Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

wow hakkında yardımcı oLursanız sevirinirm .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacikmavi

arkdaslar blod elf neden acamıyoruz???

blood elf acabilmek için The Burning Crusade ek paketine ihtiyacın var
  • anladık neden acamadıgımızı ..

suan oyundayım nickim soulex dunemaula servernda hordeyiz
  • simdi den kolay gelsin :) Dk oynuyordum Mage'e gectim kesinlikle bana göre oyundaki en eğlenceli class .. Tavsiye ederim :)
  • 9 LvL oLduk zevkLi bi oyuna benziyo hunter cok hosuma gitti server oLara dunemaula dayız horde olduk..

yardımlarınız icin tskkurler
  • Bir sorum var (yeni konu açmak istemedim). Nortrend de uçmak için illaki Cold Weather Flying'e sahip olmamız mı gerekiyor. Ben şimdi Artisan riding için para biriktiriyorum , boşuna mı alırım artisan ridingi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarus

Bir sorum var (yeni konu açmak istemedim). Nortrend de uçmak için illaki Cold Weather Flying'e sahip olmamız mı gerekiyor. Ben şimdi Artisan riding için para biriktiriyorum , boşuna mı alırım artisan ridingi ?

bosuna almazsın. cold wather flying alsan bile arthisan riding e ihtiyacın olcak. ikisini de almalısın yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacikmavi

9 LvL oLduk zevkLi bi oyuna benziyo hunter cok hosuma gitti server oLara dunemaula dayız horde olduk..

yardımlarınız icin tskkurler

HayırLı oLsun. quest heLper yükLemeyi unutma. LLL bu arada cold weather flying yada dalaran book almak zorundasın northrende uçmak istiyosan. bu arada honor hold'dan al artisan riding i 4.000 gold
  • Türklerin çok olmasından dolayı dunemaulda açmanız doğru ama gelmiş geçmiş en dandik battlegroup içinde pvp yapmaya çalışacağınızıda bilin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades
    bosuna almazsın. cold wather flying alsan bile arthisan riding e ihtiyacın olcak. ikisini de almalısın yani

Güzel yazmışsın da artisan riding ile ben nortrendde uçabilecekmiyim ? Cold weather flying olmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

Türklerin çok olmasından dolayı dunemaulda açmanız doğru ama gelmiş geçmiş en dandik battlegroup içinde pvp yapmaya çalışacağınızıda bilin.

BG bekleme süreleri cok kısa ama ally ın bariz üstünlüğü var battlegroupta. peki sen hangi battlegroup u tavsiye edersin horde için?

@caglarus

hayır sadece artisan riding yeterli degil. ancak onu da almak zorundasın sonucta
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.