Şimdi Ara

Wow hakkında sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askerde oldugumdan dolayı pek takip edemiyorum ama 2 soru takıldı aklıma cevaplarsanız sevinirim.

1- Wowu sadece bfa olarak alsak yeterli mi? yoksa battlechest + bfa olarak mı almak gerekiyor? (wow hesabım yok)
    Yoksa bfa + süre olarak mı almak gerekiyor? ki battlechest zaten 30 gün veriyor ve battlechest + bfa almak daha hesaplı görünüyor o yüzden sordum blizzard shopta battlechest bulunmuyor aklıma takıldı.

2- bu soru biraz saçma olacak ama bm hunter normalde gun kullanıyor ama gunu transmogta long bow görüntüsü verebiliyor muyuz? soru saçma ama bm hunter oynayacağım için ve long bow hastası oldugum için bu soru önemli

• bir sorum daha olacaktı.

Level cap muhabbeti vardı. Şuan transmog kovalamak için eski raidlere girip hızlıca temizleyemiyor muyuz? tek başımıza mesela wod daki raidleri tek temizleyemez miyiz?
  • Merhaba, öncelikle hayırlı tezkereler dilerim.
    1- BFA yeterli değil, battlechestle birlikte almanız gerekli.
    2- Hayır, yalnızca silah sınıfına ait transmogları kullanabiliyorsunuz. :) Ama yine de, belki addon falan vardır bilemiyorum tam olarak.

+
    Son levela ulaşmış ve ortakarar bir gear'a sahip karakterle eski içeriği solo yapabilirsiniz, elbette birkaç tanesi hariç :D mesela ilk raidlerden de olsa blackwing's lair zor olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 3 Eylül 2018; 9:34:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Merhaba, öncelikle hayırlı tezkereler dilerim.
    1- BFA yeterli değil, battlechestle birlikte almanız gerekli.
    2- Hayır, yalnızca silah sınıfına ait transmogları kullanabiliyorsunuz. :) Ama yine de, belki addon falan vardır bilemiyorum tam olarak.

+
    Son levela ulaşmış ve ortakarar bir gear'a sahip karakterle eski içeriği solo yapabilirsiniz, elbette birkaç tanesi hariç :D mesela ilk raidlerden de olsa blackwing's lair zor olabilir...
    2- de yabancı forumlarda gun, long bowa transmıg olabiliyor yazıyor kafam karıştı buna keşke kesin cevap bulabilsem sırf gun kullanıyor diye bm hunter oynamam 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden macro ile transmog oluyordu artık oluyor mu denemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.