Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

wow hakkında yardımcı oLursanız sevirinirm ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ArkdaşLar biz Aion Online ni birakıp Wow oynamayı dusunuruyoruz arkadas grubumuzLa..

PvP icin hangi Karakterleri önerebiLirsniz hangi karakterlerin hücum gücü yüksektir..

Yardımcı oLursanız sevinirim

Tesekkur ederim..

• Öncelikle şunu diyim çok iyi bi karar vermişsiniz aion'u bırakıp wow'a başlamakla :D Pvp olarak tüm karakterler iyidir, ama hücum gücü yüksek pvp ' de öne çıkan karakterleri sorarsanız Melee olarak : Rogue Caster olarak : Warlock,

Ama pvp çok farklı birşey pve'ye benzemez, sonuçta pve yaparken düşündüğümüz tek şey : "Bu mob'a nasıl daha hayvani vururum" ' dur. Ama pvp'de ise "karşımdaki rakibi nasıl safdışı bırakarak öldürürüm" 'dür. O yüzden herşey 10k üstü crit atmak değil.
  • ÖnceLikLe biLgi verdigin icin tesekkur ederim ..

Sence ne acmaLıyım oyunu biLmiyorum bi karakter acıcam 2 gun sonra sıkıLmakta istemiyorum

ben pvp y seven bi insanım varsa su karakter iyi su karakterin su ozelligi kotu soyLerseniz sevirim smdiden tskkur ederim.
  • Benim için Rogue ile iyi oynamak sanat yapmaya benzer,çok keyiflidir.Caster class olarak Mage en iyisidir ; pvp videolarına baktığında da Mage ve Rogue videoları çogunlukta.Ama yinede başkalarının dediğine göre seçme.Birkaç saatini ayırıp Classların Talentlerine bir göz at,en iyi pvp videolarına biraz bak ; kafanda canlandır hangisiyle oynamak bana keyif verir diye ki sonra pişman olmayasın.
  • biLgiLendirdigin icin tesekkur ederim ..
  • Talentler için :http://www.wowhead.com/?talent
    Sınıfların skilleri için :http://www.wowhead.com/?spells=7.8.8 (üst taraftan değiştrebilrsin classı)
    Video seyretmek için :www.warcraftmovies.com

Rica ederim ne demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyAK -- 23 Ocak 2010; 15:11:08 >

• cok saoL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardımcı olurmusunuz
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rogue veya warrior ile başlamada ne yaparsam yap
  • wow 'a yeni başlayacaksan cd-key leriwww.wowpazar.com dan almanı tavsiye ederim. Hep telefon ile 7/24 cenlı destek veriliyor, hemde fiyatlar gayet ucuz.
  • bu aksam arastırıp almayı dusunuyoruz ..

Benim bi sorum daha oLucak turkLer hangi serverda yogunLukta onu ogrenebiLirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacikmavi

bu aksam arastırıp almayı dusunuyoruz ..

Benim bi sorum daha oLucak turkLer hangi serverda yogunLukta onu ogrenebiLirmiyim

bence sen ne tür seyleri seviosun onları anlat ki biz de sana daha mantıklı tavsiyelerde bulunalım

server konusuna gelince horde olmak istersen dunemaul derim. ally hakkında bilgim yok
  • 4 kisiLik bi grubuz biz atacker 1 de healer acmak istiyoruz ama oyunu biLmiyoruz oynamadk daha once

horde acmayı dusunuyoruz turklerin oldugu server da oynamak istiyorz amacımız anlasabilmek birbirimize yardımcı olabilmek ..

birde oyunu indirp cd kep almamız yeterlimi yoksa cd sinle birliktemi alamlıyız?

suan dusundurmuz rogue , mage , warlock , priest

bize yardımcı olursanız sevinirim ilerde sizlerle beraber zevklen oynamak istiyoruz..

birde horde lerde rogue nin hangi ırkı daha iyi? bunu merak ediyorum
  • quote:

4 kisiLik bi grubuz biz atacker 1 de healer acmak istiyoruz ama oyunu biLmiyoruz oynamadk daha once

horde acmayı dusunuyoruz turklerin oldugu server da oynamak istiyorz amacımız anlasabilmek birbirimize yardımcı olabilmek ..

birde oyunu indirp cd kep almamız yeterlimi yoksa cd sinle birliktemi alamlıyız?

bize yardımcı olursanız sevinirim ilerde sizlerle beraber zevklen oynamak istiyoruz..

turklerin en bol oldugu yer burning legion oyun yukluyse cd key yeterli rogue için undead
  • quote:

4 kisiLik bi grubuz biz atacker 1 de healer acmak istiyoruz ama oyunu biLmiyoruz oynamadk daha once

1)Türk horde ise dunemaula gelin.
    2)Oyunu nerden yüklerseniz yükleyin önemli değil. Cd key olsun yeter. Zaten oyun registry'ye kayıt yapmıyor. Yükle bir taşınabilir diske her yere taşıyabilirsin.
    3) Karakter seçimi tamamen zevkinize kalmış. rogue olarak ise, undead veya orc derim ben.

• aman ha sakın arkadası dinleyip burning legion da horde acmayın. horde olacaksanız dunemaul u secin. güzel ekip olmussunuz. bi tane de tank arkadasınız olsa lvl80 e kadar dungeon yaparak zevkle kasarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

aman ha sakın arkadası dinleyip burning legion da horde acmayın. horde olacaksanız dunemaul u secin. güzel ekip olmussunuz. bi tane de tank arkadasınız olsa lvl80 e kadar dungeon yaparak zevkle kasarsınız

turklerin bol oldugu yer sormuştu
  • 2 serverda bakıcaz arkdaslar bu aksam
  • Undead'in ırksal özelliğinin 1.si Will of the Forsaken dır.Bu özellik ile Druid'ün Hibernate ,Hunter'ın Wyvern Sting büyülerini (uyuturlar belli süre) engellersin...Warlock,warrior,priest 'ın Fear özelliğini (sağa sola çıldırmış gibi kontrolsüz koşarsın,charın kontrolü sende deildir belli süre) engellersin...Priest'ın Mind Control ünü(senin charını kontrol eder bir süre) engellersin.Cooldown u(yeniden kullanabilmen için geçen süre) 2dk.
    2.si Cannibalize denen yamyamlığıdır . Humanoid ve Undead formların cesedini yiyerek HP doldururlar.10 sn içinde toplam HP nin yüzde 30 u gibi birşey dolduruyor,baya işe yarıyor yani.Cooldown u 2dk.
    3.özellikleri Underwater Breathing denen(pasif özellik) su altında nefessiz kalma süren %233 daha fazla diğer ırklara göre.Suyun altında 10dk nefessiz kalabilrsin demek oluyor.

Orc ların özelliklerinin 1.si Blood Fury 15 sn atack gücünü yükseltir.Cooldown u 2 dk.
    2.si Hardines(pasif) : stunları resistlemeni sağlar %15 şansla.
    3.sü Axe Specialization (pasif) : 5 Expertise(düşmanın dodge/parry sini düşürüyor) veriyor fist weapon kullanırsan.

Bana göre bu özelliklere göre pvp için en iyisi undead ırkı ; Pve için orc diyebilirim ama çokta farkettirmez orc seçmen pve açısından.Undead ise pvp de fazlaca farkettirir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyAK -- 23 Ocak 2010; 20:06:25 >

• Trollü yazmayı unutmuşum
    1.özellikleri Berserking atak hızını 10sn için %20 artırır.Cooldown u 3dk.
    2.si Regeneration (pasif) ile HP yenileme hızı %10 daha fazla.
    3.sü Beast Slaying (pasif) ile Beast lere %5 fazla vuruyorsun.Bu özellik Pve için gerçekten çok iyi ama genede o kadar fark ettireceğine inanmıyorum.
    4.sü Throwing Weapon Specialization (pasif) ile Throwing Weapon ları için crit vurma şansını %1 artırır.
    5.si Bow Specialization (pasif) ile Bow un critic şansını %1 artırır.
    6.sı Da Voodoo Shuffle (pasif) özelliği ile hareketini yavaşlatan büyülerin,zehirlerin etkisini %15 azaltıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyAK -- 23 Ocak 2010; 20:04:29 >

• quote:

biLgiLendirdigin icin tesekkur ederim ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.