Şimdi Ara

wow fps sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sistemim amd phenom(tm)II x4 955 processor 3.20 ghz 8gb ram ekran kartım geforce gtx 660

sistem baya eski farkındayım fakat levelling bölgelerinde 100 küsür fps alırken şehir içlerinde ve raidlerde fps 25 30 lara düşüyor kasma yapıyor. Sebebini acıklayabilir misiniz şimdiden teşekkürler.

• İşlemcin pek iyi değil.GTX 660 iyi bir kart.
  • Grimaniel kullanıcısına yanıt
    ilgin için teşekkür ederim önerebilecegin düşük maliyetli işlemci var mıdır?
  • emredonmez5454 E kullanıcısına yanıt
    Elinizdeki sistemi güncellemek için maalesef yok.

Burada bütçenize, sıfır mı yoksa ikinci el mi alacağınıza göre değişir öneriler.O yüzden ilk olarak buna karar verin.Ondan sonra yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AAA Oyunlarının minimum ekran kartı değil mi ? Wow için makül ekran kartı.
  • Raidlere özel grafik ayarı sekmesini işaretleyip orada minimum ayarı seçebilirsin. Sadece partcle densty(böyle yazılmıyor olabilir) ayarını bir kademe yükseltmen yeterli olur. Eski sistem (işlemcim x4 965 i 3.6ghz oc ile kullanıyordum ekran kartım hd7850) raidlerde 30un altına nadiren iniyordu. Şuan 60 fps sabit oynuyorum. İşlemci olarak ne kadar güç o kadar performans demek wow, grafiği kısarsın oynarsın ama online oyunda işlemci gücü önem kazanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredonmez5454

ilgin için teşekkür ederim önerebilecegin düşük maliyetli işlemci var mıdır?

işlemci değiştirince işlemciyee uygun anakart ve RAM almak da gerekli. dolayısıyla işlemci değiştirme işini düşük maliyetle halletmek imkansız.

hele ki wowda raidlerde falan iyi grafiklerle, addonlarla, iyi performans almak için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.