Şimdi Ara

wow dan ko ya geçicem ama... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: XaVeN_3

Sopvp de oynamak daha iyi bence usko artık eski zevki vermiyor ayrıca eski tadıda kalmadı Wow stratejik bilgi KO ise ticareti bilmeyi gerektirir.Ayrıca okuyan bir insan için KO çok zararlıdır bence okul bittikten sonra daha iyi olur çünkü dersleri çok kötü etkiliyor

Usko empire zamanı oynanırdı artık usko yalan benim gözümde.
  • wow-ko karşılaşırması komik oluyor artık gerçekten.
    wow 'da pvp zayıf mı? o kadar seçeneğin hangisini sayalım sana? ko'nun ortamının nesi sıcak. zaten çoğu bilgisayar başında bile değil. ko'nun nesini wow'dan üstün görüyorsunuz anlamıyorum. grafik mi, hikaye mi? sadece hikayesi için oynarım o oyunu.eğer maddi durumun yetmiyorsa, zorluyorsa seni orjinale çok yakın bir sürü server var.
    şimdi ko düzgün düzgün ko oynayanlar alınmasın. kimler hakkında konuştuğum anlaşılıyor zaten. ama gerçekleri de gözardı etmeyelim lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sLyyy

quote:

Orijinalden alıntı: tictactoe

quote:

Orijinalden alıntı: sLyyy

Bilgisayarım WOW'u kaldırsa bir saniye KO oynarsam terbiyesizim..

wow düşük ayarlarda fx5200 ekran kartıyla bile oynanabilen bir oyun senin bilgisayarın 98 den falan kalma galiba arkadaşım

98 olsa yine iyi.. Dedem de bu bilgisayarı kullanmış vakti zamanında

anam anamo zaman sana yüzyılın lafı 'motherboard ftw'

• quote:

Orijinalden alıntı: onur45

quote:

Orijinalden alıntı: Vargnatt

Arkadaşlar ko bırakalı 2 sene falan oldu.World of warcraft oynuyordum dün itibari ile bırakmış bulunuyorum.Nedeni wow atmosfer açısından olağanüstü bir oyun ona laf yok.Herşey elit kesime göre tasarlanmış.Fakat ortamı sıcak kanlı değil.Ayrıca oyun biyerden sonra bayıyor.Okadar baydı ki 1-2 haftadır oyuna girmiyordum.Üstelik biraz daha pahalı ücreti.Oynadığım oyunda pvp olması şart wow da pvp zayıftı benim için pvp herşeyden öncelikli.Yani ko ya laf edenleri önce bu oyundaki pvp yi nerede bulabiliceklerini sormak istiyorum.Tmm oyunda bir sürü hack cart curt olabilir ama buna rağmen oynanıyorsa bir düşünmek lazım.Yani ko yabancı ülkeler tarafından dahada tanınırsa emin olun hepsi wowu bırakır ko ya hücum eder.Tabi şimdi wow oynayanlar bana küfürleri yağdırıcaktır eminim ama oynadım ,denedim , karşılaştırdım durum böyle.Ben genede düşündüklerimi söylemek istedim isteyen takmasın.

Şimdi arkadaşlar oyunu download ediyorum.Birkaç günekadarda pre. alıcam.İşim zor Öncelikle hangi serverda başlamalıyım ?. Ayrıca bazı arkadaşlar klana alıp yardım ederlerse sevinirim.Char olarak rogue veya mage arasında gidip geliyorum.Şimdiden tşkler.

1.si wowun ortamının sıcak olup olmaması kişiden kişiye değişen bi durum,
    2.si pvp yönünden dünyadaki en içerikli ve grafik olarak en kaliteli olan online oyun wowdur,bununla birlikte wowun hikayesini bilmediğin belli çünkü tasarlanan herşey hikayeye uygun olarak yapıldı.Yani knight gibi dandik basit bi hikaye kurgu vb. yok. Köklü ve Detaylı bi hikayeye sahip.
    3.sü Wow dediğin gibi elit kesime hitap eden bir oyun herkez oynayamıyor malesef,üstelik knighttaki gibi ticaret amaçlı değil tamamen eğlence için oynanıyor.Sadece bu açıdan bile knighttan ne kadar üstün olduğu ortada.
    4.sü ve en önemlisi wowu anlamak için 1 sene 2 sene yetmiyor,en az bi 3-4 seneni vermen gerek ki buda her adamın kaldırabileceği bişey değil. Çünkü oyunun oynamak için istenen zeka seviyesi ve yabancı dil bilgisi knighta göre kıyaslanmayacak kadar üst seviyede.

Wow la Knightı karşılaştırmak için basit bi oyuncu yada basit bi insan olmak yeter(yada adam akıllı wow oynamamış olman yeter).

Yine kesinlikle harfi harfine katıldığım bir yorum daha.WoW'da PvP'den zevk alamıyorum diyorlar ve KO'ya dönmek istiyorlar.Adamın sabrı yokki, daha karakterini öğrenememiş. KO'da ki gibi adam kesmek istiyor. Bende 3-4 yıl abartısız KO oynadım. Ardreamde 59lvl Rogue ile +8 shardlarla +8 çitin setlerle iron necklace ile o keyfi bende aldım ama o oyunda mantık yok. İyi itemleri al git herkesi kes. WoW'daki battlegroundlarda strateji uygluayıp grup halinde oynamak varken KO'ya dönmek çok tuhaf geliyor. Ama yukarıdaki yorumumda da yazdığım gibi zevkler ve renkler olayı. Gerçi bu laf da abartılıyor da neyse..Mantıklı olan neyse onu yaparsın...O kadar insan WoW için neler neler yazıyor. WoW bunlara maaş mı ödüyor da yazıyorlar sanki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marshall_fb -- 14 Ekim 2010; 11:07:32 >

• Bazıları hala wowun pvpsinin mükkemmel olduğunu inatla dile getirmeye devam ediyor.Değil işte abi.Hem bazıları harbi harbi lafı arkasından anlıyor.Sen benim nekadar wow oynadıgımı biliyormusunda konuşuyorsun? 80 level rogue 6k gs set + arena set dizdim neyi ispat etmeye çalışıyorsun sen hala ? Senin hayatınkadar oynadım bu oyunu.Rogue açtığıma bile pişman oldum.Hiç bir zaman rogue tadı alamadım.Bi paladin veya bir warrior kesemedim doğru düzgün.Oyundaki lag olayına zaten dencek birşey kalmamış.Silkroad online dalga geçerdik wow ondanda beter çıktı.Bir sürü ms kontrol programı vs yükledim gene aynı.He bunlar birtek bendemi oluyor ? 3 arkadaş birlikte başladık birlikte bıraktık.Ben gene fazla bile dayandım.En kral guildlerle raidlere girdik.Dungeon/frp sisteminden anlayan biriyim.İCC dediler 5 yaşındaki çocuklar 25 man raid yapar emin ol.Ki zaten bir iki adam dışında oyun velet dolmuş.Herşey grafikte bitmiyor emin olun..KO dan aldığım zevkin onda birini alamadım.
    Adam kalkmış hala oyunu oynamışsın falan zırvalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vargnatt -- 17 Ekim 2010; 12:13:16 >

• Hep bir kafe ortamında oynamak istemiştim Knight' ı..

Oldu ama çok kısa oldu. Gerçekten tadı öyle çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.