Arkadaşlar selamlar.Ben dün wowa 60 günlük prepaid card yükledim accountuma bugün oynuyordum.Neyse ilerliyen saatlerde oyunun donması ve daha sonra DC yemesi gibi sorunlar aldım.Birtanesinde beni hiç DC yazmadım direk login sayfasına attı.Daha sonra şifremi kabul etmedi.Bende Battle.net'ten girmeyi denedim fakat giremedim.Daha sonra mail adresime password reset için bir mail geldi (bunu benim yapmamış olmama rağmen) çabucak password değiştirdim.Daha sonra oyuna girdim 5dk durabildim.Sonra eskisi gibi anında tekrar bir login sayfasına dönüş yaptı.Bana 1 haftalığına suspended olduğumu söliyen bir mail geldi.Nedenide in-game chatte yapmış olduğum birşeymiş (ki yapmadım).Şimdi ne yapmam gerek arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ?
10 günlük deneme süren varmıydı
wowun sitesinden mail at
hacklenmişsin ama prepaid cardla bi alakası olduğunu sanmıyorum
Hack yediyse wowa mail atmasıyla çözülür direk.
10 günlük deneme WOTLK vardı.Blizzarda mail attım bizi arayın üyeliğinizi geri almanıza yardımcı oluruz diyorlar ne ayak bana birde telefon faturasımı çakıcaklar :D
bana accountun hacklenmiş ve birileri spam reklam amaçlı general chatte kullanmış gibi geldi. sana gelen e-mail i eklersen daha sağlıklı cevaplar alabilirsin.
Ya maili sildim ama blizzardan gelen mailde bana 2 charımın olduğu realmi istediler verdim şuan cevap bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme