Şimdi Ara

WOW dual screen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Herkese selam. Bende 4870 ekran kartı ve 2 tane LCD mevcut. Wow da ana ekranda oyunu 2. ekranda da addonlar veya haritayı açmak istiyorum. Böle bişi mümkün mü? google de aradım birkaç resim gördüm yapan var ama nasıl olacak anlayamadım. Bilgisi olan ver mı? Teşekkürker....

• pek mantıklı görünmüo. öyle birşey olması için acc i iki kere acman gerekir ki bu da imkansız
  • Multibox diye bir olay var.. celadesin dedigi gibi 2 ayrı accountu(16ya kadar yapılabiliyormuş) aynı kontrolerle oynuyorsun ama tek wowu 2 ayrı ekrana yaymak mümkün değil sadece aynı görüntüyü 2 ayrı ekrana açabilirsin.. bu da wowun değil ekran kartının özelliğidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Multibox diye bir olay var.. celadesin dedigi gibi 2 ayrı accountu(16ya kadar yapılabiliyormuş) aynı kontrolerle oynuyorsun ama tek wowu 2 ayrı ekrana yaymak mümkün değil sadece aynı görüntüyü 2 ayrı ekrana açabilirsin.. bu da wowun değil ekran kartının özelliğidir..

Multiboxing Ayrı bir Olay ..
    İnternette Mevcut Yapılışları Bir araştır derim

http://www.wow.com/2007/05/11/dual-heading-and-wow-a-how-to-guide/

• multibox yapanlardan nefret ediyorum
  • yok arkadaşlar beceremedim. Bunun ayrı bir driver ı mı oluyor yada 5800 serisimi lazım çözemedim.
  • Biz iş yerinde sunum yaparken ATİ Ekran kartı olan bir notebookda dediğin olayı yapıyoruz. Notebook'un ekranında masa üstü gözüküyor, projeskiyonda ise yapıcağımız sunumu koyuyoruz. Ekranın soluna mouse getirip devam ettirdiğimizde projeksiyondaki görüntünün içine giriyor mouse ve ordan herseyi konyrol edebiliyoruz(notebook'un ekranında mouse kayboluyor). Sorun wow için bunu olurmu. Cartographer gibi bir map add-on'u kullanırsan bu yöntem ile hariyatı ekranın soluna tasıdığında(en sola) otomatikman diğer ekrana geçmesi lazım. Simdi notebook yanımda olmadığından anlatamıyacağım ama ATİ kartın var ise kolaylıkla çözebileceğin birsey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.Ekranda sadece Harita ve addonların gözükmesi başka hiçbirşeyin görüntülenmemesi zor sanki.

2 ekranla zaten kullanabilirsinde .
  • ATI Catalyst Control Center'dan ayarlanılabiliyor ancak oyun'da hiç denemedim, mantık olarak ise ekranı genişletmiş oluyor, yani masa üstü monitör'de gözükürken herhangi bir program açtığın vakit onu ekranın iyice sağ tarafına kaydırdığın zaman yada sol tarafa bunu ayarlayabiliyorsun diğer monitör'e, televizyona, vs'ye geçiyor.
  • Arkadaşlar ekran kartı ayarlarında 2 seçenek vardır.. bu ati, nvidia veya duyulmadık bir üretici olsada evrenseldir.. ya görüntüyü 2 ekranada aynen klonlarsınız yada extend edersiniz(yayarsınız).. aynı görüntüyü 2 ayrı ekrana basmak zaten en basit olay.. görüntüyü extend etmeye gelirsek windows 2 boyutlu oldugu için bu mümkün normalde 2 monitoründe benzer özelliklerde oldugunu varsayarsak 1280x1024 çözünürlük yerine 2560x1024 çözünürlükte kullanmış oluyorsunuz.. ama wowda bu tip bir çözünürlük desteklenmediği için böyle bir şey yapmak mümkün değil.. oyunun bu tip çift ekrana görüntü vermeye destek vermesi gerekiyor.. diğer ekrana taşacak kısımda neler gösterilecegini programlaması ona göre görüntüleri render etmesi gerekiyor.. Ancak ekran kartınızın dizaynına göre oyunu en yüksek çözünürlüğe çekip oyundan bagımsız olarak memoryde hazırlanan görüntüyü 1 ekran yerine 4 veya 16 ekrana yaymak mümkündür.. ama ekranların kenarları çok kalın oldugu için çok kötü gözükecektir.. bu yüksek çözünürlükte bir görüntü dosyasını resim programı ile 16 parcaya bölüp ayrı ayrı kagıtlara print edip yanyana yapıştırarak büyütmekten farksız, zorlama bir olay olacaktır..

Eğer bir ekranda oyun oynayım diğerinde oyun olmasın word, excel, film, mp3 takılayım diyorsanız tek yapmanız gereken oyunun görüntü ayarlarına gelip oyunu windowed moda getirmek.. ben 2.ekran baglantısını LCD TVye bagladım.. bir yandan ben oyun oynarken, evdekilere divx film açabiliyorum.. harici ve onboard seskartlarını aynı anda kullandıgım için oyun sesine karısmadan filmi ses sisteminden izleyebiliyorlar.. bende ventrilo ve oyun sesini onboard ses kartından kulaklıkla kimseyi rahatsız etmeden dinleyebiliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.