Şimdi Ara

Wow Hunter Pet Tame

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler wow da hunterlar pet tame liyebiliiyomuş nasıl yapıldıgını anlatırmısınız

• hatırladığım kadarıyla trainer'dan TameBeast adlı train'i alıyorsun (lvl10'da sanırım)
    sonra beast'leri train aldığın büyüye tıklayarak tame edion o kadar
  • Sagol be basar
  • Selamlar, hunter "tame beast" hakkında yazınızı okuyunca dikkatimi çekti, ben turk serverda daha oynayamadım maalesef ama şu an bir rus serverdayız arkadaşlarla birlikte, hunter karakterim var ama lvl 10 olduğum halde yine de hayvan tame edemiyorum. Gerekenler kısmında (requires :) tame beast için yine tame beast in kendisini istiyor. Bu durum acaba server hatasımıdır sizce yoksa bir takım görevler mi yapmam gerekiyor.
  • Private serverlerde hunter lerin pet tame özellikleri çalışmıo maalesef, ama ben yinede anlatayım, Night Elfler için : Dolanaar daki hunter trainerden kendi class ınızın hunter training ini alıosunuz, bu trainingin açılması için öncelikle lvl 10 olman gerekio. Sana verdiği questte yanına bir item verecek, bununla evela bir örümceği tameleyeceksin ve trainere geri getireceksin, devamında aynı itemle Darnassus girişindeki kuşlardan tame etmeni isteyecek, bunuda geri getirince son olarak bi kaplan (saber) tame etmeni isteyecek. Bunuda bitirdikten sonra questi tamamlama ödülü olarak tame skill i kazanıosun, skill bookunda eklenio, en fazla kendi lvl indeki istediğin mob u (tabi beast tamelenebilecek cinsteyse) tameleyerek yanına alabilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.