Bildirim
WoW dunyasinda yasadigimiz en 'epic fail' durumu paylasiyoruz (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
@t3
Bu nasıl?
(birçoğunu anlayamıyorum bile ya )
Bu ne ya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 21 Eylül 2011; 11:56:49 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kril
@t3
Bu nasıl?
(birçoğunu anlayamıyorum bile ya )
Bu ne ya?
PUHAHAHAHAH Bu bizim pasta üzerine "Leasing"i kodlamak gibi olmuş.
Epic faile gelirsek;
Lvl 60 yeni olmuşuz, 15 kişi UBRS raid. Dal'Rend dövüşü. Moblar kapıdan dalga dalga geliyorlar.
Yanlarda 2 adet balkon birinde Neferian ve Dal'rend ötekinde lvl 60 acımasız eliteler(o zamanlar elite görünce korkardık)
Ben süper(!) hunter, pet sürekli agresifte, multishot, arcane shot ,aimed shot spam.
Hedef ölmek üzereyse hemen yeni hedefe Tab tuşuyla geçerdim.
Burada da aynısını yaptım ve hop balkondaki elite gruba Multishot.
Odaya doluşan 20 mob ve wipe.
Raid leader "WTF how we pulled that balcony!!!! Damn buggy game... " Blizzarda ve oyuna diz boyu küfürler ve arkada feign death yaparak kurtulan sadece ben.
Daha herkes yeniydi de kimse anlamıştı benim çektiğimi :)
-
Konuyla ilgisiz oluyor, ama bazıları harbi süpermiş.
(Kimse de bişi dememiş yalnız. )
-
oyua ilk burning legionda ally olarak catastropheda başladım ve ozamanın en iyi türk guildlerindendi.hunter aç peti var daha kolay kasarsın dedilee bende hunter açtım.neyse questlere başladım ozaman quest helper gibi addonlar hak getire level atladıkca görevlerin yerlerini bulamaz oldum.arkadaşımı yardıma çağırdım 15 20 dakika geçti eleman yok bende whisp.den saydırmaya başladı niye yardıma gelmiyorsun bir saattir bekliyorum v.s. çocuk illah etti omw yazdı benim cevap omw neresi söyle oraya gelim :-) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf
Nefarian kesmeden hemen önce ark whisp attı bu moonkin druidde spiritli itemler var diye bende adama sordum healer mısın diye hayır dedi o zaman bunların işi ne noobmusun falan dedim feci fail olmuştum.
nicke bakmadan aynısını bi arkadaşım yapmıştı dicektim sen zaten o arkadaşımmışsın -
quote:
Orijinalden alıntı: benisecbeni
Bu çok bombaymış -
quote:
Orijinalden alıntı: benisecbeni
bunlar legendary fail olmuş...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X