Şimdi Ara

wow çok zaman alır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açtığım topiclere bakarak wow hakkında bilgisiz oldugumu sanacaksınız ama bende bir wow oyuncusuyumdur.hem de eu orjinal serverlarında oynamışlığım vardır.Ama bu oyun kadar detay,uğraştırıcı,zaman alıcı bir online oyuna rastlamadım.Dünyanın içine girdiğin zaman kayboluyon zaten.Teleport kapıları yok her yere yürümek zorundasın tam bir işkence.Bu oyuna bir yılıı bırak bir ömür versen
    bi yerlere gelemezsin

• Kardeşim bak, wow hakkında bilgisiz olduğunu sanmıyorum bilgisizsin. öyle bi char açıp lvl 25-30 yapıp barrensda sıkılarak oyunu bırakıp çamur atmakla ben wow oynadım olmuyor. dünyanın içine girince kayboluyor demişsin evet kayboluyorsun ne güzel işte oyunun amacı o olmalı zaten. Sen eski bir ko oyuncususun sanıyorum, sen ister istemez ko ile kıyaslayacaksın bu oyunu anlaşıldı. Teleport vs yok evet özür dileriz cz denilen 10m2 lik yerde 44654654 mage in novasını yerken /town çekmenin zevkini veremiyor. Ha her yere yürümek zorundasın demişsin, burada daha 40 olup binek alamadığını da anlıyoruz ki bıraktım epic mount ve uçan mount göresin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

Kardeşim bak, wow hakkında bilgisiz olduğunu sanmıyorum bilgisizsin. öyle bi char açıp lvl 25-30 yapıp barrensda sıkılarak oyunu bırakıp çamur atmakla ben wow oynadım olmuyor. dünyanın içine girince kayboluyor demişsin evet kayboluyorsun ne güzel işte oyunun amacı o olmalı zaten. Sen eski bir ko oyuncususun sanıyorum, sen ister istemez ko ile kıyaslayacaksın bu oyunu anlaşıldı. Teleport vs yok evet özür dileriz cz denilen 10m2 lik yerde 44654654 mage in novasını yerken /town çekmenin zevkini veremiyor. Ha her yere yürümek zorundasın demişsin, burada daha 40 olup binek alamadığını da anlıyoruz ki bıraktım epic mount ve uçan mount göresin.
    Kardes Ben lineage2 Oyuncusuyum 1seneden Beri oynuyorum haritanin 5/3 unu anca gormusumdur Ve Tlport Oldugu için üzgünüm
    O kadar Güzellikler varki inan adamlar Harbiden Sanat Yapmisya Diyecek 1sey Bulamiyorum Onun icin Sirf binek hayvanla Gezdigim Olmustur
    Hem simdi 1yerlerde Olan Arkadaslar Kendileri 1ömür vermemistir Emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

Kardeşim bak, wow hakkında bilgisiz olduğunu sanmıyorum bilgisizsin. öyle bi char açıp lvl 25-30 yapıp barrensda sıkılarak oyunu bırakıp çamur atmakla ben wow oynadım olmuyor. dünyanın içine girince kayboluyor demişsin evet kayboluyorsun ne güzel işte oyunun amacı o olmalı zaten. Sen eski bir ko oyuncususun sanıyorum, sen ister istemez ko ile kıyaslayacaksın bu oyunu anlaşıldı. Teleport vs yok evet özür dileriz cz denilen 10m2 lik yerde 44654654 mage in novasını yerken /town çekmenin zevkini veremiyor. Ha her yere yürümek zorundasın demişsin, burada daha 40 olup binek alamadığını da anlıyoruz ki bıraktım epic mount ve uçan mount göresin.
    quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

+1 güzel kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix_0011

quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

+1 güzel kardeşim

Alıntıları Göster
    wow cok guzel ya bi de bizi terkeden sevgililerimiz için özur mektubu yazsa,,, bırakmıycam oyunu banane ya isterlerse terketsınler kızmı yok! bılmem anlatabıldımmi? bı yerlere gelmek istıorsanda emin ol iistersen gelıosun sadece yapman gerekenı yap

• quote:

Orijinalden alıntı: blaackfrost

wow cok guzel ya bi de bizi terkeden sevgililerimiz için özur mektubu yazsa,,, bırakmıycam oyunu banane ya isterlerse terketsınler kızmı yok! bılmem anlatabıldımmi? bı yerlere gelmek istıorsanda emin ol iistersen gelıosun sadece yapman gerekenı yap

Alıntıları Göster
    oyun detaylı evet ama bir o kadar oynanabilir. bende karışık ve çok ayrıntılı oyunlardan hoşlanmam ama bir shaman karakterim var. o büyülerin totemlerin hepsini efektif olarak kullanıyorum bu yüzden butonlarının yerlerini ezbere biliyorum artık. oyunun UI(User Interface) sini istediğin gibi değiştirebiliyorsun, ben bu kadar kişiselleştirilebilir başka bir oyun bilmiyorum. harici harddiskimde addonlarımı ve ayarlarımı sürekli yanımda taşıyoroum çünkü her an kriz gelebiliyor. oyunda heryere yürümek zorunda değilsin; zeplin var, gemi var, kuşçular var ve en güzeli kendi bineklerin var. buraya upuzun bir makale yazarım ama gerenk yok! sen asla wow oynadım deme arkadaşım... sen sadece wow oynamaya çalışmış ama becerememiş bir oyuncusun. bu yüzden oyuna çamur atma!

• quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

oyun detaylı evet ama bir o kadar oynanabilir. bende karışık ve çok ayrıntılı oyunlardan hoşlanmam ama bir shaman karakterim var. o büyülerin totemlerin hepsini efektif olarak kullanıyorum bu yüzden butonlarının yerlerini ezbere biliyorum artık. oyunun UI(User Interface) sini istediğin gibi değiştirebiliyorsun, ben bu kadar kişiselleştirilebilir başka bir oyun bilmiyorum. harici harddiskimde addonlarımı ve ayarlarımı sürekli yanımda taşıyoroum çünkü her an kriz gelebiliyor. oyunda heryere yürümek zorunda değilsin; zeplin var, gemi var, kuşçular var ve en güzeli kendi bineklerin var. buraya upuzun bir makale yazarım ama gerenk yok! sen asla wow oynadım deme arkadaşım... sen sadece wow oynamaya çalışmış ama becerememiş bir oyuncusun. bu yüzden oyuna çamur atma!

Alıntıları Göster
    diablo2 yazdıklarına hayranım adam işi biliyor ve düzgün açıklamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Drow.Ranger

diablo2 yazdıklarına hayranım adam işi biliyor ve düzgün açıklamış

Alıntıları Göster
    Konuyu açan arkadaşın son mesajlarını incelerseniz tartışmanıza gerek bile kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonOfPatriot

Konuyu açan arkadaşın son mesajlarını incelerseniz tartışmanıza gerek bile kalmaz

Alıntıları Göster
    Ehehehe teleport kapısıda açılıyo mageler sağolsun.Ama o kadar büyük bir mapı yok 4 5 saatte dolaşmıştım azerothu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkachin

Ehehehe teleport kapısıda açılıyo mageler sağolsun.Ama o kadar büyük bir mapı yok 4 5 saatte dolaşmıştım azerothu :D

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: furkachin

kaçıncı level bir karakterle 4-5 saat sürdü? hani bazı böllgelerde düşük levelle ööle elini koluna sallaya sallaya gezemezsinde! gezintiyemi çıktın yoksa oynayarakmı bitirdin 4-5 saatte? free serverlarda hileli karakterlerle fink atar ondan sonrada oyun şööle oyun bööle diye laf kalabalığı yaparsınız! bırakın bu işeri kardeşim....

• quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

kaçıncı level bir karakterle 4-5 saat sürdü? hani bazı böllgelerde düşük levelle ööle elini koluna sallaya sallaya gezemezsinde! gezintiyemi çıktın yoksa oynayarakmı bitirdin 4-5 saatte? free serverlarda hileli karakterlerle fink atar ondan sonrada oyun şööle oyun bööle diye laf kalabalığı yaparsınız! bırakın bu işeri kardeşim....

Alıntıları Göster
    Ne diin sen ya rogue ile stealthte gezdim tüm mapi
    Asıl sana ban Ah

• quote:

Asıl sana ban Ah

Alıntıları Göster
    Wow'un çok zamna ladığı doğru dünyanın içinde kaybolduğun da doğru ne güzel işte oyuncular oynanabilirlik süresini artırmak için bi taraflarını yırtıyolar senin dediğin lafa bak ya oyuncular oyunu zaman aldığı ve dünyanın kocaman olduğu için seviolar Her yere yürümek zorunda değilsin zeplin var mount var tren var gemi var bi sürü şey var teleport olsaydı hiç zevkli olmazdı bunlar oyunu daha bi gerçekçi yapıolar ayrıca oyuna ömrünü verenler bişi olamaz demişşin emin ol öyle değil ancak wowda şöyle de bi şey olduğu doğru çok oynayan güçlü oluyor örnek:Nihilum

• quote:

Orijinalden alıntı: codermaster

Wow'un çok zamna ladığı doğru dünyanın içinde kaybolduğun da doğru ne güzel işte oyuncular oynanabilirlik süresini artırmak için bi taraflarını yırtıyolar senin dediğin lafa bak ya oyuncular oyunu zaman aldığı ve dünyanın kocaman olduğu için seviolar Her yere yürümek zorunda değilsin zeplin var mount var tren var gemi var bi sürü şey var teleport olsaydı hiç zevkli olmazdı bunlar oyunu daha bi gerçekçi yapıolar ayrıca oyuna ömrünü verenler bişi olamaz demişşin emin ol öyle değil ancak wowda şöyle de bi şey olduğu doğru çok oynayan güçlü oluyor örnek:Nihilum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: codermaster

örnek olarak nihilium u veremezsin çünkü adamlar da para kazanıyor oynarak .

• quote:

Asıl sana ban Ah

Alıntıları Göster
    quote:

Asıl sana ban Ah

levelin kaçtı ? hangi level rogue ile gezdin lvl 55 mekanları? tüm araziyi stealth ile gezdin demek!.... amma sabır varmış sende. az kaldı batacaksın!!!

• quote:

Asıl sana ban Ah

Alıntıları Göster
    quote:

Asıl sana ban Ah

Wow'un isntancelerini de gezdin mi?Hellfire,scholo,strat falan?Onu bırak wc'ye bile girmemişsindir.Wow'daki instanceleri gezmek 4-5 saatini alır senin anca.Map'ı öyle gezerek biteremezsin.Kimse ben gezdim bitirdim demedi şu ana kadar,duymadımda ama senin kadar saçmalayanını duyduk sayende oyunun yapımcıları duysa bu dediğini ağızlarını bırakıp başka bi...neyse uzatmayalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 17 Mayıs 2007; 18:32:05 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

mc felanda gezmişindir sen stealthda

• quote:

Orijinalden alıntı: killerdevill

quote:

mc felanda gezmişindir sen stealthda

Alıntıları Göster
    maxibasic arkadaşım sen buraya suikast düzenlemeyemi geldin ? neden oyuna ..... atıyonn ? bi halt anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: BloodThief

maxibasic arkadaşım sen buraya suikast düzenlemeyemi geldin ? neden oyuna ..... atıyonn ? bi halt anlamadım

Alıntıları Göster
    Canı sıkılmış topic açıyor işte Zaten açtıgı topiclere bi daha uğramamasından da anlayabiliriz bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Canı sıkılmış topic açıyor işte Zaten açtıgı topiclere bi daha uğramamasından da anlayabiliriz bunu

Alıntıları Göster
    Bi dakka ben size gezişimin detaylarını verdimmiki ...... gibi konusuyonuz. konuşuyorsunuz.Yok mcyide gezdinmi yok bilmem carrıdıcurrudu.Ama Azerothtaki explore edince xp veren yerlerin yuzde 85ini açtım tamam mı.Bi .... sanıp kendinizi aşşalayıcı konuşmalra girmeyin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkachin -- 17 Mayıs 2007; 20:11:01 >

• quote:

Bi dakka ben size gezişimin detaylarını verdimmiki ...... gibi konusuyonuz. konuşuyorsunuz.Yok mcyide gezdinmi yok bilmem carrıdıcurrudu.Ama Azerothtaki explore edince xp veren yerlerin yuzde 85ini açtım tamam mı.Bi .... sanıp kendinizi aşşalayıcı konuşmalra girmeyin lütfen.

Alıntıları Göster
    ben 50 lvl im kaç gündür LVL atlayamıyorum , Çünkü O muhteşem Kıtaları Gezmek istiyorum ....

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.