Şimdi Ara

Wow Destek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerdede bir konu açmıştım başlıyorum diye. Oyuna başladık 20 lvl'de olduk fakat sorum burda devreye girior. Oyuna devam edebilmek için aylık ücreti yatırmak mı yoksa clasic mode cd'sini almak mı gerekli.? Ayrıca classic mod 1 Ay free oynamamıza izin verior. 2.oyun da böyle bi ozelliği war mı ?

• beyler benımde merak ettiğim bir konu..Yardımlarınızı bekliyorum..
  • Siteden upgrade yaptırman yada kutulu classic oyun alman gerekiyor.Tavsiyem dijital aktivasyon yapıp devam etmeniz,1 ay ücretsiz olarak devam edebilirsiniz upgrade ile yada kutu satın alarak.
  • classic oyunu alacaksın işte.artık classic oyunla 1. ek paket (TBC) birleşti ayrıca. TBC den sonra WOTLK ve cataclysm alacaksın sırasıyla. classic in cd keyini girince 1 ay bedava oynuyorsun daha sonra aylık ücret ödemen lazım ve diğer paketlerde bedava oynama süresi vermiyor
  • @hacıkafir teşekkurller oncelikle yardımcı oldugun için . siteden upgrade yapma ucreti ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsea

@hacıkafir teşekkurller oncelikle yardımcı oldugun için . siteden upgrade yapma ucreti ne kadar ?

Oyunu bırakalı uzun süre oldu,ama haberlerini takip ediyorum bir bilgim yok.
  • @celades heh öğrenmek istediğim buydu. şimdi dielim ben d&r 'dan 30 liralık 1 .oyunu aldıgımda 2.oyunda içindemi gelio yani lvl 60 diilde 70 e kadar mı oynuyabiliorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

quote:

@hacıkafir teşekkurller oncelikle yardımcı oldugun için . siteden upgrade yapma ucreti ne kadar ?

Oyunu bırakalı uzun süre oldu,ama haberlerini takip ediyorum bir bilgim yok.

14 euro diyor baktım .

Aynı zamanda eğer uygunsan msn yada facebooktan seninle oyun hakkında gorusebilirmiyim ?

• quote:

@celades heh öğrenmek istediğim buydu. şimdi dielim ben d&r 'dan 30 liralık 1 .oyunu aldıgımda 2.oyunda içindemi gelio yani lvl 60 diilde 70 e kadar mı oynuyabiliorum ?

hiç uğraşma dnr la falan ya kendi sitesinden upgrade et ya da gittigidiyordan cd-key al.sanırım 22 tl falandı GG de. evet 60 değil 70 levela kadar yükselebiliyorsun
  • Kardesim guzel anlatmissin fAkat bm internetten alma gibi bi firsatim yok . Ben burdan simdi ilk paketi alsam o cd keyle 70 e kadar kasabilir miyim . Cnku burda kutusunda icinde falzn demior we aldiktan sonra pisman olmak istemiorum ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardesim guzel anlatmissin fAkat bm internetten alma gibi bi firsatim yok . Ben burdan simdi ilk paketi alsam o cd keyle 70 e kadar kasabilir miyim . Cnku burda kutusunda icinde falzn demior we aldiktan sonra pisman olmak istemiorum ..

şunu alırsan sorun çıkmaz bunda ilk iki oyun var.görevliye özellikle söyle "battlechest" istediğini

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

Kardesim guzel anlatmissin fAkat bm internetten alma gibi bi firsatim yok . Ben burdan simdi ilk paketi alsam o cd keyle 70 e kadar kasabilir miyim . Cnku burda kutusunda icinde falzn demior we aldiktan sonra pisman olmak istemiorum ..

http://www.dr.com.tr/0000000243802,0000000256703/Eser/Yazilim/Oyun/Online/WOW-Battlechest-PC

şunu alırsan sorun çıkmaz bunda ilk iki oyun var.görevliye özellikle söyle "battlechest" istediğini

Yani classic ten baskasında cd key yok yanlıs anlamadım dımı?

• Tek tek uğraşma bence nasıl olsa bir aya kadar 70 lv olursun hepsini al dr biraz pahalı gibi

burda daha uygun bi göz at istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutu35

Tek tek uğraşma bence nasıl olsa bir aya kadar 70 lv olursun hepsini al dr biraz pahalı gibi

burda daha uygun bi göz at istersen.

inanılmaz pahalı...

www.sanalsaray.com
    IIS 10.0 Detailed Error - 404.0 - Not Found
    http://www.sanalsaray.com/Kategori/WOW_FULL_PAKET_5_in_1/10/261/2829

• hocam sende benim gibi koleksiyon meraklısı isen oyun paketlerini dvdlerini al derim çok şık duruo battlechest gayet mantıklı ben zamanında 2 sine 50 vermişdim
  • hocam battle chest aldık başladık allahın izni ile :D şu saatlerde de kasmaya dewam ediyoruz. teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.