Şimdi Ara

WOW Hakkında hiçbişey bilmeyen yeni oyuncu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam , yaşım 27 ismim Onat. Şu world of warcraft akımına bende katılayım dedim. Yıllardır direndim oynamadım , açıkcası korktum çok geç kaldım diye. Skiller falanda çok göz korkuttu bi bakıyosun 50 tane skill var slotlarda e haliyle hangi birini nasıl öğrenicem derdi oluyo insanda. Yeter artık direnmek bir yere kadar kısacası :) Geçen gün üyelik açıp 1 aylık deneme hesabıyla bi girdim baktım hoşuma gitti. Şimdi rusya üzerinden vpn ile hesap açıp oyunu alıp başlamak istiyorum daha hesaplı olsun. İlk etapta lore'u öğrenmek için görevleri takip etmek , karakterleri ırkları tanımak , kitap okur gibi yavaş yavaş sindire sindire oynamak istiyorum. Tabi bu süreçte gerek bilgi açısından destek olacak gerekse macerada yoldaş olacak bir veya birkaç arkadaş arıyorum. Dediğim gibi ilk amacım wow evrenini anlamak lore'u öğrenmek. Öyle pvp ile falan hiç işim olmaz yani bir süre. Ticarete bayılırım kervan balıkçılık vs çok severim bunlara bulaşabilirim ve görevlere devam ederim. Şuan işsizim yani tüm gün online olabilirim tabi hep böyle gitmez :)

• tavsiyem hiç başlama oyun ÇÖÖP balon balon balon

oyunda meslek vs olayı farklı çöp çiçek ot taş toplamada para olur oda paket başında şuan meslekte para yok craft sistemi çöp

pvp si çöp oyunda balanced in b si yok klaslar arasında uçurum fark var rogue veya demon hunter oynıyacan rog oyna bok ol gene parti bulursun balanced olmayan oyunun pvp sindne bişi bekleme

pve
    TEK BİRŞEY DİYECEM BUNU OKU OKU OKU 20 TANE ELİ AYAĞI OLAN KANKAN YOKSA BAŞLAMA OYUNA ÖZELLİKLE ELİ VE AZ BEYNİ OLACAK NİYEMİ WOW dunyanın en kötü oyuncu kitlesine sahip o kadar kötü oyuncu varki sayısı inanılmaz oyunda gram zevk alamassın 3 4 kişi bile olsanız mplus tan zevk almassınız tr de oynıyanların %98 i memur kesim hardcore oyuncu olmayan oyunda (memur arkadaşları kötülemek için demiyorum)

KESİNLİKLE PİŞMAN OLACAKSIN

100 den fazla mmo denedim wow 6 ay oynadım 10 arkadaş başladık o denediğim 100 oyunda zamanımın boşa gittiği tek oyun

• O kadar mı ya bak şimdi zaten zor ikna etmiştim kendimi şimdi bi tırstım gene. Aslında Lost Ark a başlıyım diyodum ama ona da 2 3 sene emek verip sonra oyuncusu kalmayınca emek boşa gitsin istemiyorum. Wow da en azından o garanti var yani oyuncusu azalacak emeğinin boşa gideceği bir oyun değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun öncelikle. kervan tarzı birşey yok oyunda onu söyleyeyim.

meslekler balık tutma, çiçek toplama, maden kazma vs. gibi klasik meslekler ve detaylı değiller. bunun dışında oyunun marketi oldukça canlı ve al sat yapıp oyun içi gold kasabilirsiniz.

oyunda birlikte oynayacak arkadaş vs. bulmak için elbette bir türk guildine girmeniz faydalı olacaktır, bunun için horde tarafında twisting nether, alliance tarafında silvermoon türklerin yoğun oynadığı serverlar. mutlaka türk guildi bulabilirsiniz rahat bir biçimde.

lore'u oynarken öğrenmek elbette en güzeli fakat egzolinas isimli youtube kanalında yayınlanan azeroth sohbetleri lore içerikli videolardan oyunun hikayesi hakkında çok faydalı bilgiler edinebilirsiniz.

wow'un en ölü hali bile birçok mmorpg'ye göre iyi o açıdan sizi fazlası ile tatmin edecektir.
  • amops2 A kullanıcısına yanıt
    Kardeş güldürdün vallahi gece gece hani dediklerin doğrudur ona bisey demem de yani güldüğüm şey belli ki baya darlanmışsın oyuna :D inanırım ama, haklısın sanırım. Kitlenin çöp olduğuda belli. Balance konusunu ben de fark etmiştim. Zaten çogu wow oyuncusu PVE yapıyor amip gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam aion ,black desert ve türevi kore mmo larını oynamış gelmiş wow a çöp diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

tavsiyem hiç başlama oyun ÇÖÖP balon balon balon

oyunda meslek vs olayı farklı çöp çiçek ot taş toplamada para olur oda paket başında şuan meslekte para yok craft sistemi çöp

pvp si çöp oyunda balanced in b si yok klaslar arasında uçurum fark var rogue veya demon hunter oynıyacan rog oyna bok ol gene parti bulursun balanced olmayan oyunun pvp sindne bişi bekleme

pve
    TEK BİRŞEY DİYECEM BUNU OKU OKU OKU 20 TANE ELİ AYAĞI OLAN KANKAN YOKSA BAŞLAMA OYUNA ÖZELLİKLE ELİ VE AZ BEYNİ OLACAK NİYEMİ WOW dunyanın en kötü oyuncu kitlesine sahip o kadar kötü oyuncu varki sayısı inanılmaz oyunda gram zevk alamassın 3 4 kişi bile olsanız mplus tan zevk almassınız tr de oynıyanların %98 i memur kesim hardcore oyuncu olmayan oyunda (memur arkadaşları kötülemek için demiyorum)

KESİNLİKLE PİŞMAN OLACAKSIN

100 den fazla mmo denedim wow 6 ay oynadım 10 arkadaş başladık o denediğim 100 oyunda zamanımın boşa gittiği tek oyun
    o 100 den fazla mmorpg yi bir sayarmısın ona göre değerlendirelim

10 tanesini say yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 21 Haziran 2019; 11:47:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.