benimde lv65 bir rog charım var 19-29-39-49-59 lvllarda paso pvp yaptm mace ve sword arasında pek bi fark göremedim
Halls of legend'tan glad mace ve sword arasında stat farkı olarak hepsi aynı hızları bile aynı
fakat bi kaç kişiye sordum yok mace kullanırsan plate-mail giyen classlara karşı daha iyi çakarsın swordda aynı şekilde değilmi ?
dagger kullanınca sadece caster katili oluyosun fakat diğerlerine dagger shotlar sinek ısırığı gibi geliyo
kısacası sormak istediğim yani emin olmak istediğim şey
mace veya sword kullanırsak classlara karşı ortalama bir damage sağlarken dagger kullanınca caster katilimi oluyoruz?
Daggerın hızı daha fazla olduğu için cast zamanını hepsinden fazla geciktirir vurdukça...Caster cast yapamazsa... :)
lvl kasarken main dagger off sword çok iyi oluor
hıdden paladın ıstıyorum :D
soyle sangır sungur ses yapa yapa dolasacam :D
roga herşey yakıışır crossbow bile kulanıyrosa susmaklazım hehe
quote:
Orjinalden alıntı: halobaba
bu adamlar neden sword kullanıyor bence bunların sadece dagger kullanabilmesi lazım bu olayı çözemedim :DBiri beni aydınlatsın...
Bu tamamen D&D kurallarından gelen bişeydir. Roguelar ordada kılıç kullanır ve ordada backstap vurmaları için ellerinde dagger olması gerekir.
quote:
Orjinalden alıntı: Wolvérine
konu açılmışken sorayım hazır
benimde lv65 bir rog charım var 19-29-39-49-59 lvllarda paso pvp yaptm mace ve sword arasında pek bi fark göremedim
Halls of legend'tan glad mace ve sword arasında stat farkı olarak hepsi aynı hızları bile aynı
fakat bi kaç kişiye sordum yok mace kullanırsan plate-mail giyen classlara karşı daha iyi çakarsın swordda aynı şekilde değilmi ?
dagger kullanınca sadece caster katili oluyosun fakat diğerlerine dagger shotlar sinek ısırığı gibi geliyo
kısacası sormak istediğim yani emin olmak istediğim şey
mace veya sword kullanırsak classlara karşı ortalama bir damage sağlarken dagger kullanınca caster katilimi oluyoruz?
Şöyle cevaplıyım eğer sword kullanırsan rastgele bir vurusunda fazladan bir dmg yaparsın yani diyelimki 1k sinister gördün şansına 1k daha vurabilirsin energy fln harcamadan macede ise %6 şans ile rakibi 3 sn stunlarınsın tabi ikiside %5 crit şansı veriyor seçimini sen yap =) ama pve ve pvp için tavsiyem sworddur
Valla kardeş bende 2 tane sword kullanıyorum 57 level warrior bile 1000 crit görüyordum gersini sen düşün elinde 2 tane iyi sword oldumu anlarsın
kılışsız rogue olur mu kılıç bıçak bütün oyunlardaki bilinen rogue tipi karakterler böyledir aşağı yukarı
bugün sıkıldım arenacı eleman online deildi bende biraz random skirmish atam dedim 3 kere üst üste aynı rogla aynı takıma girdik galiba +400 resilince +2000 elemandı adam resmen doğradı bana bişi bırakmadı :D en son karşımda çıktı bu fire novaya yakalandı frost shock earthbind yerim bunu dedim yanına yaklaşmaktan korktum:D ama sonuç mafiş ttnet ftw:d
rogue nedir gizlilik sanatı elindeki dev gibi silahla bu adam nasıl gizlensin anlamıyorum suikastciler arkadan gelip adama kılıçmı saplıyo yada hançermi ?
gnome warrior varsa bu oyunda pek garip bir durum değil :P
bence bu oyunun tutmasının sebebi arkasında blizzard olması ve iyi tanıtım videoları pazarlama çünkü blizzard tüm dünyaya çalışıyor lotr online çıktı codemaster türkiyeye getirmiyor oyun(süper oyun türkiyeye gelse eminim türk mmorpg nüfusu lotroya yığıllırdı)Birde bence WoW un WoW olma yolunda daha çok eksiği var...
quote:
Orjinalden alıntı: Hirbag
gnome warrior varsa bu oyunda pek garip bir durum değil :P
gnome warrior diyonda gnomelarda kral racial var
gnome warrior warsa pekala tauren rog da olabilir.ben çok normal karşılarım.gnome hunter falan da glir
Dünyadaki ilk rogue kim ya? asdadasdad
Bu arada assasin(suikastçi) ile rogue(sinsi, düzenbaz, kurnaz) karıştırmayın, benzerler ama aynı değiller :) Zaten talentler ile yani yetenekler ile rogue sınıfını yönlendiriyorsunuz mantığı bu. Assasination, adı üstünde suikastçilik yetenekleri gelişmiş rogue. Yeteneklerinin zirvesinde dagger kullanması gerekiyor. Combat rogue yani savaş rogue'u, yetenekleri savaşlarda düşmana maximum hasar vermek üzere gelişmiş olan rogue. Kılıçlar, fist weaponlar, mace'ler veya daggerlar, tüm bunları kullanabilirler. Subtlety rogue ise, tamamen kurnazlık üzerine yetenekleri gelişmiş olandır. Silah farketmez bu sınıf için, bir anda arkanızda biterler ve mace leri ile kafanızdan pekmezi akıtırlar, dagger ile dalak doğrarlar. her türlü işi görürler :) iyi kaçarlar, siz öldürdüm diye tebessüm ederken, bir bakmışsınızki toprağı öpmüşsünüzdür vs vs.
Yani rogue dediğimiz sınıf yeteneklerine veya içinde bulunduğu topluluğa göre hareket eden bir sınıf BENCE...
talhagezer dünyadaki ilk assasin Hasan Sabbah dır
"dünyadaki ilk rogue" :) secilen isimler yanlis, biliyoruz hashhashi clanını ve hasanı :) dediğin gibi onlar assasin zaten.
konu sapitmadan wow'da rogue denilen sınıfın sword kullanması gayet normal bence, ama rogue sınıfı içinde assasination gelişmek isteyenlerin hançer kullanması lazım, mace ise tartışılır ona birşey diyemem. Formul bu yani...