Şimdi Ara

wow değişenlerden sonra karakterlerimi bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler 4-5 sene sonra wow classic için oyunu indirdim girmek için girmişken normal wow girip bir bakim dedim ama sanki yeni hesap açmışım gibi hiç bir karakter gözükmüyor. Zaten battle.net de gitmiş sanırım direkt blizzard programından giriyorsunuz. Benim paketlerim falanda gözükmüyor daha önceki wowların ek paketleri hatta diablo 3 kayıtlıydı oda gözükmüyor. Ne yapmam lazım aynı kullanıcı adı ile giriş yaptım yani yani yeni hesapta açmadım. Şifremi de hatırladım kabul etti başka birşey mi yapmam lazım acaba ?

• clientler farklı eğer classic client açarsanız birşey gözükmez. launcherda "versiyon world of warcraft" deneyin belki bu yüzdendir.
  • Hirbag kullanıcısına yanıt
    Yok normal oyunu açtım onda da gözükmüyor. Zaten blizzardın sitesine girince kayıtlı oyunlar kısmında da hiçbir oyun gözükmüyor. Wow dışında diablo 3de vardı hatta bir ara bu anahtar şeklinde şifreleme yapan bir alet vardı onu bile kullanıyordum şimdi onu sormadan direkt oyunu açıyor. Bir yerden taşıma falan mı yapmam lazım ama aynı kullanıcı adı ve şifresi ile de girdim oyuna.
  • serveri hatirliyorsaniz char geri getirme tusu ile deneyin silinmis hack olayi da olmus olabilir bir karisiklik var belli ki kolay kolay yuksek lvl char kaybolmaz databaseden. satin alinan oyunlar icin gecmis transaction kismina bakin bir de isterseniz. authenticator ayni bilgisayar ve baglantiyi guvenli sayabiliyor ccleaner gibi derin temizlikler yapmadiysaniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hirbag kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yardımın için. Geçmiş oyunlar için kayıtlı oyun kısmına baktığımda blizzardın sitesinden boş gözüküyor. Serverleri hatırlamıyorum ama 3-4 serverda toplamda 10 yakın karakter vardı. Yani bir hack olacağını sanmıyorum zaten authenticator varken yapabileceklerini de sanmıyorum. Oyuna 5-6 sene önce girmiştim en son. Hatta ozamanlar battle.net üzerinden işlem görüyordu üyelikleri falan oradan alıyordum. Şimdi blizzardın sitesine geçmiş acaba bir taşıma falan mı yapmam lazım çok mantıklıda gelmiyor ama. Söyle daha iyi izah edim ben oynarken Lich king paketi vardı ondan sonra hiç oynamadım.
  • Blizzard 2013'te Battle.Net uygulamasını aktive etti. O zaman, eski wow hesaplarının Battle.net'le birleştirilmesi süreci vardı, yanılmıyorsam birkaç yıl devam etti. Daha sonra bu olay ve web sayfası kaldırıldı. Blizzard'ın 'şu kadar süre sonunda karakterleri sileriz' gibi bir politikaları olduğunu sanmıyorum. Her ne kadar 10 yıl da geçmiş olsa, kesin çözüm için müşteri hizmetleriyle iletişime geçip, durumu anlatmanız gerekiyor. Bugün bunu yapın, haftasonuna kalmadan karakterlerinize kavuşun
  • emrecanonline kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim gönderdim bakalım ne olacak. Ama bunu maden değiştiriyorlar otomatik olarak kendilerinin değiştirmesi gerekmiyor mu illa bunu kullanıcıya bırakmaları çok ilginç. O kadar paket alıyorsun oynuyorsun değişimini de bir zahmet kendi yapsın.
  • Ticket attım 3 gün önce hala bir cevap gelmedi hani çok zor bir soruda sormadım Kaç günde cevap geliyor ticketlere acaba ?
  • eu.battle.net
    Contact Support - Blizzard Support
    https://eu.battle.net/support/en/help/product/wow
    adresinden değil mi?
  • emrecanonline kullanıcısına yanıt
    Aynen oradan attım. Hatta girince açık olarak gözüküyor.
  • EjderLefLef kullanıcısına yanıt
    Noelden dolayı bir gecikme olabilir, yoksa 3 gün süren bir ticket ben hiç denk gelmedim. Umarım çözerler en kısa zamanda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.