Şimdi Ara

Wow classic maceralarınız nasıl gidiyor anlatın biraz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şu kafayı anlamıyorum. Ne bekliyordun pardon? Oyunun kitabını yazmış adamla, saatlerini veren adamla aynı seviyede olmayı mı bekliyordunuz ? Oldu abicim, millet fazla.zaman veremesin ama verenlerle de aynı seviyede olsun. Ne değisik garip tuhaf düsünceler istekler anlamıyorum abi. Ortalık p2w mmorpg den geçilmiyor adamlar fair play ortam bulmuş ağlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Classic mi? İyi gidiyor

Boyle manali laflarla ayip olmuyor mu hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel gidiyor.. Günde 30 defa ölüp kalkıyoruz

Gayet memnunum oyundan.. Zandalar tribe serverinde horde tarafında Türk guildimiz var.. seviyeli düzgün insanlardan oluşan. Eski Türkwow ekibi de oynamaya başlamı.

Herkesi bekleriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormfang

Şu kafayı anlamıyorum. Ne bekliyordun pardon? Oyunun kitabını yazmış adamla, saatlerini veren adamla aynı seviyede olmayı mı bekliyordunuz ? Oldu abicim, millet fazla.zaman veremesin ama verenlerle de aynı seviyede olsun. Ne değisik garip tuhaf düsünceler istekler anlamıyorum abi. Ortalık p2w mmorpg den geçilmiyor adamlar fair play ortam bulmuş ağlıyor
    Arkadasim kizma hemen ya.
    Aslinda özet şu
    Oyun zorlukla zaman harcamayi ayni durum sananlarla dolu.
    Bunu bir arkadas cok guzel yazmıştı ozetlemisti
    En basiti bir mesela bir görevi alip görevin yapılacağı yere gitmek 10 dk sürüyorsa bu zorluk değil zaman kaybıdır.
    Real hayatta zaten zaman harciyoruz oyunda gereksiz bu tür şeylere gereksiz zaman harcamak bana gore değil
    Zamani bol olan 24 saatinin 12 saatini oyuna harcayan kesime göre bu kesimedr sanal hayatlarinda basarilar dilerim ne diyim
    Zaten 24 saatinin 12 satini oyuna harcayan kesimde bir zahmet benden uzak dursun o kafa cekilmez...

Iyi mesailer

• quote:

Orijinalden alıntı: savcı963

Aslinda özet şu
    En basiti bir mesela bir görevi alip görevin yapılacağı yere gitmek 10 dk sürüyorsa bu zorluk değil zaman kaybıdır.
    Real hayatta zaten zaman harciyoruz oyunda gereksiz bu tür şeylere gereksiz zaman harcamak bana gore değil
    Zamani bol olan 24 saatinin 12 saatini oyuna harcayan kesime göre bu kesimedr sanal hayatlarinda basarilar dilerim ne diyim
    Zaten 24 saatinin 12 satini oyuna harcayan kesimde bir zahmet benden uzak dursun o kafa cekilmez...

Iyi mesailer

Alıntıları Göster
    şimdi zorluk zaman almak değil ise BFA daki mythic raid ler de zor değil çünkü sadece zaman çalıyor.

500 - 600 wipe üstelik 2 hafta boyunca sabah akşam boss kesmeye çalışmak.. buda aynı şey.

method 2 hafta ortalamada kesiyor başka bir grup 6 ayda clear yapabiliyor. bu zorluk değil zaman ve beceri ile alakalı.

oyun zaten zaman alma üzerine kurulu. bunu sadece bazı konularda zayıflattılar yeni ek paketlerde. en üst seviye olmak isteyen en iyi olmak isteyen deli gibi zaman harcaması lazım. buna en büyük

örnek çoğu oyuncuya zevksiz gelen Azerite farm olayı.. ama bu dediklerim casual bir oyuncu için tam tersi geçerli.

dolayısı ile zorluk diye tabir etmek zaten yanlış. 2 oyunda zaman alıyor 2 oyunda grind. classic in sevilme olayı başka. bunlardan bambaşka zor demek komple yanlış çünkü.

bence olay tamamen doğal world pvp olayının ortaya çıkmaması ki bunun için ne kadar uğraşsalar da yapamadılar. tam oluşurken bu sefer ise bunu güncel BFA serverlarının kaldırmaması problem.

40 kişi bir haritada world pvp döndüremiyor.

insanlar daha çok ortalıkta insan görmek istiyorlar ama instance muhabbeti ve serverların kaldırmaması bazı grupların oyunu sadece dungeon dan dungeone a raid den raide oynaması oyunda

yalnızmış hissi yaratıyor ve solo oyun oynamaya dönüştürüyor. classic bu konuda BFA dan yada yeni paketlerden çok farklı tamamen herkesi bir araya toplayan oyuncuları yardımlaşmaya daha çok iten

ki bazı basit görülen questler bile yardımsız yapılamıyor. daha çok sosyalleşme amaçlı. ve world pvp yi doğal bir şekilde oluşturan tek paket bana kalırsa.

ama bu öyle bir hal alıyor ki izliyorsun yayınları o world pvp sırasında orada olmak ve oynamak istiyorsun. ben daha henüz böyle bir video veya ortamı yeni paketlerde göremedim. yok çünkü server

kaldırmıyor. atlaya atlaya oynuyorsun en sonunda world server down diyor olay bitiyor. şehir basmak v.s ki bunlar çok eğlenceli aktiviteler ama yapman imkansız.

tabi bunlar birilerine eğlenceli gelir birilerine değil.

nede olsa oyunu oynayanların başka bir kesimi bunlarla ilgilenmiyor bile yeni paket iyi kötü. adam gold kasıyor sonra para karşılığı satıyor.

chat i açıyorsun boost reklamlarından başka bir şey yok.

neyse çok uzadı farklı konulara girmeden noktalamak istedim.

artık yeni paket de eğlence arıyorum. world pvp görmek istiyorum bunu yapmaya çalışırken hemen danseden serverlar olmasın istiyorum biraz daha heyecan veren bir leveling.

bakalım neler olacak göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: savcı963

Aslinda özet şu

Iyi mesailer

Alıntıları Göster
    Mount farmlamaya transmog toplamaya devam artık kime topluyorsanız onları 2015ten beri kimse kimsenin umrunda değil

• Oyuna vakit ayiramiyorum diye moralim bozuluyor.
    Millet oyunu yerme peşinde.
    Ben hayatımda bu kadar sosyal bir MMO oyunu görmedim.

• Gitmiyor valla. Retail a döndük.
  • Gayet keyifli gidiyor, gerçekten bir online mmorph oyununda olduğunu hissediyorsun eskiden de olduğu gibi, her tarafta kendi derdinde olan oyuncu dolu, retail de tüm oyun toplam oyun alanının belkide %10 luk alanında oynanıyor geri kalan bölgeler terkedilmiş şekilde. Elbette herkes kendi hoşuna giden versiyonda oynasın ancak classic gerçekten eski günlere döndürdü beni, serverların da dolu olması bu konuda aynı fikirde olan bolca insan olduğunu gösteriyor.
  • Selamlar, naptınız hala oynanıyor mu classic merak ettim. Bir vakit bulup giremedim çok merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben casual olarak hala takılıyorum. Priest 60ladım ama zamanım olmadığı için sadece dg ve pvp yapıyorum. Bir de warrior kasıyorum 51 oldu. Bence hala gayet zevkli. Retaile heralde 5 aydır girmedim, hiç ihtiyaç da duymuyorum :) hordeun az olduğu serverda horde olarak oynayıp aradığım her şeyi ya da dgı bulabiliyorum guildsiz olarak. (zandalari tribe - horde)
  • ben de vakitsizlikten oynayamiyorum en basindan beri, ara ara forum olsun youtube olsun takip ediyorum da sanki bi hareketsizlik vae yanlis miyim, oynayanlar var mi hala forumdan ?

• hiçbir zaman yenilik gelmeyeceğini bildiğimden tekrar başlamıyorum. mesela retaile yeni auction house arayüzü gelmiş ama classice gelmeyecek hiçbir zaman. retaile yeni paketle sonu olmayan dungeon sistemi gelecek. ama classice gelmeyecek hiçbir zaman. iyi hoş retail de oynamıyorum ama classice de başlamayacağım heralde tekrar.
  • Yani yenilik olmayacağı için bayar abi bi yerden sonra, hep aynı şeyler nereye kadar.

Herkes bir gün retail e geri dönecek.
  • Durun ya daha Arathi Basin gelmedi BWL, AQ gelmedi.

Naxx yapmadan bırakmam. Guild olmayınca sıkıyor muhakkak bir guild bulun.
  • Oynama güdünüz içerik tüketmek üzerine ise tabii ki bayar. Ancak lore'u paramparça olmuş, güncele yetişmek için sürekli bir koşuşturma halinde olduğumuz retail beni bayıyor asıl. Classic'te bir bölgedeki görevleri bitirdiğimde, o bölgeyi wowwiki üzerinden en ince ayrıntısına kadar okuyorum ve bu bana keyif veriyor. Sıkılacağımı düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.