Şimdi Ara

wow dan ko ya geçicem ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ko bırakalı 2 sene falan oldu.World of warcraft oynuyordum dün itibari ile bırakmış bulunuyorum.Nedeni wow atmosfer açısından olağanüstü bir oyun ona laf yok.Herşey elit kesime göre tasarlanmış.Fakat ortamı sıcak kanlı değil.Ayrıca oyun biyerden sonra bayıyor.Okadar baydı ki 1-2 haftadır oyuna girmiyordum.Üstelik biraz daha pahalı ücreti.Oynadığım oyunda pvp olması şart wow da pvp zayıftı benim için pvp herşeyden öncelikli.Yani ko ya laf edenleri önce bu oyundaki pvp yi nerede bulabiliceklerini sormak istiyorum.Tmm oyunda bir sürü hack cart curt olabilir ama buna rağmen oynanıyorsa bir düşünmek lazım.Yani ko yabancı ülkeler tarafından dahada tanınırsa emin olun hepsi wowu bırakır ko ya hücum eder.Tabi şimdi wow oynayanlar bana küfürleri yağdırıcaktır eminim ama oynadım ,denedim , karşılaştırdım durum böyle.Ben genede düşündüklerimi söylemek istedim isteyen takmasın.

Şimdi arkadaşlar oyunu download ediyorum.Birkaç günekadarda pre. alıcam.İşim zor Öncelikle hangi serverda başlamalıyım ?. Ayrıca bazı arkadaşlar klana alıp yardım ederlerse sevinirim.Char olarak rogue veya mage arasında gidip geliyorum.Şimdiden tşkler.

• Attan inip EŞEĞE binecem diyorsun yani
    İlla başlayacam diyorsan edanada yardımcı olabilirim kasmana ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 12 Ekim 2010; 0:52:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Superior

Attan inip EŞEĞE binecem diyorsun yani
    server gelecek diyorlar,sabret..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Keşke eşeğe binecem dese..Eşek bile olamaz o oyun. WoW'da nasıl PvP yok merak ediyorum? Knight Online'dan daha fazla battleground alanları var. Ve kaldı ki arenalar var. Bunlardan haberin yok sanırım ya da haberin oldu ve beceremedin KO'ya dönüş yapıyorsun. Neyse ben görüşümü belirttim senin kararın sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Keşke eşeğe binecem dese..Eşek bile olamaz o oyun. WoW'da nasıl PvP yok merak ediyorum? Knight Online'dan daha fazla battleground alanları var. Ve kaldı ki arenalar var. Bunlardan haberin yok sanırım ya da haberin oldu ve beceremedin KO'ya dönüş yapıyorsun. Neyse ben görüşümü belirttim senin kararın sonuçta.

Alıntıları Göster
    Zevkler ve Renkler tartisilmaz. KO ya baslamak istersen kalabalik olmasi acisindan alt serverlarda basla ama kaliteli hizmet ve belli bir yas grubunun oldugu serverlar ust serverlardir. Ben Ares deyim yani oyuna ilk basladigim serverda oyuncu kitlesi bana gore iyi ve piyasa uygun oldugu icin item konusunda zorlanmiyorum. Ama hemen baslamak istersen Kronos tavsiye ederim.
    Yeni server soylentileri dolasiyor ama o yeni serverda yarisacak koxper lar %80 i teskil edecegi icin bence simdilik gereksiz. Belki server acildikdan 6-7 ay sonra gecis yapilabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Zevkler ve Renkler tartisilmaz. KO ya baslamak istersen kalabalik olmasi acisindan alt serverlarda basla ama kaliteli hizmet ve belli bir yas grubunun oldugu serverlar ust serverlardir. Ben Ares deyim yani oyuna ilk basladigim serverda oyuncu kitlesi bana gore iyi ve piyasa uygun oldugu icin item konusunda zorlanmiyorum. Ama hemen baslamak istersen Kronos tavsiye ederim.
    Yeni server soylentileri dolasiyor ama o yeni serverda yarisacak koxper lar %80 i teskil edecegi icin bence simdilik gereksiz. Belki server acildikdan 6-7 ay sonra gecis yapilabilir.

Alıntıları Göster
    Ben knight onlineda aldıgım pvp zevkini başka hiç bir oyunda alamadım.(wow,silkroad,hero online,runes of magic oynadım.)Tabi genel olarak bakarsak wow ve silkroad daha güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilge Dede

Ben knight onlineda aldıgım pvp zevkini başka hiç bir oyunda alamadım.(wow,silkroad,hero online,runes of magic oynadım.)Tabi genel olarak bakarsak wow ve silkroad daha güzel

Alıntıları Göster
    Bilgisayarım WOW'u kaldırsa bir saniye KO oynarsam terbiyesizim..

• quote:

Orijinalden alıntı: damn1518

Sandım 20 30 oyun fılan dıyecek 5 oyunla butun mmorpg oyunları bitirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bence baslama derim. Maddi ve manevi yönden zarar ama kisisel secim sonucta..

Hayırlısı olsun. Baslayacagım diyorsan yeni server gelicek diyorlar onu beklemeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vargnatt

Arkadaşlar ko bırakalı 2 sene falan oldu.World of warcraft oynuyordum dün itibari ile bırakmış bulunuyorum.Nedeni wow atmosfer açısından olağanüstü bir oyun ona laf yok.Herşey elit kesime göre tasarlanmış.Fakat ortamı sıcak kanlı değil.Ayrıca oyun biyerden sonra bayıyor.Okadar baydı ki 1-2 haftadır oyuna girmiyordum.Üstelik biraz daha pahalı ücreti.Oynadığım oyunda pvp olması şart wow da pvp zayıftı benim için pvp herşeyden öncelikli.Yani ko ya laf edenleri önce bu oyundaki pvp yi nerede bulabiliceklerini sormak istiyorum.Tmm oyunda bir sürü hack cart curt olabilir ama buna rağmen oynanıyorsa bir düşünmek lazım.Yani ko yabancı ülkeler tarafından dahada tanınırsa emin olun hepsi wowu bırakır ko ya hücum eder.Tabi şimdi wow oynayanlar bana küfürleri yağdırıcaktır eminim ama oynadım ,denedim , karşılaştırdım durum böyle.Ben genede düşündüklerimi söylemek istedim isteyen takmasın.

Şimdi arkadaşlar oyunu download ediyorum.Birkaç günekadarda pre. alıcam.İşim zor Öncelikle hangi serverda başlamalıyım ?. Ayrıca bazı arkadaşlar klana alıp yardım ederlerse sevinirim.Char olarak rogue veya mage arasında gidip geliyorum.Şimdiden tşkler.

1.si wowun ortamının sıcak olup olmaması kişiden kişiye değişen bi durum,
    2.si pvp yönünden dünyadaki en içerikli ve grafik olarak en kaliteli olan online oyun wowdur,bununla birlikte wowun hikayesini bilmediğin belli çünkü tasarlanan herşey hikayeye uygun olarak yapıldı.Yani knight gibi dandik basit bi hikaye kurgu vb. yok. Köklü ve Detaylı bi hikayeye sahip.
    3.sü Wow dediğin gibi elit kesime hitap eden bir oyun herkez oynayamıyor malesef,üstelik knighttaki gibi ticaret amaçlı değil tamamen eğlence için oynanıyor.Sadece bu açıdan bile knighttan ne kadar üstün olduğu ortada.
    4.sü ve en önemlisi wowu anlamak için 1 sene 2 sene yetmiyor,en az bi 3-4 seneni vermen gerek ki buda her adamın kaldırabileceği bişey değil. Çünkü oyunun oynamak için istenen zeka seviyesi ve yabancı dil bilgisi knighta göre kıyaslanmayacak kadar üst seviyede.

Wow la Knightı karşılaştırmak için basit bi oyuncu yada basit bi insan olmak yeter(yada adam akıllı wow oynamamış olman yeter).

• quote:

Orijinalden alıntı: Saqô

Hayırlısı olsun. Baslayacagım diyorsan yeni server gelicek diyorlar onu beklemeni öneririm.

Sopvp de oynamak daha iyi bence usko artık eski zevki vermiyor ayrıca eski tadıda kalmadı Wow stratejik bilgi KO ise ticareti bilmeyi gerektirir.Ayrıca okuyan bir insan için KO çok zararlıdır bence okul bittikten sonra daha iyi olur çünkü dersleri çok kötü etkiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaVeN_3

quote:

Sopvp de oynamak daha iyi bence usko artık eski zevki vermiyor ayrıca eski tadıda kalmadı Wow stratejik bilgi KO ise ticareti bilmeyi gerektirir.Ayrıca okuyan bir insan için KO çok zararlıdır bence okul bittikten sonra daha iyi olur çünkü dersleri çok kötü etkiliyor

Alıntıları Göster
    Herkesin dediğini unut abicim, eğer Ko'ya başlarsan geri wow'a dönemezsin. Tabii güzdün bir tayfan olması şartı ile bende bırakmıştım ko'yu; wow'a başladım ama geri döndüm elinde sonunda.

NOT: PK ZEVKİNDEN DOLAYI

• quote:

Orijinalden alıntı: XaVeN_3

quote:

Alıntıları Göster
    Knight'a Baslıyacaksan Yeni Server Açılcak Biraz Daha Beklersen Orda Baslayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A1E0DA5D4

Knight'a Baslıyacaksan Yeni Server Açılcak Biraz Daha Beklersen Orda Baslayabilirsin.

Alıntıları Göster
    nedir bu yeni server davası ? canım acayip ardream mage oynamak istiyor da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hattricker

nedir bu yeni server davası ? canım acayip ardream mage oynamak istiyor da :)

Alıntıları Göster
    knightta sac bas yolan ben wow'da o kadar rahatim ki.kisiden kisiye değişiyor oyun,eglence ve yasam tarzi.

Ko ben biraktigimda hileden hurdadan gecilmiyordu ve nefret ederek birakmistim.hicbirseyin garantisi yok yani korumazissin bi kere.Gm ile konusmaya kalk ban bile yiyebilirsin.Wow'da bi ticket at gm ile muhabbet et.

itemim calindi soyuldum hesabim hack yedi gibi derdin sorununda yok Wowda.Pvp de yaparsin Pve de karar ve secim sana kalmis.Knightta 83 olduktan sora ya pvpden cikmayacan yada butun gun pazardan.ha pazar demisken Ko'da itemlerini kendin satiyorsun yani pazar kuracan bekliyecen satilacak diye.Ah yok :)

illagalligin oldugu yerde ben yokum arkadas.ilk GM'ler adam gibi olacak oyunu basi bos birakmayacak sonra ekmek yemeye kalkacak.

Dip Not:Wowa pahali diyen arkadas.pvp yaparken kullanacagin her bir scrollun parasi+trinasi,presi wowu katliyor.kaldi ki ana baci kufur yemeye hazir ol kucuk cocuklar lafini esirgemiyor.

Bunlar olsaydı bende wowu birakir gelirdim.4bin tl kusure car satmaz wowa baslamazdim.Ama zor.BOL SANS SANA

• quote:

Orijinalden alıntı: sLyyy

wow düşük ayarlarda fx5200 ekran kartıyla bile oynanabilen bir oyun senin bilgisayarın 98 den falan kalma galiba arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tictactoe

quote:

wow düşük ayarlarda fx5200 ekran kartıyla bile oynanabilen bir oyun senin bilgisayarın 98 den falan kalma galiba arkadaşım

98 olsa yine iyi.. Dedem de bu bilgisayarı kullanmış vakti zamanında

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tictactoe

quote:

98 olsa yine iyi.. Dedem de bu bilgisayarı kullanmış vakti zamanında

Alıntıları Göster
    knight online olsun wow olsun, muhabbet edebileceğin güvenilir, kaliteli insanlardan oluşan bir oyun çevren varsa zevk verir.
    bu oyunları kimse aslında pvp si için görüntüsü için oynamıyor, bir nevi kahvehane gibi, alışkanlık yapıyor sohbet muhabbet. wowda insanlar biraz daha elitken knightta daha sokak ağzı konuşan insanlar var. bu oyunların insanları çeken yanı oradaki sohbet muhabbettir.
    geri kalan herşey 2. sıradadır.
    wow oynamış, hem de 2 sene oynamış birisine wow anlatmayı deneyecek insanlar wowdada vardır, koda da. düzgün insanlardan oluşan 7-8 kişilik bir klan knight online ı keyifli kılar.
    knight online rpg değil artık buda bir gerçek. kim shell çıkarıp giymek için, tc kesiyor, atilla bekliyor. herkes hilesinde. oyun tek yönlü oldu. ama gerçek dünyanın birebir kopyası ve knight bu konuda okul gibi. ticarete yapabilirsiniz, hırsızlıkta, hile de, yalanda söyleyebilirsiniz, hakta yiyebilirsiniz, edepli adaplı sessizce takılabilirsiniz, millete vay be dedirebilirsiniz, sövdürebilirsiniz, sövebilirsiniz, şansınızı deneyebilirsiniz. kumar oynayabilirsiniz.. ve insanların karanlıkta ne kadar çirkin olabileceklerini görürsünüz. Ben knight online oynadıktan sonra sokaktaki insanlara güvenmez oldum, 10 kişide 1 kişi güvenilir. gerisi reelde tanımıyor diye her şeyi yapar, içlerinde sevgi, korku,vicdan yok insanların. özellikle çocukların o ortamda bulunması, abi hack olmadan char dizilmiyor yaa demesi, sövdüğünüz adamın, ya hep bana yapıyorlardı, şimdide ben yapıyorum ne yapım demesi... kötü yani.
    neyi örnek alıp neyi alamayacağını bilemeyecek olan 15-16 yaş altına yasaklanmalı oyun, ülkemiz tc kimlik nosuyla girişi ayarlatmalı bu oyunun sahiplerine, çoluk cocuk girememeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktuz -- 13 Ekim 2010; 10:39:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

knight online olsun wow olsun, muhabbet edebileceğin güvenilir, kaliteli insanlardan oluşan bir oyun çevren varsa zevk verir.
    bu oyunları kimse aslında pvp si için görüntüsü için oynamıyor, bir nevi kahvehane gibi, alışkanlık yapıyor sohbet muhabbet. wowda insanlar biraz daha elitken knightta daha sokak ağzı konuşan insanlar var. bu oyunların insanları çeken yanı oradaki sohbet muhabbettir.
    geri kalan herşey 2. sıradadır.
    wow oynamış, hem de 2 sene oynamış birisine wow anlatmayı deneyecek insanlar wowdada vardır, koda da. düzgün insanlardan oluşan 7-8 kişilik bir klan knight online ı keyifli kılar.
    knight online rpg değil artık buda bir gerçek. kim shell çıkarıp giymek için, tc kesiyor, atilla bekliyor. herkes hilesinde. oyun tek yönlü oldu. ama gerçek dünyanın birebir kopyası ve knight bu konuda okul gibi. ticarete yapabilirsiniz, hırsızlıkta, hile de, yalanda söyleyebilirsiniz, hakta yiyebilirsiniz, edepli adaplı sessizce takılabilirsiniz, millete vay be dedirebilirsiniz, sövdürebilirsiniz, sövebilirsiniz, şansınızı deneyebilirsiniz. kumar oynayabilirsiniz.. ve insanların karanlıkta ne kadar çirkin olabileceklerini görürsünüz. Ben knight online oynadıktan sonra sokaktaki insanlara güvenmez oldum, 10 kişide 1 kişi güvenilir. gerisi reelde tanımıyor diye her şeyi yapar, içlerinde sevgi, korku,vicdan yok insanların. özellikle çocukların o ortamda bulunması, abi hack olmadan char dizilmiyor yaa demesi, sövdüğünüz adamın, ya hep bana yapıyorlardı, şimdide ben yapıyorum ne yapım demesi... kötü yani.
    neyi örnek alıp neyi alamayacağını bilemeyecek olan 15-16 yaş altına yasaklanmalı oyun, ülkemiz tc kimlik nosuyla girişi ayarlatmalı bu oyunun sahiplerine, çoluk cocuk girememeli.

Alıntıları Göster
    quote:

neyi örnek alıp neyi alamayacak yaşta olan 15-16 yaş altına yasaklanmalı oyun, ülkemiz tc kimlik nosuyla girişi ayarlatmalı bu oyunun sahiplerine, çoluk cocuk girememeli.

Iste ben bunu istiyorum. Zor ama imkansiz degil. Belki K2 uzerinde baski yada talep olsa neden olmasin boyle bir sistem. Hem oyunda BEBELER olmazsa oyunda bence keyifli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

neyi örnek alıp neyi alamayacak yaşta olan 15-16 yaş altına yasaklanmalı oyun, ülkemiz tc kimlik nosuyla girişi ayarlatmalı bu oyunun sahiplerine, çoluk cocuk girememeli.

Iste ben bunu istiyorum. Zor ama imkansiz degil. Belki K2 uzerinde baski yada talep olsa neden olmasin boyle bir sistem. Hem oyunda BEBELER olmazsa oyunda bence keyifli olur.

Sizce K2 bunu yapar mı? Oyunda oyuncu sayısı ciddi şekilde azaldı ve k2 nin büyük geliri bu çocuk dediğiniz kisimden geliyor. Ayrıca koxp, düpe yapanların büyük çoğunluğunun çocuk olmadığına dikkatinizi çekerim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.