Bildirim
Wow-europe
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
firefoxu dene. -
flash animasyonu/resmi bol sitelere explorerla girmekle cebelleşmeyin. Firefox kesinlikle daha iyi. -
eğer ie 7 kullanmıyorsan onu yukle. ben ie 7 ile sürekli giriyorum sorun yok. -
Aynı sorun bendede varyaw her siteye giriyo wow-europede bir sorun var çözemedim ıe7 de kurdum oda olmuyor.her zaman tempory internet files silerken yanlıslıkla sadece temp yazanı içindekileri sildim ondan sonra olmaya basladı yada ben öyle sanıyorum.neyse çözüm bulursan bana cevap verirsen sevinirim abi yada ben sana yazarım bulursam -
ne buluyosunuz su IE de anlamadım fırefox kullanın sorun yasadıgım bı sıte hatırlamıyorum -
eet firefox kurdum ve sorun köküne kdar çözüldü siteye girdiğimde bişeylere tıklamaya korkuyodum hata vercek diye ama firefox hakkaten iyiymiş -
Firefox kurun hayatınızı yaşyın kesinlikle reklam değil . Ben kullanmaya başlayalı ie nin yüzüne baktığım yok. Sadece Bazı sitelerde Formlar düzgün gözükmüyor. BKNZ: Gold bilgisayar o zaman ie yi mecburen kullanıyorum.
Ayrıca firefox un kullanışlılığı ie yi ikiye katlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X