Şimdi Ara

WOW için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar topic ler baya karışık o yüzden yeni topik açtım
    bu topikte uzun uzun konuşmaya gerek yok benim tek istediğim
    su soruların yanıtı
    _________SorulaR_______
    1-oyunu nerden indireceğim ve kuracağım
    2- accountu nerden alcağım
    3-oyunun amacı nedir
    4-ne tür karakterler vardır
    5-benim bilmediğim fakat öğrenmem gereken ne var (oyuna yeni başlayacağım zaman)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy34 -- 16 Temmuz 2005, 18:03:34 >

• arkadaşlar wow wow die inliosunuz ama bana bu konu hakkında kimse cevap vermio
    hayret valla topic 2 gündür açık ama sadece okumakla yetinionuz
  • bildiğim kadarıyla oyunu indiremiyorsun orjinalini satın alıyorsun
  • oyunu beta aşamasındayken indirmiştim şuan indirilebiliyormu bilmiyorum ama mutlaka torrenti falan vardır...benişm tavsiyem dc++'ta arattırman kesin bulursun..tabi avrupa severında oynuyorsan engb versiyonu lazım..

account açmak için orijinal oyunu satın almış olman lazım, kutuda serial var çünkü ve serial olmadan account açamazsın.
  • Bende oyunu şu an e-mule aracılığıyla indiriyorum.Yani ücretsiz olarak bulamaszın...Oyun haklkında senden fazla bilgim yok çünkü oyunu dağa oynamadım ama oradan buradan duyduklarımı sana söyliyim.

1::cevabı verildi.Ama oyunu kurup crackledikten sonra 1.50 patch ı var onu indirmen gerekiyo baya bi büyük
    2::Bir çok free account veren server var Yani illa para vermek zorunda değilsin.Tabi oyun biraz sorunlu olucak para vermek istemiyosan böle... Diğer topiklere bakarsanwww.worldofturk.com bu siteden üyelik almaya çalış.Gerçi almak epey zor çok fazla bekletiyolar...Olamdı başka bir server bulursun.
    3::her online oyun gibi yaratık filan öldürüyon puan topluyon level atlıyon gelişiyon filan ama oyun çok detaylı bu söylediklerim oyunun sadece temel işleri.Yani gerçektn oynanmaya değer
    4::Büyücüler savaşcılar avcılar falan filan insan ırkı için ayrı xxx ırkı için ayrı filan.....
    5::abi bende başlamadığım için bilmiyorum ama başlarsam yazıcam...

• beylerwww.worldofturk.com üyelik almak zor diyonuzda serverdede diger free serverler gibi kolay kolay hata vermiyo
  • abi doğrudur ama alması zor bu bi gerçek.......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    pc toplamak için yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.