Trialde oynuyordum 20 lwl oldum 6 günü var bitmesine.Exp ve meslek yükseltemiyorum uplamam gerekliymiş.Şimdi uplamaya çalışıyorum benden kredi kartı numarası falan istiyor.Elimde key var ama ben game acrdla ödemek istiyorum bu kısmı geçmenin bir şekli var mı ?
O kısımda game kard gireceğin düğme var ona bas ardından sendne game kard isteyecek
Wow clasic e upgrade edicem 1 ay ücretsiz oynayacağım.Hesap yok daha game kart şıkkkıda yok.
wow sitesinde action manager kısmında şifreni ve ıd ni girince acılan sayfada solda 3 secenek var yanılmıyorsam ortadaki secenek onu sec ve keyi gir.
Battle.net den hallet kolay ve pratik.
Kart numarası vermeden full hesap açabileceğini sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: JakX
Kart numarası vermeden full hesap açabileceğini sanmıyorum.
Ben açtım.
Not : Battle.net'den.
eu.battle.net'e giriş yap, ardından add or upgrade game seçeneğimi seçip, oyunun keyini gir.
clasic keyi gircen okadar kart falan istemez
Accepts the key provided with your retail copy (CD Key), or the new 26-digit game key (Digital key). Case sensitivity and hyphens (-) not required.
yazıyorum keyi arada - de yok türkçe karakterde harfleride büyük ayzıyorum sadecekey yazılan boşluguna ltında uzun bir kırmızı çizgi çıkıyor başka hiç bir şey olmuyor ne yanlış diyor ne de kullanılmış falan.
çözemiyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme