simdi den kolay gelsin :) Dk oynuyordum Mage'e gectim kesinlikle bana göre oyundaki en eğlenceli class .. Tavsiye ederim :)
9 LvL oLduk zevkLi bi oyuna benziyo hunter cok hosuma gitti server oLara dunemaula dayız horde olduk..
yardımlarınız icin tskkurler
Bir sorum var (yeni konu açmak istemedim). Nortrend de uçmak için illaki Cold Weather Flying'e sahip olmamız mı gerekiyor. Ben şimdi Artisan riding için para biriktiriyorum , boşuna mı alırım artisan ridingi ?
quote:
Orijinalden alıntı: caglarus
Bir sorum var (yeni konu açmak istemedim). Nortrend de uçmak için illaki Cold Weather Flying'e sahip olmamız mı gerekiyor. Ben şimdi Artisan riding için para biriktiriyorum , boşuna mı alırım artisan ridingi ?
bosuna almazsın. cold wather flying alsan bile arthisan riding e ihtiyacın olcak. ikisini de almalısın yani
quote:
Orijinalden alıntı: kacikmavi
9 LvL oLduk zevkLi bi oyuna benziyo hunter cok hosuma gitti server oLara dunemaula dayız horde olduk..
yardımlarınız icin tskkurler
HayırLı oLsun. quest heLper yükLemeyi unutma. LLL bu arada cold weather flying yada dalaran book almak zorundasın northrende uçmak istiyosan. bu arada honor hold'dan al artisan riding i 4.000 gold
Türklerin çok olmasından dolayı dunemaulda açmanız doğru ama gelmiş geçmiş en dandik battlegroup içinde pvp yapmaya çalışacağınızıda bilin.
quote:
Orijinalden alıntı: celades bosuna almazsın. cold wather flying alsan bile arthisan riding e ihtiyacın olcak. ikisini de almalısın yani
Güzel yazmışsın da artisan riding ile ben nortrendde uçabilecekmiyim ? Cold weather flying olmadan
quote:
Orijinalden alıntı: moffaka
Türklerin çok olmasından dolayı dunemaulda açmanız doğru ama gelmiş geçmiş en dandik battlegroup içinde pvp yapmaya çalışacağınızıda bilin.
BG bekleme süreleri cok kısa ama ally ın bariz üstünlüğü var battlegroupta. peki sen hangi battlegroup u tavsiye edersin horde için?
@caglarus
hayır sadece artisan riding yeterli degil. ancak onu da almak zorundasın sonucta
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme