Şimdi Ara

WoW dan KO ya gecen varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bakıormda wow da kı oyuncuların cogu daha once ko oynamıs ınsanlar.. onlara ko mu wow mu dıe karsılastırsan hangısını secersn dedıgımde :D nerdeyse kufur edıcekler kıyaslanamaz bıle dıorlar bunu tersını soleyen varmı wow oynayıpta maddı sıkıntı olmadan kendı ıstegıyle ko ya gecen ??

• UP UP UP :D hıcmı yok
  • knight empire döneminden en eskiden beri oynuyorm knightı bu sene kışın wow a baslamıstım ko daki çarımı satıp(sebep ko daki pk alrdaki koxp seri cs ps vs vs...)hemde wow da arkadaslarım vardı gercek hayattan hiç sıkılmıyordk 60-70 lvl arası paladin kastım kasmask ko dan cok daha zevkli pk sistemi vs sistemi 100 üzerinden 90-95 i hak ediyor cok ta zevk aldım ama baktım seri cs falan bitmiş ko daki pk yı özledim çar duruyor bıraktım wow u döndüm geçen ay knighta geri hem pk da seri cs yok diye hemde clan ortamı baska hiç bir yerede yok diye legal pk oldugu sürece knightın pk sı cok daha güzel exp ztn hf dolu 100 üstünde 10 bile etmez wow da exp dungeonlar olsun quest olsun 100 üstünden tartısmasız 100 iteme para vermiyorsn pazar ugrasmayıosn lvl kasarken itemde oluyor kısaca ben knightan daha cok zevk alıyorum ama şahsi görüştür bu zevkler ve renkler tartısılmaz
    iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jessiyang

knight empire döneminden en eskiden beri oynuyorm knightı bu sene kışın wow a baslamıstım ko daki çarımı satıp(sebep ko daki pk alrdaki koxp seri cs ps vs vs...)hemde wow da arkadaslarım vardı gercek hayattan hiç sıkılmıyordk 60-70 lvl arası paladin kastım kasmask ko dan cok daha zevkli pk sistemi vs sistemi 100 üzerinden 90-95 i hak ediyor cok ta zevk aldım ama baktım seri cs falan bitmiş ko daki pk yı özledim çar duruyor bıraktım wow u döndüm geçen ay knighta geri hem pk da seri cs yok diye hemde clan ortamı baska hiç bir yerede yok diye legal pk oldugu sürece knightın pk sı cok daha güzel exp ztn hf dolu 100 üstünde 10 bile etmez wow da exp dungeonlar olsun quest olsun 100 üstünden tartısmasız 100 iteme para vermiyorsn pazar ugrasmayıosn lvl kasarken itemde oluyor kısaca ben knightan daha cok zevk alıyorum ama şahsi görüştür bu zevkler ve renkler tartısılmaz
    iyi forumlar

En iyisi seneye WOW'a başlamak. WOW'a başlamak ne kadar tutuyor orjinal alsak?

• WoW u hep denemek istemişimdir ama kısmet olmadı

duyduguma göre pk sistemi USKO dan kötüymüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inek möö -- 24 Ağustos 2010; 21:45:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrickeD

quote:

Orijinalden alıntı: jessiyang

knight empire döneminden en eskiden beri oynuyorm knightı bu sene kışın wow a baslamıstım ko daki çarımı satıp(sebep ko daki pk alrdaki koxp seri cs ps vs vs...)hemde wow da arkadaslarım vardı gercek hayattan hiç sıkılmıyordk 60-70 lvl arası paladin kastım kasmask ko dan cok daha zevkli pk sistemi vs sistemi 100 üzerinden 90-95 i hak ediyor cok ta zevk aldım ama baktım seri cs falan bitmiş ko daki pk yı özledim çar duruyor bıraktım wow u döndüm geçen ay knighta geri hem pk da seri cs yok diye hemde clan ortamı baska hiç bir yerede yok diye legal pk oldugu sürece knightın pk sı cok daha güzel exp ztn hf dolu 100 üstünde 10 bile etmez wow da exp dungeonlar olsun quest olsun 100 üstünden tartısmasız 100 iteme para vermiyorsn pazar ugrasmayıosn lvl kasarken itemde oluyor kısaca ben knightan daha cok zevk alıyorum ama şahsi görüştür bu zevkler ve renkler tartısılmaz
    iyi forumlar

En iyisi seneye WOW'a başlamak. WOW'a başlamak ne kadar tutuyor orjinal alsak?

ben ilk cd ciden orjinal cs +key paket vs ile beraber 35 e almıstım o zaman sonra 60 lvl olunca devam etmek lvl için burning c. eklentisini alman gerekiyor ama onları paketle alamana gerel yok ben direk key kodlarını almıstım gamesatistan siteye girip wow accounta keyi yüklüyorsn hesabın ugrade oluyor böylece baska pc lerdende her paket ile girebiliyorsun ayrıca oto patch ile diğer ek paketleri download ediyorsun işte sadece keyi alman yeter sitelerden 2.ek paket keyi 15(60lvl+için) 3.ek paket keyi 35 (70 lvl+için)
    üyelik içinse oyuna girmek için sabit para ödüyorsun oda 60 günlük prepaid card 40 tl paranın karsılıgını fersah fersah alıyorsun ama oyunda gb parası cash parası böyle şeyler yok wowda baska ek bişey yok gb satısı gibi zaten dungeonlarda kasarken epic(unqie)itemleri yapıyorsun partylerle sorusu olan olursa elimden geldiğince yanıtlamaya calısırım bu konu altında

• KO'ya WoWdaki gibi bir denetim sistemi getirseler(bu noktadan sonra bu dileğim uçukluktan başka bir şey değil ne yazık ki) KO'nun çok daha üst noktalarda olacağı kesin. WoW'u derin derin deneme şansım pek olmadı ama sistemini az çok biliyorum. Güvenlik açısından olsun, oyun içi şeyler olsun gerçekten on numara. Hacklendiğinizde yazacağınız ticket sonucunda charınızı hacklenmeden önceki haline getirmeniz de mümkün. Bunca oyuncu nüfusuna göre inanılmaz derecede ilgililer yani. PvP bakımından çeşitli yerlerden edindiğim bilgilere göre ve kendi ufacık deneyimime göre KO'nun daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Çünkü KO'da yapacağınız pvpler çok daha akıcıdır. Ama Pve ve questler bakımından WoW daha iyi ve gerçekçidir. Atıyorum bilmem ne hayvanının kulağını topla diyor. Kestiğin her yaratıkta da malum kulak çıkıyor. Bunun dışında sınırsız quest almanız mümkün. He bazı questler gerçekten çok uzakta olabiliyor ve elinizde imkan yoksa oraya kadar yürümek zorunda kalıyorsunuz.

Öğrendiğim kadarıyla oyunda zevkte ulaşacağınız son nokta 80 levelda yapacağınız raidler(imiş). Bu noktaya kadar da gayet zevk alınıyormuş. Ayrıca katılacağınız bir clan sayesinde bu zevkinizi ona, yüze , bine katlamanız mümkün.

Son olarak WoW ödendiği parayı hak eden size zorluk çıkarmayan(hackdi, hileydi carttı curttu) bir zevkli bir oyun. KO ise açıkçası sürekli diken üstünde olduğunuz zevkli bir oyun. Birisinin ücretsiz olması onu daha göz önünde tutuyor. Çünkü birine ödenecek para hak eder mi etmez mi düşünmeden duramıyor çoğu insan. Oynayan sayısı azımsanamayacak kadar çok olan kişi de(milyonlarla ifade edilen) fazlasıyla hak ettiğine inanıyor. Şahsen oyunun orjinali ve burning crusade pakedine sahibim. Oyunu 10 gün denedim zevk de aldım fakat karakter seçimi konusunda kafam karıştığından ve paketleri yüklemeye zaman bulamadığımdan(özetle üşendiğimden ) oyuna başlayamadım daha. Engelleri aştığımda(birisi de şimdilik KO ) başlamayı düşüneceğim ilk oyundur.

Neyse konu dışına fazla çıkmadan ve uzatmadan eğer konu KO'nun durumu, WoW hakkında tarzında bir yöne dönerse seve seve katılmak isterim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sahsen ko da +9 HB mı yoksa bedava wow mu deseler wow a balıklama atlarım... bı kere gm destegı var 24 saat ıcınde ne yazdıysan cvp gelıo ko da 4 senedır gm goremedım :D yo yo 1 kere gordum oda cıplak duruodu orda mıllet etrafına dolusmustu bsy de yapmadı ole kaldı :D ve wow da bıldıgım kdrıyla gb cash cart curt yok ek bi masrafta olmuo oyundakı gorevlerı yaparak ıtem de lv de yapabiliosns..

(VE İLERDE BEDAVA OLUCAK ) Deniyor
  • böyle bir harekette bulunanın kafayı yemiş olması lazım...
  • kardesım hb yı seccemde nolcak bu gune kdr soyulmayan charım kalmadı ıtemlerı kıtlesende bı yolunu bulup alıorlar sora k0xperler crit atıor usko da sımdı sadece seri cs kalktı digerleri calısıo sadece mana yıo ama ıse tıcaret bakımınban bakcaksan belkı hb secilebilir..

bu arada 3 5 tahta herkesde eksıktır :D
  • Ben varım. Empire ile başladım fire drake betasına kadar oynadım sonra WoW'a geçtim. WoW'u 3 sene oynayip bıraktım. KO'nun yerini tutmadı bir türlü. KO'daki pk sistemini başka hiç bir mmorpg tutamazmış bunu anladım daha sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delling

Ben varım. Empire ile başladım fire drake betasına kadar oynadım sonra WoW'a geçtim. WoW'u 3 sene oynayip bıraktım. KO'nun yerini tutmadı bir türlü. KO'daki pk sistemini başka hiç bir mmorpg tutamazmış bunu anladım daha sonra.

aynenSilkroad,WOW,Knight oynadım.Pk olarak en iyisi knight
  • quote:

Orijinalden alıntı: I See You

quote:

Orijinalden alıntı: Delling

Ben varım. Empire ile başladım fire drake betasına kadar oynadım sonra WoW'a geçtim. WoW'u 3 sene oynayip bıraktım. KO'nun yerini tutmadı bir türlü. KO'daki pk sistemini başka hiç bir mmorpg tutamazmış bunu anladım daha sonra.

aynenSilkroad,WOW,Knight oynadım.Pk olarak en iyisi knight

Cataclysm'in betası çıkmış. Eğer SWTOR'dan önce çıkarsa cataclysm ben geri dönebilirim.

• WoW'dan KO'ya dönen birisini ne duydum ne işittim ne de gördüm dostum..Bende önceden KO oynuyordum.2 yıl öncesine kadar ama artık WoW'dayım ve e her türlü daha mutlu ve keyifliyim :) Bilgilendirmek amacıyla söylüyorum çünkü yukarıda orjinale başlamak ne kadara malolur diye bir soru gördüm.Şimdi ilk olarak bildiğiniz gibi World of Warcraft 1 tane ana oyun 2 tane de ek pakete sahip ve ayrıl ücrete tabi olaraktan oynayabildiğiniz bir oyun.Oyunu oynayabilmeniz için tüm 3 oyun paketini de lisanslı olarak satın almanız gerekiyor veya ben cd almam online alışveriş yaparım diyorsanız wow-europe.net üzerinden oyunun cd keylerini satın alabilirsiniz.CD keyleri satın aldıktan sonra oyunu siteden download edebilirsiniz.Online alışverişte biraz daha karlı oluyorsunuz bunu da belirteyim.Konunun ilerleyen bölümlerinde bir örnek de verebilirim buna.Neyse, ilk olarak World of Warcraft Classic'i almalısınız ki bu 14.99€.Türk Lirası hesabı yaparsak tam olarak 29 TL ediyor.Online alışverişi tercih etmez iseniz de KDV dahil fiyatı 34.99 TL'dır.Ek olaraktan WoW Classic'i aldığınız zaman ilk ay oyuna ücret ödemezsiniz.Size ücretsiz olarak 1 aylık oynama süresi verilir.Ancak bu bir aylık süre içerisinde level 60'tan daha yüksek bir levele ulaşamazsınız.İlk ek paket olan the Burning Crusade paketi online olarak almayı düşünüyorsanız yine ilk oyun ile aynı 14.99€'dur.Ancak önceleri the Burning Crusade paketini aldığınızda da size bir ay daha hediye veriyordu Blizzard.Ancak bu uygulamayı kaldırdılar.Burning Crusade ek paketi ile birlikte aylık ücret ödemeye de başlıyorsunuz.Oyunun aylık ücreti 12.99€-->25 Türk Lirası'na tekabül etmektedir.Son ek paket olan the Wrath of the Lich King ise 34.99€, yaklaşık olarak 68 TL'dır.Bu fiyat online alışveriş için geçerlidir.Herhangi bir oyun mağazasından edineceğiniz takdirde ise fiyatı 79.98TL'dır.

Ek olarak WoW Classic ve the Burning Crusade ek paketini içeren bir ikili paketi var Blizzard'ın.Bunun online alışveriş fiyatı da 29.99€-->58 TL'na denk.Store fiyatı KDV dahil 69.99 TL'dir.

Tüm ek paketleri aldıktan sonra ve bir aylık ücreti dahil olarak size toplam maliyeti yaklaşık 163 liraya denk geliyor.İşin en büyük külfeti oyunları satın almaktır.Ondan sonrası kolay :)

WoW'da tamamen KO'ya göre farklı bir PvP sistemi var.Oyundaki classların birbirleri üzerindeki dengelere oturtulmuş şekilde işliyor desem yanlış olmaz sanırım.

Unutup atladığım birşey varsa lütfen ekleyin arkadaşlar :)

NOT:Kesinlikle reklam amaçlı bir konu değildir.Amacım sadece WoW'a başlamayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmaktır.

• Yeni bilgisayar alınca direk wow a geçicem dershanedeki hocamız günde 5-6 saat oynuyomuş 25 yaşlarında bayan
  • Herkes ko'nun pvp sistemi wow'da yok diyo bir kaç kişi öyle dedi diye herkes aynı seyi söylüyor.Önce bir wow oynayın 80 lvl'a gelip full pvp set dizin arenalarda rating yapmaya baslayın sonra hangisinin pvpsinin daha iyi olduguna karar verin bence youtubedan izlediginiz 2 videoyla karar vermeyin.Ama söyle birsey var sahsen bende wow'u oynadım ve cidden banada pvpsi pek fazla zevk vermedi ama ben bunu milletin lafına dayanarak veya youtube'dan izledigim 2 videoyla degil kendi deneyimlerimle söylüyorum yani size tavsiyemde bu.Hakkında hic bir bilgi sahibi olmadıgınız sadece birkaç kisi öyle diyor diye o konu hakkında öyle düsünmeyin
  • bi adam solemısdi bi forumda bıraz assalayıcı ama komıgıme gıtmıstı bu wow la super marıo yu karsılastırmak gıbı bsy :D (wow mu ko mu ) >> baslık buydu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.