • Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    Orası gözümden kaçmış hocam
  • O zaman ilkokullu ise şimdi üniversiteye falan başlamıştır heralde.Konuya çağıralım da bakıp utansın kendinden@kabuto
  • 1 haziran 2005. Türkiye bonzai ile ilk defa tanıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam Türkçe yazmaya tepki olarak doğmuş, adama klavye dokunuyor herhalde.
  • Bende hort kervanına katılmak istiyorum,
    en iyiler her zaman enlerin cipsi ruffles yer.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.