Şimdi Ara

Wow Free Month Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün battlenet hesabıma girdiğimde World of Warcraft'ı bir aylığına ücretsiz oynayabileceğimi farkettim. Şuan 25 gün kalmış. Oyunu indirecektim ama aklıma takılan bir şey var. Şuan oyunun boyutu 22 gb gösteriyor yani indirilecek olan 22 gb var. Bu 22 gb oyunun tüm paketlerini içeriyor mu ? Daha önce hiç WoW'la ilgim olmadığı için bilmiyorum. Oyunu oynayabilmek için başka şeyler de indirmem gerekir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cr1soLsay

Dün battlenet hesabıma girdiğimde World of Warcraft'ı bir aylığına ücretsiz oynayabileceğimi farkettim. Şuan 25 gün kalmış. Oyunu indirecektim ama aklıma takılan bir şey var. Şuan oyunun boyutu 22 gb gösteriyor yani indirilecek olan 22 gb var. Bu 22 gb oyunun tüm paketlerini içeriyor mu ? Daha önce hiç WoW'la ilgim olmadığı için bilmiyorum. Oyunu oynayabilmek için başka şeyler de indirmem gerekir mi ?

Evet tüm paketlerin içeriğini indiriyor ama sende mists of pandaria ek paketinin keyi girilmedi ise sadece 85 den yukarı cıkamazsın mop haritalarına gidemezsin falan ama mop keyini girersen hesabına bunları yapabilirsin yani ekstra birşey indirmene gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Orijinalden alıntı: cr1soLsay

Dün battlenet hesabıma girdiğimde World of Warcraft'ı bir aylığına ücretsiz oynayabileceğimi farkettim. Şuan 25 gün kalmış. Oyunu indirecektim ama aklıma takılan bir şey var. Şuan oyunun boyutu 22 gb gösteriyor yani indirilecek olan 22 gb var. Bu 22 gb oyunun tüm paketlerini içeriyor mu ? Daha önce hiç WoW'la ilgim olmadığı için bilmiyorum. Oyunu oynayabilmek için başka şeyler de indirmem gerekir mi ?

Evet tüm paketlerin içeriğini indiriyor ama sende mists of pandaria ek paketinin keyi girilmedi ise sadece 85 den yukarı cıkamazsın mop haritalarına gidemezsin falan ama mop keyini girersen hesabına bunları yapabilirsin yani ekstra birşey indirmene gerek yok

Yok zaten dediğim gibi hiç wow oynamadığım için sadece eğlencesine girip oynayacağım bir süreliğine. Çok teşekkürler ilgilendiğin için.

• cr1soLsay C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim iyi eğlenceler ^^

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neye göre veriyolar bu beleş wowları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

neye göre veriyolar bu beleş wowları.

Hearthstone oynayanlara yolluyorlar sanırım. Hesabı US üzerine kayıtlı olanların hepsine yollamışlar. EU'ya rastgele yolluyorlar.
  • Hearthstone oynamayanlar **** yedi sanirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

neye göre veriyolar bu beleş wowları.

Bilmiyorum sadece open betadan beri Hearthstone oynuyorum.
  • Hocam hayatının hatasını yapiosun biz o hatayı 2005 lerde falan yaptık sakın. Yaklaşma patlar valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukti

Hocam hayatının hatasını yapiosun biz o hatayı 2005 lerde falan yaptık sakın. Yaklaşma patlar valla.

Yok zaten devamı gelmez malum para olayı :D
  • eu'da 1 aylık free vermişler hs'dan dolayı, frozen acc var zaten, ona ekleyebilseydim iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

eu'da 1 aylık free vermişler hs'dan dolayı, frozen acc var zaten, ona ekleyebilseydim iyiydi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.