Şimdi Ara

Wow Excalibur alliance guild

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, öncelikle biz kimiz: tbc nin başlarında oyuna başlamış ve mop ın cıkmasıyla orjinali bırakmış 3 arkadaşız, tbc sürümü olan iyi bir Server ararken burayı bulduk, amacımız pve ve pvp de eskiden aldığımız keyifi yeni arkadaşlarla tanışarak beraber yaşamak. Horde ler ile ortak progress yapılabiliyor bu durumdan dolayı horde tarafında kardeş bir Türk guildimiz var, ortak olarak karazhan, za ve 25 man yapmak istiyoruz.
    Sizde bu yolda bizimle beraber olmak isterseniz aramızda daima bir yeriniz var. ( rp yapmak isteyen arkadaş larıda bekleriz) servera yeni başlamak isteyen yoldaşlara da elimizden geldigince yardımcı oluruz. Oyun içinde glonin yada karluk la irtibata geçebilirsiniz, iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• devamlı online misiniz ?
  • Hergün Online oluyoruz,ayrıca raidcallı aktif olarak kullanıyoruz oyunda iken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün burada başladım Ally Rogue açtım bir tane kasıyorum daha iyi bir server bulamazsam burada devam ederim. Oyun içinden sizinle iletişim kurmaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi we[AGRA] -- 29 Şubat 2016; 10:14:09 >
  • Hala Türk guildi olma ihtimali var mı :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.