arkadaşlar wow'a legion zamanında başladım 3 ay kadar oynadım sonra araya askerlik girdi saldım şimdi yeni expansion gelicek diye yeniden başladım oyunu legiondan önce ilvl 740 falandı ben pvp'de kasardım ilvl sonra legion tam çıkınca yeni şeyler gelince iş değişti aradan çok zaman geçti ben bıraktıktan sonra şuan benim ilvl 840 ta kalmış insanlar 950 lere gelmiş ben baya geride kaldım şuan nasıl ilvl kasıyorsunuz güncel video çeken göremedim baktıklarımda çok net bilgi vermiyordu siz şuan ne yapıyorsunuz guildimde yok öyle tek başıma oyunda gezmek bile zevkli olduğu için oynuyorum
Tek bir noktalama işareti olmadığı için bir solukta okudum ama hiçbir şey anlamadım.
Yeni exp geliyor zaten ilvl kasmasan da olur yakında çöp olacak, yine de istiyorsan "world quest"lere bak,
Ayrıca bu tür sorular için forumda bölüm mevcut, hem de en üstte sabitlenmiş konu olarak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
cevap için sağ ol yeni expansionı beklicez o zaman. sabitlenen gönderiyi yeni gördüm forumda aradım ama şimdi gördüm.
quote:
Orijinalden alıntı: xxekoxx
cevap için sağ ol yeni expansionı beklicez o zaman. sabitlenen gönderiyi yeni gördüm forumda aradım ama şimdi gördüm.
Hedef 14/08/2018 :) Ben bu tarihi bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme