Şimdi Ara

wow çok zaman alır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zaten aradaki fark burda umarım wow'a daha cok ısınır oynamaya devam edersin
  • @maxibasic
    "bu oyuna para verilmez"
    "wow çok zaman alır"
    ...

bu konuları acmaktaki amacın ne?
    oyunu oynayan biziz parasını veren biziz sana niye btıo bunlar...!
    sana kocaman bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: -TasO_

@maxibasic
    "bu oyuna para verilmez"
    "wow çok zaman alır"
    ...

bu konuları acmaktaki amacın ne?
    oyunu oynayan biziz parasını veren biziz sana niye btıo bunlar...!
    sana kocaman bi

Kıskançlıktan...

Açıkçası ben bu arkadaşın orjinal serverda oynamış olduğuna inanmıyorum.Oynamaya çalışmıştır quest bile yapamamıştır.Basit oyunlardan nefret ederim.Ayrıntılar oyuna hayat verir bence.Eğer basit oyun istiyorsan gidip mayın tarlası oynayabilirsin(pardon bu sana ağır gelir ) yada tetris (bunu becerebileceğinden emin değilim) Yoook ben online oynucam knight oynucam diyorsan tabiki hala gidip o oyun icin premium alabilirsin.Kosp mudur nedir onunla hack yapanlarla beraber çok zevkli olur oyun.Devam et sen...

Haa bu arada böyle amaçsız konular açma birdaha!

• ko yu eleştiriyozda arkadaşlar herkezin geçmişinde ko vardır heralde nerden anladın derseniz herkez hack dupe koxp bilior bende önceden ko oynardım taki wow çıkana kadar lütfen ko oynayan adamlarada saygımız olsun eski oynadınız bir oyunu bu kadar çok eleştirmenize gerek yok wow dakinden kaliteli adamlar çıkabiliyor ko da emin olun
  • Madem ki var diyorsun, evet ben online oyunlara ko ile adım attım ama nasil?
    Sınıf arkadaşım başka serverdaydı bu yzden hiç yardım edemiyordu, ko da kimden yardım istesem küfür ettiler sövdüler vs. emin ol hiç yardım almadım ama ne kazandım? bisürü küfür öğrendim(!) mesela koxp diye bişey öğrendim, çok da güzel bişeymiş (!) o koxp, ama ne yaptım? kimseden yardım almadan lvl35 aldım heryerde de botlar vardı gezinip duran...(sonra bıraktım tabi). gerçi hiç yardım almadımmı? aldım ama aralarında 1 tane bile türk yoktu, türk arkadaşlr küfür edip karşımda güldüler (hatta bi tanesi staff la alakalı bişey sorduğumda o staff deil staf tır muha diye gülmüştü diğerleri boş dururmu tabi onlar da arkalarından) gerçi ko ya hiçbir lafım yok; ben bunları tabiri caizse "dünyaya at gözlükleri ile bakan arkadaşlar" a söylüyorum... (tabiki ko yu adam gibi oynayan adam var inan onlara hiçbir sözümüz yok)

Ama wow da olay öyle deil, sen de biliyosun, ve bizim asıl sinirlendiğimiz kıskançlık yada üşengeçlik nedeniyle (örn: "WOW A YENİ BAŞLADIM YARDIM SİZNE NE SEÇİYİM NASIL PET ALICAM" şeklindeki abez konular, halbuki biraz araştırsanız inanın birsürü konu var, yeni arkadaşlar lütfen konu açmadan önce araştırın...
    Arkadaşlar böyle konu açan arkadaşlara böyle söylemekte çok haklılar...

Not: Eğer böyle konu açan arkadaşları haklı bulan varsa, lütfen ko forumuna gitsin orda topic açsın, geçen gün baktım (evet bakmadım değil adam gibi oynayan varmı diye baktım, malesef bulamadım), internet cafe de açık bir accountu silen adamın maceraları ile aldığı silahı bakarmısınız ne kadar güzel diye gösterme amaçlı topic açan arkadaşların maceralarını gördüm, inanın onları daha heyecanlı bulacaksınız...

Edit: Bi cümle ekledim :)

Çok mu ağır oldu?? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyHappyEnding91 -- 18 Mayıs 2007; 20:06:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Anilsey

Madem ki var diyorsun, evet ben online oyunlara ko ile adım attım ama nasil?
    Sınıf arkadaşım başka serverdaydı bu yzden hiç yardım edemiyordu, ko da kimden yardım istesem küfür ettiler sövdüler vs. emin ol hiç yardım almadım ama ne kazandım? bisürü küfür öğrendim(!) mesela koxp diye bişey öğrendim, çok da güzel bişeymiş (!) o koxp, ama ne yaptım? kimseden yardım almadan lvl35 aldım heryerde de botlar vardı gezinip duran...(sonra bıraktım tabi). gerçi hiç yardım almadımmı? aldım ama aralarında 1 tane bile türk yoktu, türk arkadaşlr küfür edip karşımda güldüler (hatta bi tanesi staff la alakalı bişey sorduğumda o staff deil staf tır muha diye gülmüştü diğerleri boş dururmu tabi onlar da arkalarından) gerçi ko ya hiçbir lafım yok; ben bunları tabiri caizse "dünyaya at gözlükleri ile bakan arkadaşlar" a söylüyorum... (tabiki ko yu adam gibi oynayan adam var inan onlara hiçbir sözümüz yok)

Ama wow da olay öyle deil, sen de biliyosun, ve bizim asıl sinirlendiğimiz kıskançlık yada üşengeçlik nedeniyle (örn: "WOW A YENİ BAŞLADIM YARDIM SİZNE NE SEÇİYİM NASIL PET ALICAM" şeklindeki abez konular, halbuki biraz araştırsanız inanın birsürü konu var, yeni arkadaşlar lütfen konu açmadan önce araştırın...
    Arkadaşlar böyle konu açan arkadaşlara böyle söylemekte çok haklılar...

Not: Eğer böyle konu açan arkadaşları haklı bulan varsa, lütfen ko forumuna gitsin orda topic açsın, geçen gün baktım (evet bakmadım değil adam gibi oynayan varmı diye baktım, malesef bulamadım), internet cafe de açık bir accountu silen adamın maceraları ile aldığı silahı bakarmısınız ne kadar güzel diye gösterme amaçlı topic açan arkadaşların maceralarını gördüm, inanın onları daha heyecanlı bulacaksınız...

Edit: Bi cümle ekledim :)

Çok mu ağır oldu?? :)

Vayy wampry de burdaymış

• İnsanı dış dünyadan koparması ve geri vermemesi için oynuyoruz bu oyunu ko cular da insan diyenler insan degiller
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.