iyi günler. wow u klasör olarak arkadaşımdan kopyalamıştım 2 hafta önce , 2 haftadır sorunsuz oynamaktaydım fakat bu sabah bilgisayarı açtığımda wow exe sine tıkladığımda kısa bi süre için msdos ekranı açılıyor ve ardınan hemen kapanıyor bir çözümü varmıdır re-install yapmalımıyım?
arkadaştan wow exe aldım fakat şimdi de exe ye tıkladığımda failed to open archive interface.MPQ diye bir hata veriyor interface wtf cart curt sildim hala aynı?
quote:
Orjinalden alıntı: Mayiisa
iyi günler. wow u klasör olarak arkadaşımdan kopyalamıştım 2 hafta önce , 2 haftadır sorunsuz oynamaktaydım fakat bu sabah bilgisayarı açtığımda wow exe sine tıkladığımda kısa bi süre için msdos ekranı açılıyor ve ardınan hemen kapanıyor bir çözümü varmıdır re-install yapmalımıyım?
Trojan mı var yoksa?
arkadaştan exe yi aldığımda o sorun kalktı fakan dediğim gibi 2. posttaki sorun var şu anda.
bence arkadasın harddiskte bad sector var yada hdd kafayı yemis.. güzelce formatla.. badsektörleri işaretlet.. sonra yeniden al arkadaşından WOWu..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme